heckeer Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 v roomstru mám taky hid h7 6000k když bylo zapnutý denní svícení výbojky vydržeky cca 14dní tak sem je úspěšně reklamoval nyní mám denní svícení vyplé a zatím je vše ok jinak na mne nikdo nebliká že bych oslňoval je to vizkoušené s kamarády Ale Hujere co ta hrubka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 článek pro ty co osňují xenony http://www.novinky.cz/clanek/155775-xenony...-nelegalne.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Ake vysoke odborne znalosti preboha na to treba ? -Pozriem ci ma funkcne ostrekovanie, ak nie, situacia je jasna -Prikazem zapnut a vypnut, svetlo a situacia je jasna -Pozriem ci ma rucne nastavenie svetie a situacia je jasna Uz len vypisat blocek a nevratit technicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 heh, ma napadlo ze pises zobere technicak. A co ak mas nove auto a technicak nemas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 Alebo co ak nemas original technicaku vobec pri sebe, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 heh, ma napadlo ze pises zobere technicak. A co ak mas nove auto a technicak nemas Nic, proste ho ani nedostanes . Dotycnemu ktory by isel ukazat auto na policiu uz z nelegalnymi xenonmi (mne policajt pri prihlasovani prezrel komplet auto) by som zobral aj vodicak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 3. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2008 No mne nic nepozeral len ci sedi VIN a cislo motora. Svetla ho teda absolutne nezaujimali. A to platilo aj u prepisu 13 rocneho zigulaka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 Ale kapotu otvoreny mal nie ? Takze riziko, ze si to nahodou vsimne, je dost velke. Takze prestavbu pred prihlasenim povazujem za dost velku odvahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 To je asi pravda. Kapotu teda otvorenu mal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 ale urcite by ho nenapadlo to kontrolovat na uplne novom aute . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 4. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2008 No ked su tie startery na viditelnom mieste...teda niekde na aku, tak si to mozno vsimne. Ak to je ale o prednu cast masky z vnutra, tak je sanca mensia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OXBOW 1 Vloženo 6. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2008 (editace) Zdravím všechny nadšence co se chystají namontovat do projektorových světel HID xenony. Pokud máte příplatkové natáčecí světlomety tak si těma HIDkama poškodíte řídící jednotku světel, která ovládá to natáčení a světla se Vám přepnou do nouzového režimu a pak když tam vrátíte žárovky. Tak už neuvidíte vůbec nic. Světla se sklopí a skříží přes sebe a neustále hlásí poruchu žlutá blikající kontrolka. Jinak nová tato ŘJ stojí 3 658,- Kč a to bez práce. Tak si to nejdříve rozmyslete jestli se to vyplatí zkoušet, protože jsem je dal ze svého a se zárukou mě prodejce zklamal s tím, že nejsem první komu se to stalo,že byla jednotka odpálena přepětím ze startovacího trafa (balastu) těch HIS světel. Ještě jednou připomínám, že se tento problém týká pouze natáčecích světlometů, které jsou vždy za příplatek!!! Editováno: 6. Prosinec 2008, autor: OXBOW 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 No prave o tom, ako vyriesit tieto "odpalovania" sa hovori aj v teme o odidenej kontrolke na pristrojovke. Uz som pridal aj nejake prve schemy, dalsie budu po schvaleni od autora. Osetrit sa to da, problem je v tom, ze ti, co predavaju HID sady su "posuvaci skatuliek" a nie elektrikari, takze to je blbo navrhnute (rozumej: setrili sme ako sa da, ved chvilku to fungovat bude...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 10. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2008 Toto budou taky dobré žárovky za dobrou cenu http://www.autozarovky-philips.cz/index.as...amp;record=4455 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka pribyl Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 takže s toho jak jsem to tu procetl jsem pochopil, ze pokud chci xenony do F2 tak urcite nemam davat nataceni svetel, ale chtel bych corner mlhovky. Kdyz si dam jenom je muzou na to mit xenony taky nejaky vliv. Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Ak das "blbu sadu", tak Ti odide RJ corneringu... Ked, tak dobru sadu a pripadne doplnit ochranu. (pozri moj prispevok o pristrojovke) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Ale aj tak by ma zaujimalo čo sa stalo s tými vadnými sadami. nefunguje natáčanie alebo čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka pribyl Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Ak das "blbu sadu", tak Ti odide RJ corneringu...Ked, tak dobru sadu a pripadne doplnit ochranu. (pozri moj prispevok o pristrojovke) a vis o najake sade co zarucene funguje bez uprav pripadne kde se da koupit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 profor tu pisal, aku ma sadu (balasty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 čau lidi potřebuju radu, před měsícem jsem dal xenony H7 6000k do Fabie II ale po 14 dnech mi začlo dělat problém levé světlo. Někdy naskočí někdy ne. Stalo se Vám to někomu? Nevíte co stim? Už sem byl v obchodě, kde sem to kupoval a dal mi tam tedka navíc nakej kabel, co mi má pomoct..bohužel to stále blbne už sem z toho fakt vyřízenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Jestli máš zapojené denní svícení tak ho vypni. Já jsem měl bixenon H4 nějaké 4 měsíce a v pohodě, žádná vada a teď mám xenon H7 a taky žádný problém. Ale od začátku jsem měl vyplé denní svícení. Tak si myslím, že to bude tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 jj myslim, ze se to uz nekde psalo, ze s tim dennim svicenim to zlobi. Pokud to bude delat dal, tak je chycena bud vybojka ( nepravdepodobne), nebo ridici jednotka. Zaruku mas 2 roky, tak at ti to vymenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.o.c.i. Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 jj díky za radu, denní svícení sem vypnul ale bohužel mi to dělá stále takže asi bude něco s tou řídící jednotkou...v servisu mi řekli, že bych měl vyměnit startér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 (editace) Zdravim .. přečetl jsem celou diskuzi a jsem z toho paf :-D .. mam obycejné světla v F2 .. Parabola... a mam natačení světlometu . .pouze nahoru a dolu takze bych potreboval radu co se stane kdyz tam dam bixenony . .vypali se mi taky to natacewni ci ne ?? bo pali se to jen u projektorech ?? a taky by mě zajimalo co se stane kdyz přepnu na dalkova svetla .. vypali se nebo to bude fungovat ?? diky za odpoved .. Editováno: 2. leden 2009, autor: Promy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Pri svetlách ktorým sa nastavuje len vertikálny sklon a nie horyzontálny problém nieje, neni tam RJ na to. No budeš musieť torchu zmeniť kabeláž nakoľko pri prepnutí dialkových sa ti clonítko posunie ale výbojka zhasne. Je to preto aby si v H4ke nesvietil oboma vláknami naraz dlhú dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.