Luka$ Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tak a mam dalsi problem Koukal jsem ze se to tu dost resilo od vybitych baterek az k prizpusobeni. Muj problem: DO nekdy funguje a nekdy ne. (odem./zam.) Musim mit klicek (DO mam v klicku) az u okna (skoro nejlepsi by bylo mit do za oknem tam to facha lip) Baterie a prizpusobeni jsem uz vyloucil instalaci dalsich uplne novych ovladacu. Chovaji se stejne jako ty stare Napada vas nekoho cim by to mohlo byt? Mam O1 2001 model 2002 1,9TD PD 74kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Tak a mam dalsi problem Koukal jsem ze se to tu dost resilo od vybitych baterek az k prizpusobeni. Muj problem: DO nekdy funguje a nekdy ne. (odem./zam.) Musim mit klicek (DO mam v klicku) az u okna (skoro nejlepsi by bylo mit do za oknem tam to facha lip) Baterie a prizpusobeni jsem uz vyloucil instalaci dalsich uplne novych ovladacu. Chovaji se stejne jako ty stare Napada vas nekoho cim by to mohlo byt? Mam O1 2001 model 2002 1,9TD PD 74kw Nehrabal jsi se teď v kabeláži kolem komfortky? Jestli sis neutrhl anténu, co je k dálce. Jo a nové ovladače ještě neznamenají, že v nich jsou i nové baterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 jede i bez antény spolehlivě na 3m od auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka$ Vloženo 16. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Nehrabal jsi se teď v kabeláži kolem komfortky? Jestli sis neutrhl anténu, co je k dálce. Jo a nové ovladače ještě neznamenají, že v nich jsou i nové baterky. Nehrabal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka$ Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 nakonec pomohla rozborka-zborka konfortky a najednou to facha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.