Přejít na obsah

MaD

Uživatel
  • Počet příspěvků

    195
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MaD

  1. Prosím všechny znalé o pomoc. Asi po 700 km od výměny předních kotoučů se mi na mé O1 1.6/75kW rozsvítily kontrolky ABS a ASR. Když jsem to dal ma diagnostiku, hodilo to chybu: Číslo dílu: 1C0 907 379 K Díl a/nebo verze: ASR FRONT MK60 0103 Kódování: 0013313 1 závad nalezeno. 00283 - cidlo otaceni kola ABS - vpredu vlevo (G47) 012 - chyba v elektr. obvodu chybu mi odmazali, ale hned druhý den se objevila znovu a už nejde odmazat. Můžete mi poradit co asi mohlo odejít, případně kdo má v Praze šikovné ručičky a kouknul mi na to a dal to do pořádku? Díky za všechny konstruktivní rady. Do značkového autoservisu nechci, tam nejdřív vymění čidlo, následně půl auta a pak teprve budou zkoumat, jestli chyba zmizela. Jinak pojistky nad baterkou jsem už kontroloval, ty jsou v pořádku, a kabel od čidla mi přijde taky nepoškozený.
  2. V té černé to vypadá jak fábie, snad ta stříbrná dodá autu zase vzhled širokého auta. Také jsem posílal dotaz, jestli budou mít světla homologaci RL a zatím ticho po pěšině.
  3. MaD

    (J)DOT

    Dotaz na výrobce : bude fungovat ten parkovací asistent i s jednotkou 6Y6 919 283 A? A už máš nějakou ideu, kdy to pustíš do světa? Potřebuju v brzké době prodrátovat pár věcí pod palubkou, tak jestli na to mám počkat, nebo to nechat na příští vlnu montáží.
  4. MaD

    DRL a homologace

    Díky, to jsem potřeboval vědět. Prostě i pro DRL světlo platí, že na něm musí být holologace RL. A tu mi i přes xxx urgencí nechtěl prodejce ukázat, takže na něj
  5. MaD

    DRL a homologace

    To je fajn, mě jde ale o tu homologaci na světlech co je nad E-čkem. Jeden prodejce na netu mi tvrdil, že na skle těch světel nad E-čkem je DRL, ale já na všech co se mi dostaly do ruky viděl jen RL. Třeba HELLA má právě na světlech jen RL. Takže mi jde o to, jestli mě ten prodejce tahal za fusekli nebo ne.
  6. MaD

    DRL a homologace

    Chci se zeptat, co znamená označení světel DRL? Já myslel, že světla denního svícení mají mít povinně označení RL u Ečkové homologace (tak jak to má třeba HELLA na svých světlech). A ani na netu jsem nic o označení DRL na předním skle světla nenašel, vždycky jen to RL.
  7. MaD

    Mřížky nárazníku

    Díky za názory. Taky jsem si to myslel, ale lepší se zeptat předem, než pak schánět odtahovku.
  8. Zdravím, možná to už někde bylo, ale nějak jsem to nenašel. Chtěl bych kvůli přídavným světlům dát místo obyč mřížek (facelift 1.6 benzín) ty turbo mřížky. Jen se chci zeptat, jestli s tím není nějaký problém, např. že pak to fouká přímo na teploměr a měří to teplotu blbě atd.
  9. MaD

    Hid xenony

    Moc o těchto sadách nevím, ale náhodou jsem včera na dálnici viděl Fábku, která je na 100% měla. Z dálky to vypadalo jako policejní maják, protože ta barva byla hodně modrá. Řakl bych tak 8000-10000K. Nejideálnějsí světlo podobné dennímu je barva 4300-6000K. Sady vypadají dobře v čiré optice. Ve starých světlech to není nic moc. Jinak to povolené není. Někdo říká že na STK je to v pohodě, jiní, že s tím neprošly, ale dá se to lehce předělat zase na žárovky. O tom, jestli to je povolené nebo není. Podle mě, když to má na sobě Ečko, tak to povolené je a na STK nemůžou říct ani popel. U těchhle sad je důležité koupit kvalitní sadu (hlavně balast). Ty v plastovém pouzdře, kde je napsáno, že nesmí do vlhka jsou fakt jen na parádu a je to jen škoda peněz. Ale o tom by tady mohli mluvit a mluvili už jiní.
  10. Díky moc vám všem, 3cm plus šířka mřížky by měly na to světlo stačit.
  11. Please lidi, vemte někdo metr a změřte mi to. Moc moc prosíííííím.
  12. Mám prosbu, vymýšlím montáž světel do krytky a potřeboval bych znát vzdálenost mezi zacvaklou krytkou v nárazníku a tažným okem, co je za ním. Ale jelikož mám neturbo, tak mám plnou mřížku a nezměřím to. Můžete mi to někdo změřit přes vaši děrovanou TDI krytku? Jde mi o to, jestli se mi tělo světla vejde ještě před to tažné oko, nebo budu muset to světlo posunout mimo někam do strany. Dík moc.
  13. MaD

