abcman Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Zdravím, jistou souhrou okolností jsem se dostal k Fábce RS, strojovna je to supr, akorát jí teď měl pár let asi hroznej bordelář, protože interitér vypadá strašně, zejména pak černobílé RS potahy.. všude samý flek a nečistota, leckdy i hluboko v látce . Zkoušel jsem to už čistit ale bez výsledku. Díval jsem se v Globusu, kde mají potahy do Fábie, ale PROBLEM je, že to RSko má boční airbagy, na což ony potahy nejsou určeny, takže nevím co s tím... Jak říkám znečištění je velké, je to místy polité, no fujtajbl a jsou tak zas*aný všechny aby se to nepletlo.. Do Škodovky to nechci dávat přečalounit, to by nejspíš stálo majlant tak jsem se tady chtěl zeptat zda někdo nemáte tip co s tím. Nevím zda by profi vyčištění zabralo... Předem dík za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 (editace) Skús to profi vyčistenie ak to nepomôže tak poťahy MAD je to firma na Slovensku a poťahy SUPER ale aj "zacáluješ"! Inak daj si tu vyhladať poťahy je tu o tom spústa príspevkov kde sa dozvieš velmi vela.V pravo hore je tlačitko nie že by som ťa podceňoval ale si nový! Editováno: 18. Srpen 2007, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 (editace) Zdravím,jistou souhrou okolností jsem se dostal k Fábce RS, strojovna je to supr, akorát jí teď měl pár let asi hroznej bordelář, protože interitér vypadá strašně, zejména pak černobílé RS potahy.. všude samý flek a nečistota, leckdy i hluboko v látce . Zkoušel jsem to už čistit ale bez výsledku. Díval jsem se v Globusu, kde mají potahy do Fábie, ale PROBLEM je, že to RSko má boční airbagy, na což ony potahy nejsou určeny, takže nevím co s tím... Jak říkám znečištění je velké, je to místy polité, no fujtajbl a jsou tak zas*aný všechny aby se to nepletlo.. Do Škodovky to nechci dávat přečalounit, to by nejspíš stálo majlant tak jsem se tady chtěl zeptat zda někdo nemáte tip co s tím. Nevím zda by profi vyčištění zabralo... Předem dík za rady.. zkus čištění interiru mokrou cestou stoji to tady na vsetíně kolem 900kč a výsledek je myslím dobrý....levnější něž to přečalounit jo a vyčistí ti i střechovici plasty a prahy... jinak k těm potahům od MADu jsou orpravdu super mam je taky ve fabce 4Xbag atd nějaké kapsy a celkem mě to vyšlo na 2690kč Editováno: 18. Srpen 2007, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 ja jsem mel potahy zasrane taky az hamka, jsem elektrikar takze treba jak se sekaji drazky takze monterky jsou od prachu cihel omitky sadry..... mam cervene monterky a nekdy jsou znich sede a pomuze vzdycky vanis na koberce a potahy zadny jiny prostredek to nikdy tak neumyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 s tím čištění interiérů nemám moc dobré zkušenosti. První dojem je sice super ale podle mě v sedadle vždy zůstanou zbytky saponátu a kvůli tomu se to pak velmi rychle znova zašpiní. Potahy se také dají sundat a normálně vyprat. Udělal jsem to se sedadlem řidiče (potah jsem sundaval, protože jsem ho potřeboval zašít). Po roce a půl je stále čistý. Ostatní sedadla (čištěno strojově) jsou o poznání zašlejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pucmeloun Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 s tím čištění interiérů nemám moc dobré zkušenosti. První dojem je sice super ale podle mě v sedadle vždy zůstanou zbytky saponátu a kvůli tomu se to pak velmi rychle znova zašpiní. Potahy se také dají sundat a normálně vyprat. Udělal jsem to se sedadlem řidiče (potah jsem sundaval, protože jsem ho potřeboval zašít). Po roce a půl je stále čistý. Ostatní sedadla (čištěno strojově) jsou o poznání zašlejší. Prosim te,jak jsi pral ty potahy? Myslim prašek a teplotu... Taky se chystam odčalounit sedačky z důvodu instalace vyhřívaných deček, tak že bych je rovnou vypral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 si myslim kdyz to hodis na 30-40°C bez predeprani takj tim nic nezkazis a nejakou hezkou avivaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 nepodařilo se mi sundat ze zadního většího sedáku potah, kraje jsou jasný, ale jak s tím středem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 s tím čištění interiérů nemám moc dobré zkušenosti. První dojem je sice super ale podle mě v sedadle vždy zůstanou zbytky saponátu a kvůli tomu se to pak velmi rychle znova zašpiní. Potahy se také dají sundat a normálně vyprat. Udělal jsem to se sedadlem řidiče (potah jsem sundaval, protože jsem ho potřeboval zašít). Po roce a půl je stále čistý. Ostatní sedadla (čištěno strojově) jsou o poznání zašlejší. Prosim te,jak jsi pral ty potahy? Myslim prašek a teplotu... Taky se chystam odčalounit sedačky z důvodu instalace vyhřívaných deček, tak že bych je rovnou vypral... Pral jsem to ve vaně, takže prášku přiměřeně a teplota co dal plynový kotel :-) Nechal jsem je do rána odmočit. A pak už jenm proplachovala a proplachoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 nepodařilo se mi sundat ze zadního většího sedáku potah, kraje jsou jasný, ale jak s tím středem? v sedáku je zalitý drát (bacha ať ho nevyrveš) na něm jsou takové kroužky, které ten potah drží. Nejlépe se sundavají tenkými dlouhýmy kleštěmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOTTI Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 nepodařilo se mi sundat ze zadního většího sedáku potah, kraje jsou jasný, ale jak s tím středem? v sedáku je zalitý drát (bacha ať ho nevyrveš) na něm jsou takové kroužky, které ten potah drží. Nejlépe se sundavají tenkými dlouhýmy kleštěmi Díky, drát jsem viděl a nechtěl jsem ho urvat, tak jsem toho nechal, díkes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 minulej tejden jsem zrovna nechal cistit vsechny sedacky...resp. celej interier a vyslo to na nejakejch 600 kc. delali to v auto elan teplice. uz jsem to nechal delat dvakrat (vzdy jednou za dva roky) a vzdycky v pohode..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klíma jan Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 ahoj ja koupil nove super potahy na zakazku a na míru od firmy abena.cz tam si vybereš barvu kolik pytlu napisy opěrky atd přikladam foto počitej cca 3000kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 ahoj ja koupil nove super potahy na zakazku a na míru od firmy abena.cz tam si vybereš barvu kolik pytlu napisy opěrky atd přikladam foto počitej cca 3000kč to slovo "pytlů" na označení těchto výtvorů sedí víc než slovo potahy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 30. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2007 ahoj ja koupil nove super potahy na zakazku a na míru od firmy abena.cz tam si vybereš barvu kolik pytlu napisy opěrky atd přikladam foto počitej cca 3000kč to slovo "pytlů" na označení těchto výtvorů sedí víc než slovo potahy... Musím souhlasit....potahy se dávaly tak do 120 nebo Fá A nějak sem nepochopil tu kombinaci barev....s čím to jako ladí...?s šedým introšem...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atr Vloženo 10. Září 2007 Sdílet Vloženo 10. Září 2007 Ještě je tato možnost http://auto.asp2.cz/fabia-sedacky.aspx a nechat si je udělat v tmavších farbách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medas Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 to vylepseni tech sedacek vypada super hlavne ta varianta za tech 8000,- a jsou dobre tvarovane nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.