salam01 Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 (editace) Zjistil jsem hroznou věc: Škoda nahradila stříbrnou Diamant novou barvou Brilliant - to by ještě tak hrozné nebylo , ale nyní k téhle barvě nejde dát stříbrný podélný střešní nosič, jen černý! Přitom to jde i k základní bílé a k předchozí stříbrné to šlo. Budu si pravděpodobně zanedlouho vybírat novou OII Combi a na ten stříbrný nosič jsem se těšil Nevíte někdo, jaký k tomuhle měla Škodovka důvod? Edited: Tak prý to nešlo ani k té předchozí stříbrné. Ale proč, když jinak to jde ke všem ostatním barvám? Editováno: 13. Srpen 2007, autor: salam01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam01 Vloženo 13. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Tak mám vysvětlení od jednoho prodejce: V tomto případě se jedná o estetické důvody. Bohužel tento nosič není chromový, jako má zbytek koncernu VW, ale právě stříbrný a tak by se v této barevné kombinaci ztrácel. To mě teda Škodovka naštvala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesh001 Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Tak mám vysvětlení od jednoho prodejce:V tomto případě se jedná o estetické důvody. Bohužel tento nosič není chromový, jako má zbytek koncernu VW, ale právě stříbrný a tak by se v této barevné kombinaci ztrácel. To mě teda Škodovka naštvala No to mě taky dostalo. Jdou udělat ty přvleky chromový, ale nejsou už tak dokonalé jak originál chrom co má třeba A6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salam01 Vloženo 13. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 No to mě taky dostalo. Jdou udělat ty přvleky chromový, ale nejsou už tak dokonalé jak originál chrom co má třeba A6. Myslíš tohle od Milotecu? Obávám se, že to nebude kdovíjaká krása... No co se dá dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 A co to nechat stříknout do barvy dodatečně? Já na to jdu příští týden. Už jsem objednanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tak mám vysvětlení od jednoho prodejce:V tomto případě se jedná o estetické důvody. Bohužel tento nosič není chromový, jako má zbytek koncernu VW, ale právě stříbrný a tak by se v této barevné kombinaci ztrácel. To mě teda Škodovka naštvala logika Jsem myslel, že u škodovky mě toho moc nepřekvapí, ale asi ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 no pokud vim, tak tu někdo kdysi říkal, že hagusy jsou jenom natřený na černo, takže když je zbavíte tý černý barvy, měly by být pod tím hliníkové ne? No a skříknout na lesklej elox by neměl bejt problém.. mimochodem nová AUDI (bo pašík ale spíš ta AUDI) má hagusy "přilepený" na střeše, takže nejsou ani moc vidět a vypadá to luxusně.. VYfotim to u baráku a přidám sem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesh001 Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 no pokud vim, tak tu někdo kdysi říkal, že hagusy jsou jenom natřený na černo, takže když je zbavíte tý černý barvy, měly by být pod tím hliníkové ne? No a skříknout na lesklej elox by neměl bejt problém.. mimochodem nová AUDI (bo pašík ale spíš ta AUDI) má hagusy "přilepený" na střeše, takže nejsou ani moc vidět a vypadá to luxusně.. VYfotim to u baráku a přidám sem.. No právě, že ne. Střed je sice z kovu, ale ty kraje kde se to asi dotahuje je z plastu a ty do chromu asi nehodíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 hlavně audi nemá plast ale normálně celohliník i stará A6,ty octávácký bych nestříkal až potom na to budeš jednoho dne muset něco přidělat barva se ti odloupne a máš vystaráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.