Publikováno Srpen 14, 200718 r Dobrý den, objednávám si nové kombi 1.9tdi ve výbavě Elegance. Zvažuji, zda připlatit za 16" kola, Sirius, Lyra nebo Vega. Ve standartu jsou 15" 195/65. Mohly by jste mi někdo poradit, jaký je rozdíl v jízdních vlastnostech, př. výhody/nevýhody. V současnosti mám Nissana s 14". Dále bych se zeptal, zda jde vypnout alarm s hlídáním vnitřního prostoru, zálohovou sirénou a náklonovým čidlem? Díky za info
Srpen 14, 200718 r Dobrý den, objednávám si nové kombi 1.9tdi ve výbavě Elegance. Zvažuji, zda připlatit za 16" kola, Sirius, Lyra nebo Vega. Ve standartu jsou 15" 195/65. Mohly by jste mi někdo poradit, jaký je rozdíl v jízdních vlastnostech, př. výhody/nevýhody. V současnosti mám Nissana s 14". Dále bych se zeptal, zda jde vypnout alarm s hlídáním vnitřního prostoru, zálohovou sirénou a náklonovým čidlem? Díky za info Já mám na své RS 18" a do menších bych nešel, takže moje rada je určitě jít do 16". U alarmu se vnitřní + náklonové čidlo vypnout dá, jestli celý alarm nevím, ani mě to nikdy nenapadlo.
Srpen 14, 200718 r Dobrý den, objednávám si nové kombi 1.9tdi ve výbavě Elegance. Zvažuji, zda připlatit za 16" kola, Sirius, Lyra nebo Vega. Ve standartu jsou 15" 195/65. Mohly by jste mi někdo poradit, jaký je rozdíl v jízdních vlastnostech, př. výhody/nevýhody. V současnosti mám Nissana s 14". Dále bych se zeptal, zda jde vypnout alarm s hlídáním vnitřního prostoru, zálohovou sirénou a náklonovým čidlem? Díky za info Já mám na své RS 18" a do menších bych nešel, takže moje rada je určitě jít do 16". U alarmu se vnitřní + náklonové čidlo vypnout dá, jestli celý alarm nevím, ani mě to nikdy nenapadlo. Taky doporučuju ty 16" (já mám Sirius), "patnáctky" nebrat!!!! 15" mám plecháče na zimu ale příště zvolím i nas zimu 16".
Srpen 15, 200718 r A co takhle rovnou 17 letni a zimni 16, to by byla ma volba a taky je Taky jsem o tom uvažoval že na svoje 16" nazuju zimáky, je to fakt dobrá volba
Srpen 15, 200718 r Autor Mohli by jste mi popsat jaký je rozdíl mezi jízdou na 15"/16". Bohužel nemám s tím žádné zkušenosti. Na současném autě mám 14". Díky moc
Srpen 15, 200718 r Mohli by jste mi popsat jaký je rozdíl mezi jízdou na 15"/16". Bohužel nemám s tím žádné zkušenosti. Na současném autě mám 14".Díky moc Řečeno velice stručně a rychle: lepší jízdní vlastnosti např. v zatáčkách, což je mimo jiné dáno nižším profilem pneumatiky ( a také jinou šířkou- smozřejmě).
Srpen 15, 200718 r Taky mam 16" Sirus, nevim jak je to s jizdnimi vlastnostmi, nemel jsem na ni nikdy 15", protoze na zimu mam tez 16" a 4x4 je specificka v jizdnich vlastnostech. Duvod, proc tam jsou 16" je hlavne vizualni, ty 15" mne prijdou male. 4x4 s vetsi svetlou vyskou mne prijde, ze strasne trci do vzduchcu a ty male kolecka jsou groteskni, je tam videt velky kus tlumice pri pohledu z boku. A pohled na prdel auta co ma poradne siroke gumy a proste sedi, je "mnamovka". Do vetsich nejdu, nechal jsem se v servisu u prohlidky ukecat na nafoukani na 230, vzdy jsem ji mel na 210 a uz ted z toho mam vytresene kosti, at zijou diry na silnici . Toš to si myslim ja . H. Mohli by jste mi popsat jaký je rozdíl mezi jízdou na 15"/16". Bohužel nemám s tím žádné zkušenosti. Na současném autě mám 14".Díky moc
Srpen 15, 200718 r neblbni a prskni tam 18ky, všechno menší je malý Jasně, i estetický hledisko není zanedbatelný!
