Duben 8, 200817 r Nevím co na 2,0 TDi pořád máte, mám najeto 170.000 a pořád úplně pohoda. Jen běžný servis. 2,0TDi, DSG r.v.2005
Duben 9, 200817 r Rozhod jsem se jít ,už do čipu .Prosil bych zkušenosti: KDE,U KOHO ,CENA,A HLAVNĚ JÍZDNÍ DOJMY/ROZDÍLY VE VÝKONU/jede to líp ,jak RS 125kw
Duben 9, 200817 r Rozhod jsem se jít ,už do čipu .Prosil bych zkušenosti: KDE,U KOHO ,CENA,A HLAVNĚ JÍZDNÍ DOJMY/ROZDÍLY VE VÝKONU/jede to líp ,jak RS 125kw Fakt a u koho bys to nechal chipovat? Jako myslim kam te to tahne?
Duben 10, 200817 r Fakt a u koho bys to nechal chipovat? Jako myslim kam te to tahne? cimbu ,motorsport mužem jet spolu
Duben 10, 200817 r Taky bych Skautíka čipnul, ale bojím se toho. Kámoš takhle nechal auto načipovat, pak mu pořád prokluzovala spojka, ani nejezdil brutálně, jen v kopci přidal a hned to prokluzovalo, tak si myslel že je spojka pryč, udělal spojku, prokluzovalo to pořád. Tak to zase nechal odčipovat a má klid.
Duben 11, 200817 r Taky bych Skautíka čipnul, ale bojím se toho. Kámoš takhle nechal auto načipovat, pak mu pořád prokluzovala spojka, ani nejezdil brutálně, jen v kopci přidal a hned to prokluzovalo, tak si myslel že je spojka pryč, udělal spojku, prokluzovalo to pořád. Tak to zase nechal odčipovat a má klid. a to je nějaká blbost ne ? Co to bylo za motor a na kolik to měl vyhoněný ?
Duben 11, 200817 r proč by to byla blbost? mě taky spojka klouzala a spoustě jiným to na stejným výkonu drží
Duben 12, 200817 r proč by to byla blbost? mě taky spojka klouzala a spoustě jiným to na stejným výkonu drží A vymenil si spojku a klouzalo to dal ? A pak si odchipoval a najednou to prestalo ? Taky bych rekl, ze to je nesmysl.
Duben 12, 200817 r vyměnil jsem spojku a hned odchipoval. co ti na tom přijde jako nesmysl? mohla to bejt vadná serie spojek. jezdí dost jiných aut s chipem na stejných hodnotách a drží jim to
Duben 12, 200817 r vyměnil jsem spojku a hned odchipoval. co ti na tom přijde jako nesmysl? mohla to bejt vadná serie spojek. jezdí dost jiných aut s chipem na stejných hodnotách a drží jim to Jo to jo pokud si odchipoval, ale tam nekdo pise, ze chipoval, prokluz, vymenil spojku, prokluz, odchipoval - prokluz prestal ... tak sem to pochopil a to mi pride jako nesmysl.
Duben 12, 200817 r to možná v případě, kdy ten prokluz chytil hodně v začátku a spojka nebyla eště moc v kopru, ale mě když se to rozklouzalo hodně, tak klouzal kvalt 3,4,5 a tam už by ani odchipování nepomohlo. jirko vole, ty přece nemáš skauta
Duben 12, 200817 r Taky bych Skautíka čipnul, ale bojím se toho. Kámoš takhle nechal auto načipovat, pak mu pořád prokluzovala spojka, ani nejezdil brutálně, jen v kopci přidal a hned to prokluzovalo, tak si myslel že je spojka pryč, udělal spojku, prokluzovalo to pořád. Tak to zase nechal odčipovat a má klid. Je to tak jak píšu, nekecám. Sice ne na škodovce, bylo to na volkswagenu caravelle, 2,5 TDI. Nevím už kolik má výkon normálně a nakolik to nechal čipnout. Napadá mě, že snad to auto je moc těžký a ta spojka snad proto to nezvládala. Ještě bych dodal, že si nakonec nechal vrátil tu starou spojku zpátky, protože jí nic nebylo, v servisu mu jí vzali zpátky, platil jen práci. A chipman mu taky vrátil prachy. Upraveno Duben 12, 200817 r od mlcoch
Duben 12, 200817 r No nemôžeš sa tomu diviť,je to veľmi pravdepodobne vec,ktorá zaujíma večšinu ľudí a to ešte len zaujímavé bude,keď pohonné hmoty výraznejšie podražejú.A je to jedna z dvoch hlavných predností diesla.Ak by nemal nízku spotrebu a silný záťah z nízkych otáčok,tak by bolo rozhodne majiteľov dieslov oveľa menej,aj keď je bezpečnejší. Pokud to zajima vetsinu lidi, tak ale v prislusnem vlakne. Tohle jsem zamyslel jako shrnuti plusu a minusu motoru 2.0 TDI. A misto toho se rozebiraj desetinky nafty usetrene vypnutym radiem. Myslim, ze tema uz se asi vycerpalo.....
Duben 13, 200817 r to možná v případě, kdy ten prokluz chytil hodně v začátku a spojka nebyla eště moc v kopru, ale mě když se to rozklouzalo hodně, tak klouzal kvalt 3,4,5 a tam už by ani odchipování nepomohlo.jirko vole, ty přece nemáš skauta skauta nemám, ale mám dvoulitr a tady kolega mi psal SZ, jak jsem jako spokojenej s čipem a tak. Tak jsem mu odpověděl a on se tady znovu ptá. Tak nevím, co potřebuje ještě slyšet.
Duben 13, 200817 r nestačím ti ? Nebo co chceš vlastně slyšet ? vice názorů a de vo motor a ne scouta Upraveno Duben 13, 200817 r od kvaki
Duben 13, 200817 r Jak jsem priznivcem cipovani, tak bych do cipu tohodle motoru nesel. Neberte me vazne porad jsem PD neskousnul nemuzu to prekonat...
Duben 14, 200817 r v sobotu bude čip nejspíš http://www.sportmotor.cz/index3.htm a nebo http://www.cimbu.cz/index.php?page=ecu&...=48&lng=cze rychle prosim názory je to ROZJEDNANÝ
Duben 15, 200817 r Tak s toho co si dal na výběr bych šel co CIMBU. I když já osobně bych se na chip do 2.0TDI radši vykašlal a modlil se ať žije tak jak je......dle mé zkušenosti z těmito motory a zkušenosti kolegů,lidí z firem co ho měli ve služebácích je evidentní že maj dost konstrukčních problémů tak mě osobně přijde chip do něj jako jeho vražda,ale zas např.takovej JirkaK má taky chip a dle toho co má v podpisu to vypadá na pěkných cca 190koníků a zatim žije i kolem 120.000km bez mechanické úhony.... Nevim....jestli jezdíš hodně tak bych si to určitě pořádně rozmyslel........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.