Pawlas Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Zdar, potřebuji radu. Chci vyměnit žárovku předního levého obrysového světla (na straně akumulátoru), ale bohužel se mi nedaří vyndat objímku se žárovkou. Nechci používat hrubé násilí, abych něco neulomil. Je to na bajonet, nebo se za to musí víc zabrat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 viac stisnut a vytiahnut. prave pred 5 min. som robil to iste. vydrzala cca 5 rokov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlas Vloženo 9. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2007 viac stisnut a vytiahnut. prave pred 5 min. som robil to iste. vydrzala cca 5 rokov. Tak díky, už jsem to udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pether Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 viac stisnut a vytiahnut. prave pred 5 min. som robil to iste. vydrzala cca 5 rokov. Tak díky, už jsem to udělal. ahojte, tiez mi ta ziarovka nejde vonku. Ziarovka sa kruti, ale nejde vonku. Co treba stisnut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Žiarovku v ruke.Nieje tam žiadny závit,ani bajonet.Len ťahať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david.sedivy Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Zdravim, mam ten samy problem. Nejde mi ovsem vubec vyndat ven ten plastovy kryt. Neni treba vyndat i akumulator nebo je na to jinej figl? Vim treba, ze u Oktavie se povoli nejakej sroub a cely ten svetlomet se vytahne ven a potom se zarovka jednoduse vymeni. Diky za rady, uz jeszdim docela dost dlouho jako "motorka" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 .....Len ťahať. a hľadať !!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david.sedivy Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 Jestli to bylo mysleno jako rada pro me, tak absolutne nechapu. Co hledat? A tahat se mi moc nechce, neb bych to mohl take urvat. STOP hrubemu nasili, vse musi jit snadno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 V pravo hore mas kolonku: HLEDANI klikni na nu. Zadaj co potrebujes vediet napr:Ziarovka a ono ti to vyhlada. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david.sedivy Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 A proc myslis, ze jsem se dostal do tohohle vlakna? Pac jsem pouzil hledani a jedine co jsem nasel je tento topic, kde vlastne zadna odpoved neni, tak se ptam znova a ozivuju to tady. Na par forech uz jsem, tak vim jak se chovat nez se zeptam. A nebo vam to blbe hleda. Pokud jsi si jisty, ze zde na foru je odpoved na mou otazku, tak mi posli link. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 V parkovačkách jsou snad malý žárovky,ne?tak by meli jít jen vytáhnout ven, nebo zkus s nina točit na jednu anebo na druhou stranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
056152 Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Opravdu to chce trochu víc síly a vyskočí, žádny závit ani něco na mačkání tam není, jenom trhnout a je to venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david.sedivy Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Diky za rady, ale ja se nebavim o tom, ze nemuzu vyndat zarovku, ale o tom, ze se k ni vubec nedostanu. Nemuzu vubec vyndat ven ten kryt. Furt se tam nejak sprajcuje a nejde ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 z vrchu máš takové dvě packy, které mírně vyhneš směrem dolů a pak celý ten plastový dekl vyklopíš směrem k motoru. Pak ho vytáhneš (dole je jen na čepech). Pak odjistíš tu drátkovou pružinu co drží halogenku, a to tak že nejdříve tu "pružinu" jakoby zatlačíš směrem k halogence a pak směrem dolů vyhákneš a odklopíš do prava. Pak už vytáhneš celou patici i s halogenkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thief1 Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Daj dole kryt akumulátoru. Návod ako vybrať akumulátor nájdeš aj v manuály od auta. Inak prikladám postup odmontovania boxu akumulátora. Je to screen z DP. Podla mňa sa časovo vyplatí trosku pohrať s tou zadnou krytkou svetlometu. Vydrží toho dosť, čiže ju skus potlačiť ku akumulátoru trochu silnejšie. Mala by isť von v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david.sedivy Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Diky vsem. Ted jsem auto pujcil a budu ho mit zase az v pondeli, tak to potom hned vyzkousim znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 (editace) 'david.sedivy' vsetko to mas pekne popisane v Navode na obsluhu, obcas sa to oplati aj precitat, ale aby si nepovedal, ze ti nikdo nechce poradit, tak tu mas obrazky PS baterku vyberat nemusis Editováno: 24. Září 2008, autor: domino666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david.sedivy Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 2 domino666: Ja Ti strasne moc dekuji. Samozrejme, ze tyhle obrazky znam a navod jsem procital i zarovku si vymenit umim, ale na prave strane. Na te leve mi prave vubec (jak jsem psal vyse) nejde vyndat ten kryt. Proste se tam nejak zasprcne a ne a ne jit ven, takze se vubec nedostanu k te objimce,to je cele. No v pondeli az budu mit zase auto doma, tak se na to vrhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 26. Září 2008 Sdílet Vloženo 26. Září 2008 (editace) Na kryte baterky čo je hned za svetlom sa da dať dole taký kryt, princíp je podobný ako na kryte svetla. to vyberieš a potom ten kryt svetla budeš môcť viac vyklopiť a pojde zrejme von. Aj s rukou sa tam bude dať dostať. pozrem foto ked som montoval xenony do ae. Jedna foto meniča na nej je vidieť hore hranu toho otvoru držiaku baterky, samo baterka tam nebola Na druhej fotke som vyznačil packy resp miesta kde sú packy čo držia ten deklik na baterkovom kryte. Nič tam nepojde ľahko, to si nemysli, treba niekedy na to viac sily! Editováno: 26. Září 2008, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david.sedivy Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Tak uz svitim. Diky vsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.