Johnyy Vloženo 28. Květen 2010 Sdílet Vloženo 28. Květen 2010 Právě že mě přijde divný, kvůli lanku měnit celou, když vše ostatní je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Tak jsem volal do škodovky a lanko není, jen celá stahovačka komplet.Stojí 1720 kč.No to mě hlava nebere.Kvůli jednomu lanku, když ostatní je ok měnit půlku dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 Kluci co to dávali, tak kupovali lanko na kolo - na brzdy...Ale bude to síla...to bych šel do stahovačky od autodílů krč...za cca. 700,- Kč. Už mám 2 a plná spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 29. Květen 2010 Sdílet Vloženo 29. Květen 2010 (editace) A co říkáte na tuto? http://www.obautodily.cz/s_oct_predni_el_stahovacka_oken_leva-505022 A nebo originální? http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_predni_el_stahovacka_oken_orig_leva-505037 Editováno: 29. Květen 2010, autor: Johnyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Tak jsem dnes vyměnil stahovačku.Koupil jsem tu čínskou a sedí v pohodě i krásně chodí, takže to kluci šikmocí asi dobře vyrobili .Při demontáži staré, jsem musel přestříhat lanko abych mohl spustit okno a uvolnit ho.Naštěstí se mi lanko při přetržení tak zamotalo, že po celou dobu než jsem to vyměnil zůstalo okno na hoře.Jinak tu stahovačku jsem si objednal z OB autodíly a i s poštou PPL vyšla na 790kč .Tady jsou fotky , jak vypadalo zamotané lanko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Tak jsem dnes vyměnil stahovačku.Koupil jsem tu čínskou a sedí v pohodě i krásně chodí, takže to kluci šikmocí asi dobře vyrobili .Při demontáži staré, jsem musel přestříhat lanko abych mohl spustit okno a uvolnit ho.Naštěstí se mi lanko při přetržení tak zamotalo, že po celou dobu než jsem to vyměnil zůstalo okno na hoře.Jinak tu stahovačku jsem si objednal z OB autodíly a i s poštou PPL vyšla na 790kč .Tady jsou fotky , jak vypadalo zamotané lanko. Tak ta tvoje je opravdu neopravitelná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 To jo pěkně se to namotalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 5. Červen 2010 Sdílet Vloženo 5. Červen 2010 Měl jsem něco podobného! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romomo Vloženo 9. Červen 2010 Sdílet Vloženo 9. Červen 2010 Ja som kúpil lanká na bicykel, mali dva typy, tak to hrubšie (tlusté), konce som ukončil malými dutými nitami, ktoré som zamačkol kliešťami a zaletoval cínom. Je to funkčné asi 4 mesiace. Oprava trvala asi dve hodiny. Nabudúce to tiež takto opravím, ale pre povahy so slabšími nervami odporúčam kúpiť nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Hmm taky si to teď zdá se užiju. lol Včera večer zabouchnu zadní levý dveře a sklo pá pá do nich Mám koupit faceliftovou stahovačku celou, nebo opravnou sadu? Ještě že to ta ku..a udělala 2Km od baráku v teplé tropické noci bez deště. Tak si to tu pročtu ať vím co mě asi čeká a nemine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 bude fachat na mé octavii r.v. 1998 motorek ze stahovačky z roku 2001 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Určitě nebude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 (editace) tak to je škoda, včera jsem koupil použitou originální stahovačku právě s motorkem z roku 2001. Já mám na své stahovačce funkční motorek, ale mám strach to předělat, aby mi nevyskočili táhla. Myslel jsem, že nefunguje na předface motorek až od roku 2003. No nic, budu si muset poradit. Editováno: 13. Říjen 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 2001 bude mít jinou generaci komfortky a mohlo by to dělat problémy, neboj se vyšroubovat šrouby motorku, přidržuj si ho u stahovačky třeba na podložce položený, až budeš mít šroubky venku, otoč za stálého držení stahovačku motorkem k sobě, motorek vyměň, a zase opatrně otoč a přišroubuj. Já měl větší obavu u nové stahovačky, kde je to pouze staženo páskami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 13. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2010 jo díky, v sobotu se na to vrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 (editace) Tak stahovačka vyměna, nic to nebylo. Ta původní co tam byla od firmy Diamond, mi nevydržela ani rok. Zkusil jsem jen tak ze srandy ten motorek z roku 2001, sice fungoval, ale ostatní dveře ne. Díky za rady. Editováno: 16. Říjen 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Já to říkal, že bude s tou 2001 problémy, věř odborníkovi, už jsem jich pár dělal...už dělám i do Golfů... tak hlavně že se povedlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edimax519 Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 (editace) Cchci se zeptat jak se vám projevilo to poškození stahování okna.Tedy těch popraskaných plastů,Mě se při stahování okna ozvalo takové suché lupnutí (jako když praskne plast) v okně.motorek jede,ale okno nejde stáhnout a pokud chytnu okno u řidič z obou stran,tak ho volně rukou stáhnu.Trochu to jakoby táhne.Ještě jsem to neměl rodělané,atalo se mi to cestou z práce a zatím jsem neměl čas.Jen jsem to zaklínoval,aby to nešlo otevřít a o víkendu,že bych se na to podíval.dík za odpověď. Octavia Combi 1,9TDI rok výroby 2005:) Editováno: 3. leden 2011, autor: Edimax519 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 Tak to je jisto jistě prasklý plastík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edimax519 Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Tak to je jisto jistě prasklý plastík! Dík za odpověď.Po tom co jsem si o tom přečetl si to myslím taky.Pravděpodobně to bude jedna z nemocí Octavií.Kamarád mi říkal,že manželka má zákaz v zimě stahovat okna.Už ty plasty měnil 3x. Ještě se zeptám než to v sobotu rozdělám.Je to levé okno u řidiče rok výroby 2005-tož to bude asi tento dílek co? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1u0837583-plastovy-vodici-dil-spoustece-oken-octavia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 (editace) Tady je vidět líp....a vem pravou i levou jsou tam 2, nevíš která odešla!? http://www.autodilyk...34562406e11d477 Editováno: 4. leden 2011, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edimax519 Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Tak jsem to dnes rozdělal a to suché lupnutí bylo prasknutí bovdenu. Vodící kostky jsem koupil a ty jsou dobré.Takže to vypadá nakoupi celé nové stahovačky.Motorek je OK,tak alespoň nejaká útěchá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Taky jsem to řešil a naštěstí mě naspadlo okno.Fotky mám na této stránce na vrchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Já jsem vždy nakoupil tady http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/octavia?eshophledej=stahova%E8ka# , mám výhodu, že pracuji v Praze. Jinak pak jsou taky na aukru k sehnání. Ve Škodovce je to okolo 1250,- za zadní a 2500,- přední! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnyy Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Tady maji myslím taky dobrý ceny.Já ji koupil právě tady http://www.obautodily.cz/25_30-ostatni-strana2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.