Speedy20V Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Zdar lidičky, nevěděl by někdo kolik váží u OI přední sedačka - klasika černá eleganc + - 1kg??? a to stejné kolik váží kapota? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petto Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 chceš jezdit bez sedaček a kapoty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 8. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Přesně tak, na sprint v mimoni to všechno potřebuju vykuchat a chci dopředu vědět kolik mi pak udělá kapota a sedačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 8. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2007 Přesně tak, na sprint v mimoni to všechno potřebuju vykuchat a chci dopředu vědět kolik mi pak udělá kapota a sedačka Vykuchej motor - ten je svinsky težky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 9. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 Přesně tak, na sprint v mimoni to všechno potřebuju vykuchat a chci dopředu vědět kolik mi pak udělá kapota a sedačka Vykuchej motor - ten je svinsky težky No myslím že kdyby šel na sprint bez motoru tak určitě nějakou cenu vyhraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 9. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2007 No to jsem čekal všichni chytří, ale aby jste někde chňapl sedačku a kapotu a šel mi ji zvážit, to ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 No to jsem čekal všichni chytří, ale aby jste někde chňapl sedačku a kapotu a šel mi ji zvážit, to ne! mno ja bych poradil, zkus vyndat ty svoje a odmontovat svoji kapotu a pak zvazit, aspon potrenujes montaz, demontaz a ziskas praxi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 existuje takovej systém pro všecky automobilky, kde se zapisují informace k jednotlivým dílům. Z čeho se skládá, kolik čeho v tom dílu je, jak to recyklovat,... Už jsem zapoměl jak se to jmenuje, ale tuším MSD nebo tak nějak. Kompletní přístup do této databáze má automobilka, dodavatelé jen do stupně který vyrábějí. Tak třeba zkus nějakého technologa ze Škodárny, ten k tomu má přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.