Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdárek všici škoda zlevnila roletku na páté dveře z nepříjemných 1760kč na solidních 670kč což si myslím není špatné já ji bohužel kupoval za plnou palbu , ale kamarád ji dneska koupil za tu menší částku original u delera škoda takže objednávejte dokud jsou je to výprodej

• Autor
Já jsem své autíko už s roletkou koupil a je fakt super. Mám jí nataženou pořád i v zimě, aspoň do auta není tak vidět.

Na stránkách Škody jí ale mají za 440,- Kč.

http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000054

Ejj sorri malá chybka se vloudila cena je opravdu 440kč spletl jsem si to s filtrem

Já jsem své autíko už s roletkou koupil a je fakt super. Mám jí nataženou pořád i v zimě, aspoň do auta není tak vidět.

Na stránkách Škody jí ale mají za 440,- Kč.

http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000054

Ejj sorri malá chybka se vloudila cena je opravdu 440kč spletl jsem si to s filtrem

super věc, taky jsem ji koupil s autem a mám ji též nataženou celej rok, doporučuju kupovat :palec2:

a jde na combi ?

Na Combi nejde, tahle se přichycuje k zadnímu platu a to kombík nemá.

No konečně nějaká sleva :D

Upraveno od rolbar

Já ji tam vidím za 440 a hned v pondělí jdu pro ni.

Tak jsem si byl dneska taky pro roletku (440,50 Kč) - hned před krámem jsem ji tam šoupnul - za tuhle cenu super nákup :palec2: Díkes za upozornění, že i ve Š se dá občas něco sehnat za "normální" cenu ;)

p.s.: asi jim za tu původní cenu (cca 1760,-!!!) fakt moc nešly na odbyt - na krabici bylo asi 2 mm prachu (fakt, nekecám) :kol-98:

Psal jsem do škoda saloonu a hned jsem jim napsal at jí objednají.Uvidíme co napíšou

Taky jsem ji dnes koupil v Ostrave.Meli posledni.

Upraveno od ribac

Odpoledne jsem volal do Čáslavi autosalonu a objednals i jednu.Zítra si pro NÍ jedu.

Hodtě sem prosím nějaké fota jak to vypadá ...na té škodovce je jedna fotka a tam to není moc vidět :kuk:

....aha, už jsem jí našel, takže jsem jí objednal, ovšem v Nevecomu za 462.- (?) - no každej si chce holt přivydělat.... :feve:

Upraveno od Alibaba I

ne ze bych vas chtel nastvat,ale u nas ve skodovce (Slaný - Myslivec) ji meli v akci a stala neco malo pres 100Kc :specool:

ne ze bych vas chtel nastvat,ale u nas ve skodovce (Slaný - Myslivec) ji meli v akci a stala neco malo pres 100Kc :specool:

No tak to mi to zjisti a jeslti jí tam mají za ty prachy tak mi jí pošleš :)

Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr

Vem tam tedy v tom případě dvě, jednu pro i pro mne...

Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr

No, na mě taky v Amondu vybalili nějakejch 1500.- (jejich sklad) ale musíš říct, že je Škoda-auto na netu nabízí za 440 a oni ti jí objednaj.

Včera objednáno a dnes jsem byl pro ní ve Fematu v Chuchli za 440,50kč

No, na mě taky v Amondu vybalili nějakejch 1500.- (jejich sklad) ale musíš říct, že je Škoda-auto na netu nabízí za 440 a oni ti jí objednaj.

Slo by sem jeste hodit ten odkaz? Ten, co je uvedeny nahore, nefunguje ;-(( A nejak to na strankach skodovky nemuzu najit...

Slo by sem jeste hodit ten odkaz? Ten, co je uvedeny nahore, nefunguje ;-(( A nejak to na strankach skodovky nemuzu najit...

Odkazy na jejich stránky nemají smysl.Nechodí nikdy.

Hledej v příslušenství Octavia Tour-vnitřní výbava. :palec2:

post-655-1187372828_thumb.jpg

Tak už je namontěná a je to docela dobrý :)

Dneska jsem byl v Nevecomu a pani mi ji nabízela za 1700, když jsem jí řikal že má stát 440 tak prej si mam přiject v tejdnu a domluvit se se šéfem jestli jí dá za tudle cenu.Tak jsem jel do Amondu a objednal jí tam za 440,30, v úterý si jí mam vyzvednout.

Odkazy na jejich stránky nemají smysl.Nechodí nikdy.

Hledej v příslušenství Octavia Tour-vnitřní výbava. :palec2:

Super, diky, uz ji tam mam taky a pohodicka...neni to spatne :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.