PeterM Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Dobry den, tu na fore som sa docital o moznosti diagnostiky pomocou climatronicu. Tak tom to vyskusal a vypisalo mi tieto dve chyby: 1. - 025B - Servomotor nastavovače klapky rozdělení vzduchu - prostor pro nohy/rozmrazování Climatronic1 2. - 04FA - Servomotor přetlakové klapky Climatronic Viete mi poradit o co ide? Ja som zatial nepostrehol na klime ziadnu zavadu. Dakujem za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 chtělo by to na VAG a zjistit jestli je to sporadická/ statická (a nebo jestli jde smazat a neobjeví se) a taky nějaký určitější označení závady třeba : 01271,01274 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazz2 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 (editace) Možno bude potrebné vykonať len základné nastavenie servomotorou pomocou diagnostického prístroja. Editováno: 8. Září 2007, autor: Kazz2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarynR Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Jen upřesňuju 025B je ve VAG 00603 Servomotor nastavovače klapky rozdělení vzduchu - prostor pro nohy/rozmrazování (V85) + 37-10 - Defekt - Sporadicky mám to samý a taky nepozoruju žádnou závadu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foli Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Jakmile je chyba sporadicky, tak to znamena, ze se nekdy objevila, ale ze to maka dal v pohode, hodne sporadickejch chyb nachytas pri slabe baterii atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 a jak se dela ta diagnosa pres klimatronic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarynR Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 a jak se dela ta diagnosa pres klimatronic? ne pres ale u potřebuješ k tomu buď kabel nebo přímo origo diagnostickej přístroj............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ale nic nepotřebuje. Našel jsem tohle, snad ti to trochu pomůže. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=climatronicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Ale nic nepotřebuje. Našel jsem tohle, snad ti to trochu pomůže. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=climatronicu diky neco vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.