Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Todle mají u nás. Pokud je to ono. :palec2:

Popis

sada 4ks, 2ks menších + 2 ks větších kroužků, rozměry dle nákresu na obrázku 3., Napájení 12V, pro delší životnost doporučujeme nestartovat při zapnutých kroužcích, tj. nastartovat a potom zapnout. Bílé světlo s modrým nádechem (nesvítí modře). Foto 2 je pouze ilustrační, foto 1 a 3 je realita. Kroužky jsou pevné, tedy nedají se ohýbat či tvarovat, což pro montáž znamená, že sklo světlometu musí jít oddělit od paraboly, což u některých lepených světlometů je dosti obtížné.

No hej, ale to das len do L&K svetiel, inde by to vyzeralo na kol9 a potom by si dopadol takto :wallbash:

Alebo implantovat nejake ine svetla, len nie ako ta tmava nemecka oktavka...

Nebo by se dal dát jen jeden kroužek kolem mlhovky. Zbytek je na nic.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Chlapáci, taky jsem si všiml ale nejsem si jist, že faceliftová světla na OC od r.v. 2000 jsou dvoje - jedny jsou ve vnitř s žebrováním na parabole a druhé jsou hlaďoučké - oboje s čirou optikou .. Je to tak ?

Díky

• o 3 týdny později...
Vloženo
tam píšou, že začátkem příštího roku, tak neplaš.... A když vidím, kolik lidí to tu bude chtít, tak budu jeden z mála se seriovýma světlama lol tudíž budu originálnější lol

Neboooj,nezustanes..Ja dal xeny misto H4 a jsem max spokojenej a menit nebudu.Leda by mi nekdo zarucil,ze to bude svitit jeste lip,nez origo xeny,ale o tom pochybuju..Ja zustanu vernej "origo cockam".. ;)

Vloženo
to já na to pujdu postupně..já si počkám,až budete prodávat svoje xenony,pak pujdu nejdřív do xenonu,za rok treba do "andelskych očí"

Tak se treba jednou domluvime :) kdybych si koupil Angel eyes :)

Vloženo

jestli už třeba nebudou ty Angels Eyes i s blinkrama? co jsem vždycky viděl v katalogu, tak jsou to už komplet lampy s blinkrama, jak japonci, tak třeba Vectra, Peugeoti, prostě celek, tak nevím

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...