Květen 31, 200916 r Cus Roberte, ty jeste zijes? Jinak bleskovka supr, na jakej cas a clonu si to fotil?
Květen 31, 200916 r spíš mně sere, že jsem nafotil na panorama ještě mnohem lepší panorama, ale nafotil jsem to z prava do leva a nejde mi to poskládat. Ono to skládá jen z leva do prava... A ochcat se mi to nějak nepovedlo.
Červen 1, 200916 r Tak ta modrá je fakt masakr, to teda čumím a smekám :palec2: :palec2: :worthy :worthy
Červen 1, 200916 r Pořídil jsem si starý manuální objektiv Pentax A50/1,7 Loukofky Upraveno Červen 1, 200916 r od Peterer
Červen 1, 200916 r Joooo, pekneee, mistr fotograf je zde! Chorvatsky bourky stoji za to, a ty fotky, no jak jinak nez kloubouk dolu! :palec: Upraveno Červen 1, 200916 r od krysarr
Červen 1, 200916 r Díky, ale tady jsem blesk pořádně nevyfotil. V Chorvatsku to tenkrát pralo v kuse 2 hodiny, tak z balkónu a ze stativu to nebyl problém.
Červen 1, 200916 r Njn Z minulého víkendu se psem. Jak slyší bublat potok, už tam letí a dostat ho dom to jen tak nejde, mně sešťěká... Naštěstí než dojdeme domů, tak trochu oschne, stejně nás mamina seřve. Upraveno Červen 1, 200916 r od Peterer
Červen 1, 200916 r Njn Z minulého víkendu se psem. Jak slyší bublat potok, už tam letí a dostat ho dom to jen tak nejde, mně sešťěká... Naštěstí než dojdeme domů, tak trochu oschne, stejně nás mamina seřve. Nj chlape, to mas z toho, ze si to nejdriv vyfotis a pak do toho potucku skocis s nim, se ji nediv
Červen 2, 200916 r Jen blbněte..... Po dlouhém váhání jsem pořídil objektiv DA 35/2,8 Macro Limited. Takovej prcek, celý kovový, makro 1:1... i na potůčky se bude hodit. Dva rychlocvaky na podvečerní procházce se psem, na zátiší, detaily, makro kytek apod. to bude parádní sklo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.