NNNTomas Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Zdravím, mám otázku.. u spolujezdce pod přístrojovkou nemám tapec (ten černej koberec-nemyslim koberecky vkládané), je to normální? Te tam rovnou (asi od poloviny výšky) holá taková ta "vata"...sem myslel že by měla být prikrytá až úplně nahoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarous Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Též tam mám tu vatu bez čalounění,tak to tak má asi být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 ja to mam tiez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 j taky sem nedavno pri cisteni na to narazil koukam teda ze nejsem sam tak je to asi normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny_Fabia Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Také se připojuju. Hold bylo potřeba někde ušetřit euro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendam Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Je to normální, i já to tak mám, hold někde se ušetřit musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Mi to tam taky chybi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Mi to tam taky chybi :-) Asi to nemá nikdo.Škoda se řídí heslem - co oko nevidí to srdce nebolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Já to tam taky nemám. To je jasný, každá kačka dobrá na odměny pro pilné pracovníky v kancelářích škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tiež som na to čumel ako teľa na nové vráta,a teraz čumím,že som nebol sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky.M Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tuhle otázku jsem nedávno v duchu taky řešil, takže se s radostí k vám přidávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 (editace) Tak je to jasne mame to svici Nojo ale tet co stim ne se by me to nejak vadilo ale predci jen bych to takhle mit nemusel:) napadla me cerna kobercovka ale pak jednou clovek bude potrebovat tam neco tahnout (kabelaz) a kobercovka pude dolu i s tou vyplni Editováno: 14. Srpen 2007, autor: ReWegar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.