Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdáre pánové jedete někdo v září do Doks 14.9 - 16.9 2007 autokemp Klůček

je tam super prostředí a dobrá atmosféra není to sice mega akce jako Mimoň .ale je to víc domacnější lollollol

rád bych jel, doufám že to klapne!!! ;)-_-

Na 99% jedem! To 1% je jen zrada počasí lol Já jezdím jen na Mimoň a do Doks a Doksy sou rozhodně fajnovější... :palec2:

Nekrejou se Doksy s Plasama? Teď babo raď, kam jet :)

Že by překlep? :laugh.gif

Upraveno od 2P4

Opraveny datumy a jen podotknu, že Doksy se trochu řeší i tady ;)

• Autor

tak to se omlouvám nechtěl jsem zadávat nové téma ,ale Doksy jsou prostě super jezdíme tam už 4 rokem a rok od roku je tam víc aut a připadá že i lidi se tam chovají lépe, mi přijedem v ždy v pátek a jsme tam až do neděle tak až tam budete tak se stavte pokecat není nad to když si člověk může pokecat se stejně "ujetejma" lidma o octávijích my tam máme dvě octávie zel. metla na čelním skle nápis CULT OF SKODA +jedna felicie CAPUCHINO zatím čus.

tak to se omlouvám nechtěl jsem zadávat nové téma ,ale Doksy jsou prostě super jezdíme tam už 4 rokem a rok od roku je tam víc aut a připadá že i lidi se tam chovají lépe, mi přijedem v ždy v pátek a jsme tam až do neděle tak až tam budete tak se stavte pokecat není nad to když si člověk může pokecat se stejně "ujetejma" lidma o octávijích my tam máme dvě octávie zel. metla na čelním skle nápis CULT OF SKODA +jedna felicie CAPUCHINO zatím čus.

taky tam jezdim dlouho(ani nevim kolik let), prostě klasickej pohodovej srázek :palec2: (většina znás ho zná!§

sem zvědavej jestli bude zase skodahome plácek jako vždy? :)

P2M: tam je toho moc ingliš a to já nichtfrštén lol:)

• Autor

taky tam jezdim dlouho(ani nevim kolik let), prostě klasickej pohodovej srázek :palec2: (většina znás ho zná!§

sem zvědavej jestli bude zase skodahome plácek jako vždy? :)

P2M: tam je toho moc ingliš a to já nichtfrštén lol:)

Tak to doufám že ho lidi znají jenom mi příde že těch octávii tam zase moc není a co se tejká tý "ingliš" chci stoho udělat cult auto jako jsou vidění auta v německu lol ,ale de to pomalu nejsou "titily vantily" :aggressive:

Doksy musim,na jaře jsem nemohl.

tak to je dobře!!!

akorát mi dorazíme až nějak po dvanáctý.. ;)

tak to je dobře!!!

akorát mi dorazíme až nějak po dvanáctý.. ;)

To mě nějak ani nepřekvapuje ;)-_-:smich::skoda:

Ty vogo,chvilku jsem nechodím a pan Kláca vymění fabulo za koktu..nebo se pletu???to jsou noviny... :help:

Ty vogo,chvilku jsem nechodím a pan Kláca vymění fabulo za koktu..nebo se pletu???to jsou noviny... :help:

Nepleteš má koktu/avii/neboli ropáka ;)

Asi se v Dokcech taky na chvilku stavím na kukačku

Nepleteš má koktu/avii/neboli ropáka ;)

tak tak :palec2:;)

pokud se nic nestane jedu, ale asi este nebudu mit hotovej naraznik, tak me nekamenujte, kdyz me uvidite :)

• 2 týdny později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.