jerzi Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Zdravím všechny a žádám o radu.Před časem sem dodělával zrcátka v elektrice na fabu r.v.02 s el na okna vpředu.Mám ale potíže s ovladačem je to 6Y1 959 565 E JDY a nefunguje podle el.ze škodovky je ten že sem koupil něakej novej typ toho jojsticku.Šel sem tedy do autonovy ať mě ho vymění za starší model,tam mě pán poslal do... ,že se jinej neďělá a ani mi ho nechtěl vzít zpět prej v jiné fabii funguje.kdyz sem si pujčil jojstick od kamoše ze staršího modelu tak to vesele fungovalo.tak mě prosím někdo poraďte co s tím třeba by pomohlo schéma na tenhle typ jojstiku co mám zž sem tu nekde četl podobný problém.Děkuji za radu já už vážně nevím co s tím na vrakáčích je těch ovladačů s vyhříváním stašnej nedostatek.přikládám schéma podle kterýho sem zapojoval jojsteck. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2007 Myslím, že E na konci znamená, že to je pro auta bez el. oken. Existují celkem čtyři typy těch ovladačů - bez oken/s okny a k tomu vždy levostranné a pravostranné řízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzi Vloženo 19. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 A to znamená že mám blbý schéma?nevím co myslíš tím levo a pravostranným řízením ale ty schémata sou samozřejmě dvě levá a pravá strana dveří ale tan jojstick je zapojenej na obou dobře.hele dám sem ještě fotku toho jojstiku.a to E nakonci - vůbec nevím co myslíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzi Vloženo 19. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Tak sem to dodrbal to schema podle kterýho to mám zapojený je tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 (editace) To máš novější provedení a podle čísla bez el. oken. Ty potřebuješ starší provedení a pro el. okna. Samozřejmě ještě levostranné řízení. Nejsme v Anglii. Takže myslím 6Y1 959 565 D JDY. Polohy na ovladači musí být stejné jako na schématu. Editováno: 19. Srpen 2007, autor: Strojvůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 tou zmínkou o levostranném a pravostranném řízení jsem chtěl jen naznačit, že tvrzení, že se vyrábí pouze jeden typ je nesmyslné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefo Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 chalani ja mám taký problém, že pravé spetné sa vôbev nehýbe a oboje mi nevyhrievajú, kedy vyhrieva spetné u fabii??? ako u octávii ked sú zapnuté svetlá alebo ked zapnem vyhrievanie zadného skla? potrebujem radu lebo sa blíži zima a budem to potrebovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 27. Září 2009 Sdílet Vloženo 27. Září 2009 U fabie by to mělo fungovat nezávisle na světlech nebo zadním okně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefo Vloženo 28. Září 2009 Sdílet Vloženo 28. Září 2009 (editace) tak čo myslíš, kde je asi problém??? zlý spínač??...........mam fabiu rok výroby 2000 klasik. spínač je hore vyhrievanie pootm je lave a potom je prave zrkadlo a ak je doležité tak nemám centrál ani el. okná Editováno: 1. Říjen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 (editace) Nevím, nejsem odborník, ale asi bych: 1. zkontroloval pojistku (pokud to má samostatnou, jako že snad má) 2. vydloubnul joystick a odzkoušel 3. vydloubnul skla zrcátek a zkusil, jestli do nich něco jde 4. zkontroloval kabeláž, což by mělo jít i bez rozebrání dveří (?) - kdyžtak mě někdo opravte Přesnej postup jednotlivých činností najdeš tady na fóru nebo ti určitě někdo zdatnější poradí. Jinak tady je nějakej postup made by Škoda werke... Editováno: 29. Září 2009, autor: Woodbine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Asi to nebude patřit uplně sem, ale jde taky o el.zrcátka. Nevíte někdo čím to může být, když na el. zrcátkach nefunguje vertikální ovládání(nahoru-dolu)? Pouze v tom jako cvakne a nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stefo Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 no všetko som premeral aj som rozobral zrkadlá aj som dvere mal rozobraté no zistil som že do zrkadiel nič nejde a vypínač je dobrý a do tých zrkadiel idú dva káble jeden z vypínača a jeden z auta a ma zaujíma kam je zapojený či do BSG a či do komfortky a či netreba tam niečo skontrolovať cez vag..........nemôže tam byť dáka chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misa.jazz Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Ahoj, mám podobný problém, možná někdo bude vědět. Pravé zrcátko mi funguje normálně, ale pokud chci seštelovat levé, jedou obě dohromady...tak mě nic nenapadá, nepředpokládám, že to tak má být :-) Díky M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 (editace) misa.jazz to je dobre, je to tak nastavene z vyroby, protoze kdyz si do auta sedne treba nekdo mensi a chce si dat zrcatka dolu tak nemusi davat po jednom... v OII se to da vypnout kodovanim, v OI myslim taky, ale v FI nevim... Jinak podle me je to jen o zvyku, clovek si na to zvykne Editováno: 30. Červen 2010, autor: Ozi Toretto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Hej závisí aký ovládač máš v aute, ja napr na 2005 mám každé samostatne nastavitelne a nie sú teda spriahnuté. k tomu dorobeniu, všetko sa dá len treba chcieť a vedieť ešte som zabudol: mať čas je tiež dôležité Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 4. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2010 No to nebude asi ovladačem ale spíše komfortkou potažmo dveřníma jednotkama.. mám ovladač kde není H-L+R-R ale L-H-R a stejně v poloze L mi jdou obě okna naráz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.