Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

v roomstru mám taky hid h7 6000k když bylo zapnutý denní svícení výbojky vydržeky cca 14dní tak sem je úspěšně reklamoval nyní mám denní svícení vyplé a zatím je vše ok :palec2: jinak na mne nikdo nebliká že bych oslňoval je to vizkoušené s kamarády

Ale Hujere co ta hrubka :smich:

Ake vysoke odborne znalosti preboha na to treba ?

-Pozriem ci ma funkcne ostrekovanie, ak nie, situacia je jasna

-Prikazem zapnut a vypnut, svetlo a situacia je jasna

-Pozriem ci ma rucne nastavenie svetie a situacia je jasna

Uz len vypisat blocek a nevratit technicak :D

heh, ma napadlo ze pises zobere technicak. A co ak mas nove auto a technicak nemas :D

Alebo co ak nemas original technicaku vobec pri sebe, ze? :D

heh, ma napadlo ze pises zobere technicak. A co ak mas nove auto a technicak nemas :D

Nic, proste ho ani nedostanes :D. Dotycnemu ktory by isel ukazat auto na policiu uz z nelegalnymi xenonmi (mne policajt pri prihlasovani prezrel komplet auto) by som zobral aj vodicak :p

No mne nic nepozeral len ci sedi VIN a cislo motora. ;) Svetla ho teda absolutne nezaujimali. A to platilo aj u prepisu 13 rocneho zigulaka...

Ale kapotu otvoreny mal nie ? :D Takze riziko, ze si to nahodou vsimne, je dost velke. Takze prestavbu pred prihlasenim povazujem za dost velku odvahu.

To je asi pravda. ;) Kapotu teda otvorenu mal... :)

ale urcite by ho nenapadlo to kontrolovat na uplne novom aute . :D

No ked su tie startery na viditelnom mieste...teda niekde na aku, tak si to mozno vsimne. Ak to je ale o prednu cast masky z vnutra, tak je sanca mensia. :)

Zdravím všechny nadšence co se chystají namontovat do projektorových světel HID xenony. Pokud máte příplatkové natáčecí světlomety tak si těma HIDkama poškodíte řídící jednotku světel, která ovládá to natáčení a světla se Vám přepnou do nouzového režimu a pak když tam vrátíte žárovky. Tak už neuvidíte vůbec nic. Světla se sklopí a skříží přes sebe a neustále hlásí poruchu žlutá blikající kontrolka.

Jinak nová tato ŘJ stojí 3 658,- Kč a to bez práce.

Tak si to nejdříve rozmyslete jestli se to vyplatí zkoušet, protože jsem je dal ze svého a se zárukou mě prodejce zklamal s tím, že nejsem první komu se to stalo,že byla jednotka odpálena přepětím ze startovacího trafa (balastu) těch HIS světel.

Ještě jednou připomínám, že se tento problém týká pouze natáčecích světlometů, které jsou vždy za příplatek!!!

Upraveno od OXBOW 1

No prave o tom, ako vyriesit tieto "odpalovania" sa hovori aj v teme o odidenej kontrolke na pristrojovke. Uz som pridal aj nejake prve schemy, dalsie budu po schvaleni od autora.

Osetrit sa to da, problem je v tom, ze ti, co predavaju HID sady su "posuvaci skatuliek" a nie elektrikari, takze to je blbo navrhnute (rozumej: setrili sme ako sa da, ved chvilku to fungovat bude...).

takže s toho jak jsem to tu procetl jsem pochopil, ze pokud chci xenony do F2 tak urcite nemam davat nataceni svetel, ale chtel bych corner mlhovky. Kdyz si dam jenom je muzou na to mit xenony taky nejaky vliv. Diky za odpoved

Ak das "blbu sadu", tak Ti odide RJ corneringu...

Ked, tak dobru sadu a pripadne doplnit ochranu. (pozri moj prispevok o pristrojovke) ;)

Ale aj tak by ma zaujimalo čo sa stalo s tými vadnými sadami.

nefunguje natáčanie alebo čo?

Ak das "blbu sadu", tak Ti odide RJ corneringu...

Ked, tak dobru sadu a pripadne doplnit ochranu. (pozri moj prispevok o pristrojovke) ;)

a vis o najake sade co zarucene funguje bez uprav pripadne kde se da koupit??

profor tu pisal, aku ma sadu (balasty) ;)

čau lidi potřebuju radu, před měsícem jsem dal xenony H7 6000k do Fabie II ale po 14 dnech mi začlo dělat problém levé světlo. Někdy naskočí někdy ne. Stalo se Vám to někomu? Nevíte co stim?

Už sem byl v obchodě, kde sem to kupoval a dal mi tam tedka navíc nakej kabel, co mi má pomoct..bohužel to stále blbne :( už sem z toho fakt vyřízenej...

Jestli máš zapojené denní svícení tak ho vypni. Já jsem měl bixenon H4 nějaké 4 měsíce a v pohodě, žádná vada a teď mám xenon H7 a taky žádný problém. Ale od začátku jsem měl vyplé denní svícení. Tak si myslím, že to bude tím.

jj myslim, ze se to uz nekde psalo, ze s tim dennim svicenim to zlobi. Pokud to bude delat dal, tak je chycena bud vybojka ( nepravdepodobne), nebo ridici jednotka. Zaruku mas 2 roky, tak at ti to vymenej. :palec2:

jj díky za radu, denní svícení sem vypnul ale bohužel mi to dělá stále :( takže asi bude něco s tou řídící jednotkou...v servisu mi řekli, že bych měl vyměnit startér

• 2 týdny později...

Zdravim .. přečetl jsem celou diskuzi a jsem z toho paf :-D .. mam obycejné světla v F2 .. Parabola... a mam natačení světlometu . .pouze nahoru a dolu takze bych potreboval radu co se stane kdyz tam dam bixenony . .vypali se mi taky to natacewni ci ne ?? bo pali se to jen u projektorech ?? a taky by mě zajimalo co se stane kdyz přepnu na dalkova svetla .. vypali se nebo to bude fungovat ?? diky za odpoved ..

post-17908-1230932159_thumb.jpg

post-17908-1230932167_thumb.jpg

post-17908-1230932173_thumb.jpg

Upraveno od Promy

Pri svetlách ktorým sa nastavuje len vertikálny sklon a nie horyzontálny problém nieje, neni tam RJ na to.

No budeš musieť torchu zmeniť kabeláž nakoľko pri prepnutí dialkových sa ti clonítko posunie ale výbojka zhasne.

Je to preto aby si v H4ke nesvietil oboma vláknami naraz dlhú dobu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.