Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Lišty i znak na zadku jsou přilepený stejnou oboustrankou. Ještě jsem to nezkoušel sundávat, ale zkusil bych technickej benzín.

ten sem pouzil ja a de to ale je to prace na hodku aby tam nic nezustalo - pro lidi co to delaji prvne

Lišty i znak na zadku jsou přilepený stejnou oboustrankou. Ještě jsem to nezkoušel sundávat, ale zkusil bych technickej benzín.

ten sem pouzil ja a de to ale je to prace na hodku aby tam nic nezustalo - pro lidi co to delaji prvne

staci ocistit a pak tempem ;)

Zdravím. Sundával jsem boční lišty z octavie kombi , ale nemůžu ze dveří dostat to lepidlo.Vypadá to jako by to nebylo původní, ale někdo si to lepil sám nějakým lepidlem, vypadá to jako sekunďák. Jestli jste se s tím někdo setkal a víte jak na to tak prosím dejte vědět. Třeba existuje nějaký přípravek.Zkoušel jsem aceton, ale moc to nejde.Zůstavají tam takové strupy po tom lepidle. Díky moc za radu.

octavia kombi TDI 81kw :(

Prelep to novejma lakovanejma a mas to, proc si je proboha vubec sundaval?

Stitek motorizace jde dolu treba technicakem, ale ty listy to se fakt neda.

staci ocistit a pak tempem ;)

no me tam prave zbylo to ze kdyz to auto umeju je to z urcityho uhlu trochu poznat

Zkus použít suchý čistič od PanOilu (spray), lepidlo z oboustranných pásek s tím jde krásně dolů, ale nevím jak z těch lišt, snad taky.

• 2 měsíce později...

Nevíte někdo jestli se dají sehnat ochranné lišty, nalepené na dveřích, jiné než orig. Nebo jestli se dají použít z OII na OI? Pokud má někdo jinné dík za info kde sehnat nebo za foto.

A to myslíš origo na octavii druhé generace nebo na kterou?

Jinak dík tomovi za adresu! :)

Tak to je mazec, i dily do motoru dovoz Cina, Polsko, Turecko, to je dobra cholera jasna :unsure:

Jj, nejlepší jsou čínský altíky na Feldy, už jsme měli na dílně tři s vyhořelým motorovým prostorem... lollollol

... no myslím, že na kvůli lištám nevyhoří nikdo,ˇať jsou odkohokoli ,-)

T.

Jinak zkušenost stím obchodem nemám, ale ty ceny ......

T.

A to myslíš origo na octavii druhé generace nebo na kterou?

na OI alespoň jsem to tak z tvé poptávky pochopil

na OI jsou dva druhy list...bud na uplne nejstarsi nebo na facelift...ty na facelift jsou uzsi ale jdou i na stary model...ja kupoval sadu ve skodovce cca 800,-

Jakou máš tu užší nebo širší? Mě by se líbila ta širší víc, proto sem uvažoval o lištách na OII ty sou ještě ''masivnější''. Ale nevím jestli tam pasují.

Jakou máš tu užší nebo širší? Mě by se líbila ta širší víc, proto sem uvažoval o lištách na OII ty sou ještě ''masivnější''. Ale nevím jestli tam pasují.

já mám tu širší

Uz jsem to nasel :doh

já mám tu širší

Já zkusím oměřit jestli tam nepůjde ta z OII a pokud ne tak během příštího týdne ti dám vědět a koupím ju od tebe, pokud ju ještě budeš mít, dík. :ph34r:

to ani nezkoušej oměřovat, protože to tam nejde. Nebo to snad chceš řezat ? :o

Jediný, co by se asi dalo je, zkrátit a upravit hrany a pak to dát do laku. To možná jo.

Jak to víš že to tam nejde? Já sem to měřil a přední je stejně dlouhá a zadní o 5 cm delší to by snad šlo nějak pěkně zkrátit. Šlo by jen o jeden řez. Ale trochu se bojím že sou moc tlustý,aby se vlezly do spár při otevření dveří.

No právě! Kdo ví co je to zač. Už sem ty zadní na OII zkrátil, nejde to skoro vůbec poznat,jenom když se člověk dívá strašně z blízka a zkoume to. Až to dám na auto tak přidám foto, aby se Jirka K mohl podívat.

• 2 měsíce později...

Chtel bych se zeptat jestli se dfaji koupit cerne ochrane listy na bocni dvere,na jedne strane mi jedna chybi a kamarad co dela ve skodovce,tak mi rikal ze se da koupit jen cela sada. Nevite kde by se dala sehnat jen jedna?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.