Bazz Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Nazdárek všici škoda zlevnila roletku na páté dveře z nepříjemných 1760kč na solidních 670kč což si myslím není špatné já ji bohužel kupoval za plnou palbu , ale kamarád ji dneska koupil za tu menší částku original u delera škoda takže objednávejte dokud jsou je to výprodej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Já jsem své autíko už s roletkou koupil a je fakt super. Mám jí nataženou pořád i v zimě, aspoň do auta není tak vidět. Na stránkách Škody jí ale mají za 440,- Kč. http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000054 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 10. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Já jsem své autíko už s roletkou koupil a je fakt super. Mám jí nataženou pořád i v zimě, aspoň do auta není tak vidět. Na stránkách Škody jí ale mají za 440,- Kč. http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000054 Ejj sorri malá chybka se vloudila cena je opravdu 440kč spletl jsem si to s filtrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Já jsem své autíko už s roletkou koupil a je fakt super. Mám jí nataženou pořád i v zimě, aspoň do auta není tak vidět. Na stránkách Škody jí ale mají za 440,- Kč. http://www.skoda-auto.com/cze/drivers/acce...gory=0000000054 Ejj sorri malá chybka se vloudila cena je opravdu 440kč spletl jsem si to s filtrem super věc, taky jsem ji koupil s autem a mám ji též nataženou celej rok, doporučuju kupovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 a jde na combi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Na Combi nejde, tahle se přichycuje k zadnímu platu a to kombík nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 (editace) No konečně nějaká sleva Editováno: 11. Srpen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Já ji tam vidím za 440 a hned v pondělí jdu pro ni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tak jsem si byl dneska taky pro roletku (440,50 Kč) - hned před krámem jsem ji tam šoupnul - za tuhle cenu super nákup Díkes za upozornění, že i ve Š se dá občas něco sehnat za "normální" cenu p.s.: asi jim za tu původní cenu (cca 1760,-!!!) fakt moc nešly na odbyt - na krabici bylo asi 2 mm prachu (fakt, nekecám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Psal jsem do škoda saloonu a hned jsem jim napsal at jí objednají.Uvidíme co napíšou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ribac Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 (editace) Taky jsem ji dnes koupil v Ostrave.Meli posledni. Editováno: 15. Srpen 2007, autor: ribac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Odpoledne jsem volal do Čáslavi autosalonu a objednals i jednu.Zítra si pro NÍ jedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Hodtě sem prosím nějaké fota jak to vypadá ...na té škodovce je jedna fotka a tam to není moc vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 (editace) ....aha, už jsem jí našel, takže jsem jí objednal, ovšem v Nevecomu za 462.- (?) - no každej si chce holt přivydělat.... Editováno: 16. Srpen 2007, autor: Alibaba I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 ne ze bych vas chtel nastvat,ale u nas ve skodovce (Slaný - Myslivec) ji meli v akci a stala neco malo pres 100Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 ne ze bych vas chtel nastvat,ale u nas ve skodovce (Slaný - Myslivec) ji meli v akci a stala neco malo pres 100Kc No tak to mi to zjisti a jeslti jí tam mají za ty prachy tak mi jí pošleš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 ne ze bych vas chtel nastvat,ale u nas ve skodovce (Slaný - Myslivec) ji meli v akci a stala neco malo pres 100Kc No tak to mi to zjisti a jeslti jí tam mají za ty prachy tak mi jí pošleš Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 ne ze bych vas chtel nastvat,ale u nas ve skodovce (Slaný - Myslivec) ji meli v akci a stala neco malo pres 100Kc No tak to mi to zjisti a jeslti jí tam mají za ty prachy tak mi jí pošleš Vem tam tedy v tom případě dvě, jednu pro i pro mne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr No, na mě taky v Amondu vybalili nějakejch 1500.- (jejich sklad) ale musíš říct, že je Škoda-auto na netu nabízí za 440 a oni ti jí objednaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vašek Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Včera objednáno a dnes jsem byl pro ní ve Fematu v Chuchli za 440,50kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr No, na mě taky v Amondu vybalili nějakejch 1500.- (jejich sklad) ale musíš říct, že je Škoda-auto na netu nabízí za 440 a oni ti jí objednaj. Slo by sem jeste hodit ten odkaz? Ten, co je uvedeny nahore, nefunguje ;-(( A nejak to na strankach skodovky nemuzu najit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr No, na mě taky v Amondu vybalili nějakejch 1500.- (jejich sklad) ale musíš říct, že je Škoda-auto na netu nabízí za 440 a oni ti jí objednaj. Slo by sem jeste hodit ten odkaz? Ten, co je uvedeny nahore, nefunguje ;-(( A nejak to na strankach skodovky nemuzu najit... Odkazy na jejich stránky nemají smysl.Nechodí nikdy. Hledej v příslušenství Octavia Tour-vnitřní výbava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 17. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Tak už je namontěná a je to docela dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snap Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Dneska jsem byl v Nevecomu a pani mi ji nabízela za 1700, když jsem jí řikal že má stát 440 tak prej si mam přiject v tejdnu a domluvit se se šéfem jestli jí dá za tudle cenu.Tak jsem jel do Amondu a objednal jí tam za 440,30, v úterý si jí mam vyzvednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Muzete mi nekdo rict, kde to maji alespon za tech 400 ? Volal jsem do autorizovaneho servisu a tam chteli 1900...... grr No, na mě taky v Amondu vybalili nějakejch 1500.- (jejich sklad) ale musíš říct, že je Škoda-auto na netu nabízí za 440 a oni ti jí objednaj. Slo by sem jeste hodit ten odkaz? Ten, co je uvedeny nahore, nefunguje ;-(( A nejak to na strankach skodovky nemuzu najit... Odkazy na jejich stránky nemají smysl.Nechodí nikdy. Hledej v příslušenství Octavia Tour-vnitřní výbava. Super, diky, uz ji tam mam taky a pohodicka...neni to spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.