PeterM Vloženo 7. Září 2007 Vloženo 7. Září 2007 Dobry den, tu na fore som sa docital o moznosti diagnostiky pomocou climatronicu. Tak tom to vyskusal a vypisalo mi tieto dve chyby: 1. - 025B - Servomotor nastavovače klapky rozdělení vzduchu - prostor pro nohy/rozmrazování Climatronic1 2. - 04FA - Servomotor přetlakové klapky Climatronic Viete mi poradit o co ide? Ja som zatial nepostrehol na klime ziadnu zavadu. Dakujem za odpovede. Citovat
Vaša Vloženo 7. Září 2007 Vloženo 7. Září 2007 chtělo by to na VAG a zjistit jestli je to sporadická/ statická (a nebo jestli jde smazat a neobjeví se) a taky nějaký určitější označení závady třeba : 01271,01274 Citovat
Kazz2 Vloženo 8. Září 2007 Vloženo 8. Září 2007 (editace) Možno bude potrebné vykonať len základné nastavenie servomotorou pomocou diagnostického prístroja. Editováno: 8. Září 2007, autor: Kazz2 Citovat
JarynR Vloženo 15. Duben 2008 Vloženo 15. Duben 2008 Jen upřesňuju 025B je ve VAG 00603 Servomotor nastavovače klapky rozdělení vzduchu - prostor pro nohy/rozmrazování (V85) + 37-10 - Defekt - Sporadicky mám to samý a taky nepozoruju žádnou závadu?? Citovat
Foli Vloženo 3. Květen 2008 Vloženo 3. Květen 2008 Jakmile je chyba sporadicky, tak to znamena, ze se nekdy objevila, ale ze to maka dal v pohode, hodne sporadickejch chyb nachytas pri slabe baterii atd... Citovat
foxdivemaster Vloženo 4. Květen 2008 Vloženo 4. Květen 2008 a jak se dela ta diagnosa pres klimatronic? Citovat
JarynR Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 a jak se dela ta diagnosa pres klimatronic? ne pres ale u potřebuješ k tomu buď kabel nebo přímo origo diagnostickej přístroj............. Citovat
KaJe Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 Ale nic nepotřebuje. Našel jsem tohle, snad ti to trochu pomůže. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=climatronicu Citovat
foxdivemaster Vloženo 5. Květen 2008 Vloženo 5. Květen 2008 Ale nic nepotřebuje. Našel jsem tohle, snad ti to trochu pomůže. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...hl=climatronicu diky neco vyzkousim Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.