Srpen 15, 200718 r spíš by si to každej, kdo říká, jak je to nepohodlný a ubírá to na komfortu měl zkusit
Srpen 15, 200718 r spíš by si to každej, kdo říká, jak je to nepohodlný a ubírá to na komfortu měl zkusit A nebo opacne ty co riaj ze je to vpoho na 18 tak zkusit jet na 15 )
Srpen 15, 200718 r a proč bych to dělal? jezdil jsem dvě sezony na 17kách, dvě zimy na 15kách, měl jsem náhradní vůz na letních plecháčích. a resume? někdo už to tu psal, 15ky vypadaj naprosto směšně, z jízdních vlastností se mi zatočila hlava, 16ky jsem nikdy neměl, 17ky jsou rozumnej kompromis, ale až 18 vypadá na OII dobře a nabídne super jízdní vlastnosti. OII je uz v serii naladěná do tvrda, takze třeba mezi 17 a 18 jsem nepoznal moc rozdíl.
Srpen 16, 200718 r a proč bych to dělal? jezdil jsem dvě sezony na 17kách, dvě zimy na 15kách, měl jsem náhradní vůz na letních plecháčích. a resume? někdo už to tu psal, 15ky vypadaj naprosto směšně, z jízdních vlastností se mi zatočila hlava, 16ky jsem nikdy neměl, 17ky jsou rozumnej kompromis, ale až 18 vypadá na OII dobře a nabídne super jízdní vlastnosti. OII je uz v serii naladěná do tvrda, takze třeba mezi 17 a 18 jsem nepoznal moc rozdíl. Souhlas. Já si zkusil F s 14" plechama a pak 15" litýma a byl to nebetyčný rozdíl. Na OII mám na zimu 16", teď už lité, a na léto 18" a neměnil bych, vůbec si nepřipadám, že by to nějak ubíralo na komfortu, spíš naopak..ale nevím jak je to u obyčejné, ne RS, okty, s tím zkušenosti nemám.
Srpen 16, 200718 r Panove, on objednava Eleganci ne RS, takze max je 17" a pta se na 16 ci 15. Jednoznacne 16, ty 3200 navic za to stoji . H.
Srpen 16, 200718 r Panove, on objednava Eleganci ne RS, takze max je 17" a pta se na 16 ci 15.Jednoznacne 16, ty 3200 navic za to stoji . H. Jsem mu psal, že 16", pár příspěvků výše.
Srpen 16, 200718 r v tom bych nevidel problem, sam mam taky eleganci na 18kách, takže objednat na 16kách, ty mít na zimu, protoze uznavám, že se 17kama zimákama jsem trošku ustřelil, a na leto sehnat 18
Srpen 17, 200718 r Panove, on objednava Eleganci ne RS, takze max je 17" a pta se na 16 ci 15.Jednoznacne 16, ty 3200 navic za to stoji . H. Příplatek za 16" je 5400 Ale i tak to za to stojí...
Září 20, 200718 r já jsem na 95% rozhodnutej, i kdybych měl po včerech u pc vypustit duši, že na jaře jdu do 17tkech. A rovnou do čtyř najednou . Sice doma se mnou nebudou asi chvíli mluvit ale to je život.. Jen nevím jestli koupím zánovní nebo funglovky.. Jde o to, že obutí seženu za babku a tak mi jde v podstatě o to, sehnat ALU, origo Škoda samozřejmě.... No a kdyby někdo věděl o nějakých jiných pěkných 17tkách krom origo Škoda, můžete dát vědět.. Upraveno Září 20, 200718 r od superfatty
Září 20, 200718 r Mno ja nevim tedy panove. Mne osobne prijdou 16-ky lity uz docela snizeni komfortu. Jizda po Praze. Mimo je to ok.
Září 21, 200718 r a nemáš moc citlivou prdel? na 18kách jezdim po praglu uplne v klidu jen jestli ty nejsi trochu SM Luku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.