Bazz Vloženo 27. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2007 Nazdáre pánové jedete někdo v září do Doks 14.9 - 16.9 2007 autokemp Klůček je tam super prostředí a dobrá atmosféra není to sice mega akce jako Mimoň .ale je to víc domacnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 rád bych jel, doufám že to klapne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Na 99% jedem! To 1% je jen zrada počasí Já jezdím jen na Mimoň a do Doks a Doksy sou rozhodně fajnovější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Nekrejou se Doksy s Plasama? Teď babo raď, kam jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 (editace) Tyjo,,tak ono uz to bylo? mozna se zajedem podivat toho 14.9...... http://www.tuning-doksy.cz/main.php?page=sraz Editováno: 28. Srpen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 (editace) Že by překlep? : Editováno: 28. Srpen 2007, autor: 2P4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 28. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Opraveny datumy a jen podotknu, že Doksy se trochu řeší i tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2007 Opraveny datumy a jen podotknu, že Doksy se trochu řeší i tady tak to se omlouvám nechtěl jsem zadávat nové téma ,ale Doksy jsou prostě super jezdíme tam už 4 rokem a rok od roku je tam víc aut a připadá že i lidi se tam chovají lépe, mi přijedem v ždy v pátek a jsme tam až do neděle tak až tam budete tak se stavte pokecat není nad to když si člověk může pokecat se stejně "ujetejma" lidma o octávijích my tam máme dvě octávie zel. metla na čelním skle nápis CULT OF SKODA +jedna felicie CAPUCHINO zatím čus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Opraveny datumy a jen podotknu, že Doksy se trochu řeší i tady tak to se omlouvám nechtěl jsem zadávat nové téma ,ale Doksy jsou prostě super jezdíme tam už 4 rokem a rok od roku je tam víc aut a připadá že i lidi se tam chovají lépe, mi přijedem v ždy v pátek a jsme tam až do neděle tak až tam budete tak se stavte pokecat není nad to když si člověk může pokecat se stejně "ujetejma" lidma o octávijích my tam máme dvě octávie zel. metla na čelním skle nápis CULT OF SKODA +jedna felicie CAPUCHINO zatím čus. taky tam jezdim dlouho(ani nevim kolik let), prostě klasickej pohodovej srázek (většina znás ho zná!§ sem zvědavej jestli bude zase skodahome plácek jako vždy? P2M: tam je toho moc ingliš a to já nichtfrštén Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 29. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Opraveny datumy a jen podotknu, že Doksy se trochu řeší i tady tak to se omlouvám nechtěl jsem zadávat nové téma ,ale Doksy jsou prostě super jezdíme tam už 4 rokem a rok od roku je tam víc aut a připadá že i lidi se tam chovají lépe, mi přijedem v ždy v pátek a jsme tam až do neděle tak až tam budete tak se stavte pokecat není nad to když si člověk může pokecat se stejně "ujetejma" lidma o octávijích my tam máme dvě octávie zel. metla na čelním skle nápis CULT OF SKODA +jedna felicie CAPUCHINO zatím čus. taky tam jezdim dlouho(ani nevim kolik let), prostě klasickej pohodovej srázek (většina znás ho zná!§ sem zvědavej jestli bude zase skodahome plácek jako vždy? P2M: tam je toho moc ingliš a to já nichtfrštén Tak to doufám že ho lidi znají jenom mi příde že těch octávii tam zase moc není a co se tejká tý "ingliš" chci stoho udělat cult auto jako jsou vidění auta v německu ,ale de to pomalu nejsou "titily vantily" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 29. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2007 Doksy musim,na jaře jsem nemohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Doksy musim,na jaře jsem nemohl. tak to je dobře!!! akorát mi dorazíme až nějak po dvanáctý.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Doksy musim,na jaře jsem nemohl. tak to je dobře!!! akorát mi dorazíme až nějak po dvanáctý.. To mě nějak ani nepřekvapuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ty vogo,chvilku jsem nechodím a pan Kláca vymění fabulo za koktu..nebo se pletu???to jsou noviny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Ty vogo,chvilku jsem nechodím a pan Kláca vymění fabulo za koktu..nebo se pletu???to jsou noviny... Nepleteš má koktu/avii/neboli ropáka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Asi se v Dokcech taky na chvilku stavím na kukačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Ty vogo,chvilku jsem nechodím a pan Kláca vymění fabulo za koktu..nebo se pletu???to jsou noviny... Nepleteš má koktu/avii/neboli ropáka tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 5. Září 2007 Sdílet Vloženo 5. Září 2007 pokud se nic nestane jedu, ale asi este nebudu mit hotovej naraznik, tak me nekamenujte, kdyz me uvidite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 219 fotek na CzechTuning.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.