Publikováno Srpen 6, 200718 r Cystám se koupit ojetou Fabii, ale zjistil jsem podle VIN čísla je je vedená u spol. Škofin. Napsal jsem jim, a dostal tuto odpověď: Vůz je v současné době v majetku Škofinu. Ke koupi vám může být nabídnut až po realizaci předčasného odkupu vozidla. Tuto realizaci musí být prodávající schopen doložit Plnou mocí vystavenou Škofinem. Přesně jsem u formulaci nepochopil.... Kdy a kým proběhne to předčasné odkoupení? Po odkoupení mohu tedy bez obav do této koupě jít?
Srpen 6, 200718 r Asi tak, že momentálně auto vlastní Škofin a ten neví, že majitel se auto snaží prodat. To bude moct, až bude autí jeho, tedy dorovná závazek vůči Škofinu... V podstatě ti píšou aby sis dal bacha, bo týpek prodává něco, co mu nepatří...
Srpen 6, 200718 r původní majitel musí ukončit smlouvu se škofinem aby auto mohl prodat,proto musí předčasně doplatit zustatek splátek u škofinu.
Srpen 6, 200718 r původní majitel musí ukončit smlouvu se škofinem aby auto mohl prodat,proto musí předčasně doplatit zustatek splátek u škofinu. Stači ked si majitel nájde niekoho (v tomto prípade teba ako kupujúceho), kto bude ďalej cvakať leasing. Ale s toho prvého príspevku som to pochopil tak, že ten dotyčný ťa asi neupozornil na to, že auto je v leasingu. Tak potom by tu šlo skôr o podovod.
Srpen 6, 200718 r jestli jen to nedal do bazaru at tam stoji a jak se proda tak to doplati puvodni majitel vsechno skofinu a tim padem se uzavre nova smlouva ale je to zamotane:) a muze se stat ze ho koupis on slibi ze dluznou castku zaplati ty budes mit doma chvilku auto nez ti ho zabavi protoze puvodni majitel nic nezaplatil:) obvykle se to dela jinak, je to podvod, nebo at ti to hezky vysvetli jak je to mozne
Srpen 7, 200718 r jestli jen to nedal do bazaru at tam stoji a jak se proda tak to doplati puvodni majitel vsechno skofinu a tim padem se uzavre nova smlouva ale je to zamotane:)a muze se stat ze ho koupis on slibi ze dluznou castku zaplati ty budes mit doma chvilku auto nez ti ho zabavi protoze puvodni majitel nic nezaplatil:) obvykle se to dela jinak, je to podvod, nebo at ti to hezky vysvetli jak je to mozne Ale lízovaný auto ti v bazaru nevezmou, tam musíš mít i velkej TP a ten má origoš v tomto případě ŠKOFIN...A bazar Ti přeci neprodá auto , který není Tvoje...nebo se mýlím? A pokud by ho dal do bazaru, tak stejně by musel dál plati splátky....a nebude jezdit a jen platit? Upraveno Srpen 7, 200718 r od Marek
Srpen 7, 200718 r nemusel ho prodat ale jen tam postavit a kdyz se najde zajemce tak se snim domluvi, je to cele divne od takovychto veci radeji daleko
Srpen 7, 200718 r Autor Zjistil jsem (od prodejce) , že tedy opravdu je auto je ještě na leasing. Ten prý bude ukončen a auto mi bude předáno již bez leasingové blokace vč. velkého TP a plné moci od Škofinu k přepisu auta.... Takže to sedí i s tím co řekl přímo Škofin...takže asdoufám,žei už není se čeho bát....snad...
Srpen 7, 200718 r Zjistil jsem (od prodejce) , že tedy opravdu je auto je ještě na leasing. Ten prý bude ukončen a auto mi bude předáno již bez leasingové blokace vč. velkého TP a plné moci od Škofinu k přepisu auta.... Takže to sedí i s tím co řekl přímo Škofin...takže asdoufám,žei už není se čeho bát....snad... Pokud je to tak...žádný problém....jen před koupí vše pořádně překontroluj....myslím veškerý papíry a neuškodil by jeden telefonát do ŠKOfinu pro ověření.......nekupuješ housku, že jo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.