Publikováno Srpen 4, 200718 r Zajimalo by me nasledujici informace abych byl alespon trochu v obraze pri diagnostive VASem: Pri pripojení ridici jednotky na VAS se automaticky nacita pamet zavad cele Fabie? Jad dlouho tato operace trva (pripojeni ridici jednotky a cteni pameti zavad)? Nebo je nutne nejprve vynulovat servisni interval a pak teprve precist pamet zavad? Pri nulovani servisniho intervalu pomoci VASu se nuluje i pamet zavad? Nebo se pamet zavad nuluje jinou funkci ci snad nactenim samotne pameti zavad se pamet zavad vynuluje? Dik.
Srpen 5, 200718 r Je to stejné jako ve Vagu.Můžeš si zvolit kompletní Scan jednotek a posléze zmazání závad ve všech jednotkách,nebo si vybíráš jednotku po jednotce. Paměť závad nemá se servisním intervalem nic společné
Srpen 5, 200718 r Autor Je to stejné jako ve Vagu.Můžeš si zvolit kompletní Scan jednotek a posléze zmazání závad ve všech jednotkách,nebo si vybíráš jednotku po jednotce.Paměť závad nemá se servisním intervalem nic společné A jak priblizne dlouho trva kompletni scan vsech jednotek na Fabii (predpokladam funkce 00)? Zatim nemam testovaci nastroj, shanim nejjedodusii schema na kabel mezi OBD II a USB na notebooka, ktery nema bohuzel seriovy port, jinak bych sesmolil to dvoutranzistorove zapojeni :-) Dik, MM.
Srpen 6, 200718 r trvá to podla toho čo si zvolíš že má skenovať teda či si vo vagu zvolíš že chceš fabiu a vag zvolí len tie adresy ktoré F má alebo dáš oskenovať všetko čo bude trvať dlhšie. nemeral som to presne ale moju som oskenoval asi za cca 10 až 15 minút a Roomika vo full skene som nedokončil ani za 20 minút
Srpen 6, 200718 r Autor Fabia kompet scan cca 1 až dvě minuty Panove dekuji za informace a jeste bych se zeptal jak dlouho trva na Fabii vypis pameti zavad (tusim funkce 02)? Dik
Srpen 6, 200718 r Fabia kompet scan cca 1 až dvě minuty Panove dekuji za informace a jeste bych se zeptal jak dlouho trva na Fabii vypis pameti zavad (tusim funkce 02)? Dik Jakmile máš načtenu jednotku tak je to otázka jednoho klikńutí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.