Macc Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Nerad zakládám nové téma , ale prosím o radu: nechají se štelovat mlhovky (na výšku) v hlavních světlometech u š.octavie? pokud ano tak kde a jak? Díky za rady š.octavia 1.9 Tdi 2002 Díky Macc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Nerad zakládám nové téma , ale prosím o radu:nechají se štelovat mlhovky (na výšku) v hlavních světlometech u š.octavie? pokud ano tak kde a jak? Díky za rady š.octavia 1.9 Tdi 2002 Díky Macc Pokud vim tak nedaji. Na co take. Origo jsou udelany tak, aby svitily tesne pred auto a to je take jejich ucel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Nerad zakládám nové téma , ale prosím o radu:nechají se štelovat mlhovky (na výšku) v hlavních světlometech u š.octavie? pokud ano tak kde a jak? Díky za rady š.octavia 1.9 Tdi 2002 Díky Macc štelujou se společně se světlama, samostatně nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 Nerad zakládám nové téma , ale prosím o radu:nechají se štelovat mlhovky (na výšku) v hlavních světlometech u š.octavie? pokud ano tak kde a jak? Díky za rady š.octavia 1.9 Tdi 2002 Díky Macc štelujou se společně se světlama, samostatně nejdou. Tak to jsem taky nevěděl. Jen vím, že hlavní světla mají předepsanej sklon, asi 1,2 %, a mlhovky by měli být na 2,2%. Musím ale přiznat, že třeba mlhovky na Felicii (1997) i po seřízení svítily mnohem lépe než ne Oktě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Nerad zakládám nové téma , ale prosím o radu:nechají se štelovat mlhovky (na výšku) v hlavních světlometech u š.octavie? pokud ano tak kde a jak? Díky za rady š.octavia 1.9 Tdi 2002 Díky Macc štelujou se společně se světlama, samostatně nejdou. Tak to jsem taky nevěděl. Jen vím, že hlavní světla mají předepsanej sklon, asi 1,2 %, a mlhovky by měli být na 2,2%. Musím ale přiznat, že třeba mlhovky na Felicii (1997) i po seřízení svítily mnohem lépe než ne Oktě. Je fakt že u Feldy mě mlhovky svítili líp, přeci jen jsou níž než u Octy a mlhu podsvítí lépe. Už jsem si pohrával s myšlenkou, vymyslet nějak zabudování mlhovek dolů do nárazníku na Octě z O II. Ale asi by to bylo moc složitý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Nerad zakládám nové téma , ale prosím o radu:nechají se štelovat mlhovky (na výšku) v hlavních světlometech u š.octavie? pokud ano tak kde a jak? Díky za rady š.octavia 1.9 Tdi 2002 Díky Macc štelujou se společně se světlama, samostatně nejdou. Tak to jsem taky nevěděl. Jen vím, že hlavní světla mají předepsanej sklon, asi 1,2 %, a mlhovky by měli být na 2,2%. Musím ale přiznat, že třeba mlhovky na Felicii (1997) i po seřízení svítily mnohem lépe než ne Oktě. Je fakt že u Feldy mě mlhovky svítili líp, přeci jen jsou níž než u Octy a mlhu podsvítí lépe. Už jsem si pohrával s myšlenkou, vymyslet nějak zabudování mlhovek dolů do nárazníku na Octě z O II. Ale asi by to bylo moc složitý.. To už tady na fóru taky někdo má! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 Nerad zakládám nové téma , ale prosím o radu:nechají se štelovat mlhovky (na výšku) v hlavních světlometech u š.octavie? pokud ano tak kde a jak? Díky za rady š.octavia 1.9 Tdi 2002 Díky Macc štelujou se společně se světlama, samostatně nejdou. Tak to jsem taky nevěděl. Jen vím, že hlavní světla mají předepsanej sklon, asi 1,2 %, a mlhovky by měli být na 2,2%. Musím ale přiznat, že třeba mlhovky na Felicii (1997) i po seřízení svítily mnohem lépe než ne Oktě. Je fakt že u Feldy mě mlhovky svítili líp, přeci jen jsou níž než u Octy a mlhu podsvítí lépe. Už jsem si pohrával s myšlenkou, vymyslet nějak zabudování mlhovek dolů do nárazníku na Octě z O II. Ale asi by to bylo moc složitý.. To už tady na fóru taky někdo má! A nevíš kdo? Já na to ještě nenarazil a myslím že by to byla vcelku vkusná uprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17829 Je o tom celý téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17829Je o tom celý téma. Díky, přelouskáno celý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.