Publikováno Srpen 17, 200718 r nevim jestli to je v pohode ale hned po nastartovani motoru se mi rozjede vetrak chlazeni. dela vam to taky nebo to je err u me?
Srpen 17, 200718 r Autor tak pry kdyz je zapnuta klima tak vetraky bezi porad. takze problem vyresen:)
Srpen 17, 200718 r dělá mi to to samý a normální to rozhodně neni, protože auto mam 2,5roku a dělá to poslední rok, předtim nic...
Srpen 17, 200718 r No taky si zvykneš, já jsem myslel, že servisák má opravovat, ale ne on má servisovat. No a to znamená v řeči pánů z MB, že má hlavně všem vysvětlit, že zmiňovaná závada vlastně závadou není. No a pokud se bude větrák točit dlouho....on přestane a zrovna po záruce a pak už to budou řešit, protože dát tam nový větrák, aby odešel do půl roku to by měli problém. Tak ti vymění pár jednotek a ty budeš "simply clever".
Srpen 17, 200718 r ja už na to seru, už tam to auto pár dní měli, všechny data v pořádku, ale ostatní auta větrákem tak netočily, ale že prostě neví a že by se muselo měnit to, pak to a to a tamhleto, tak na to kašlu a zvyk sem si
Srpen 17, 200718 r Tvé pocity chápu a taky jsem pochopil, že člověk, který nebude mít osobní zájem to nikdy řešit nebude. No tak nějak.
Srpen 18, 200718 r to už mám za sebou, žádná změna(teda asi tejden to fungovalo). už s tim žiju, nebudu zas nechávat kdovíjak dlouho auto v servisu, aby se opět na nic nepřišlo
Srpen 19, 200718 r Tak odešel znova,ale to musí mít nějakou příčinu...Máš na to záruku,tak nebud hloupej....
Srpen 19, 200718 r za další tejden odejde znova a pak zas. mě to, že se točí víc a častějc než by měl nijak nevadí a nechce se mi nechávat zase x dní auto v servisu, takže budu radši hloupej
Srpen 19, 200718 r No a to je opakováná závada jako fík a pokud máš auto na firmu můžeš chtít vrátit peníze....nebuj to pak bude opravený raz, dva.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.