    VAG a VISTA 64bit

    Co používáš za VM?
  14. MaD

    VAG a VISTA 64bit

    Mě Visty 64x šlapou jak víno, HP tiskárna bez problémů. Jen některé 32bit probgamy nejdou.
  15. MaD

    VAG a VISTA 64bit

    Hmm, to mě taky napadlo, ale spíš jsem se ptal, jestli to někdo nevyřešil jinak.
  16. MaD

    VAG a VISTA 64bit

    mám nový noťas s Vistama 64bit a když jsem zkoušel nainstalovat dříve používaný VAG-COM MAX2000, tak mi nefunguje. Netušíte, jaká verze funguje s Vistama 64 a s obyč VAG kabelem?
  17. MaD

    originální alarm

    To asi nepůjde, protože ten kabel od spínačky je spínaných 12V. Jestli chceš mít jistotu, že ti s tím nikdo neujede, tak si tam dej někam relé, které ti odpojí nějakou součást nezbytnou pro provoz.
  18. MaD

    Corner Light pro O1

    Ale prd je to tam napsaný že je to fono. Na tý krytce je podle mě žárovka a pod ní normálně blinkr. Tohle je klasickej blinkr s černým zrcadlem. Pochybuju velice, že je tam někde schovaná ještě jedna žárovka na corner funkci a ani zrcadlo tomu neodpovídá. Prostě jen pro toho, kdo chce být jiný a mít jiný přední blikače.
  19. Že by studeňák? Jak máš napojený dráty? Máš je pořádně naletovaný a nakrimpovaný?
  20. MaD

    (J)DOT

    Může mi někdo napsat, co všechno se dá na tom maxíku zobrazit u benzínu 1.6 75kW BFQ? Myslím tím ze stavu auta, ne obrázky vlastní výroby.
  21. MaD

    DO co blbne

    Nehrabal jsi se teď v kabeláži kolem komfortky? Jestli sis neutrhl anténu, co je k dálce. Jo a nové ovladače ještě neznamenají, že v nich jsou i nové baterky.
  22. MaD

    (J)DOT

    No kdyby byl známý komunikační protokol, tak by to nebyl zas takový problém. prostě postavíš ten procesor mezi dvě zařízení, ale když netušíš jaká je komunikace ani po jakých drátech pořádně běží, tak je to na ... Toť k mému předchozímu příspěvku.
  23. MaD

    (J)DOT

    No přeci všechno, co jde, ne. Apropo, co všechno jde vytáhnout za info z 1.6 75kW benzínu BFQ? A co se týče těch origo rádií, mám ho jen kvůli tomu, že mám i multifunkční volant a origo ovládání rádia z volantu se nechci vzdát. Můžeš si koupit chytrou krabičku, co to umí i s neorigo autorádii... to jen pro pořádek. 2lukash: Jenže oni ty chytré krabičky jsou jen pro pár profláklých výrobců a žádná uni. Mě by se líbila nějaká s infra výstupem, aby se tím dalo ovládat cokoli, ale to už chci asi po výrobcích moc. No pak už jedině pic, atmel... a udělat svoje, komunikační protokoly jsou známé... jenom to sbastlit a odladit. Třeba Jenegurg najde čas i na tohle. Sory za OT, ale mě ty komunikační protokoly známé nejsou. Můžete mi někdo poslat odkazy nebo popis těch protokolů. Celkem bych se na to mrknul. Atmel 8051 mi něco říká, tak by třeba našel uplatnění i v mém autě.
  24. MaD

    (J)DOT

    No přeci všechno, co jde, ne. Apropo, co všechno jde vytáhnout za info z 1.6 75kW benzínu BFQ? A co se týče těch origo rádií, mám ho jen kvůli tomu, že mám i multifunkční volant a origo ovládání rádia z volantu se nechci vzdát. Můžeš si koupit chytrou krabičku, co to umí i s neorigo autorádii... to jen pro pořádek. 2lukash: Jenže oni ty chytré krabičky jsou jen pro pár profláklých výrobců a žádná uni. Mě by se líbila nějaká s infra výstupem, aby se tím dalo ovládat cokoli, ale to už chci asi po výrobcích moc.
×
×
  • Vytvořit nový...