galaher Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Tak jsem dneska měnil spodní kulák (levý) na ramenu.Tak se chci zeptat co se mohlo stát,že jsem měl před výměnou,když jsem měl přední kola rovně,tak i volant byl rovně,ale po výměně mám volant natočen mírně do leva a Octa na rovném useku lehce tahá na pravou stranu.Přece s geometrií jsem nic nedělal.Tak co se mohlo stát ?Sice čep je nějaká čínská výroba,asi budu muset koupit FEBI,ale asi to bude stejné.Nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Tak jsem dneska měnil spodní kulák (levý) na ramenu.Tak se chci zeptat co se mohlo stát,že jsem měl před výměnou,když jsem měl přední kola rovně,tak i volant byl rovně,ale po výměně mám volant natočen mírně do leva a Octa na rovném useku lehce tahá na pravou stranu.Přece s geometrií jsem nic nedělal.Tak co se mohlo stát ?Sice čep je nějaká čínská výroba,asi budu muset koupit FEBI,ale asi to bude stejné.Nebo ne ? I jenom povolení těch spodních tří šroubů ti rozhodí geometrii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 Tak jsem dneska měnil spodní kulák (levý) na ramenu.Tak se chci zeptat co se mohlo stát,že jsem měl před výměnou,když jsem měl přední kola rovně,tak i volant byl rovně,ale po výměně mám volant natočen mírně do leva a Octa na rovném useku lehce tahá na pravou stranu.Přece s geometrií jsem nic nedělal.Tak co se mohlo stát ?Sice čep je nějaká čínská výroba,asi budu muset koupit FEBI,ale asi to bude stejné.Nebo ne ? Stačí to rameno jenom vyndat, nandat a geometrie je v tahu. Nech si to rychle někde seřídit, nebo při nejlepšim sjedeš gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 17. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Srpen 2007 Dík pánové.Zrovna jsem dočet DP.Máte pravdu,že jsem si to nepřečetl dřív než jsem to napsal a než jsem to měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.