Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Lišty i znak na zadku jsou přilepený stejnou oboustrankou. Ještě jsem to nezkoušel sundávat, ale zkusil bych technickej benzín.

ten sem pouzil ja a de to ale je to prace na hodku aby tam nic nezustalo - pro lidi co to delaji prvne

Vloženo
Lišty i znak na zadku jsou přilepený stejnou oboustrankou. Ještě jsem to nezkoušel sundávat, ale zkusil bych technickej benzín.

ten sem pouzil ja a de to ale je to prace na hodku aby tam nic nezustalo - pro lidi co to delaji prvne

staci ocistit a pak tempem ;)

Vloženo
Zdravím. Sundával jsem boční lišty z octavie kombi , ale nemůžu ze dveří dostat to lepidlo.Vypadá to jako by to nebylo původní, ale někdo si to lepil sám nějakým lepidlem, vypadá to jako sekunďák. Jestli jste se s tím někdo setkal a víte jak na to tak prosím dejte vědět. Třeba existuje nějaký přípravek.Zkoušel jsem aceton, ale moc to nejde.Zůstavají tam takové strupy po tom lepidle. Díky moc za radu.

octavia kombi TDI 81kw :(

Prelep to novejma lakovanejma a mas to, proc si je proboha vubec sundaval?

Stitek motorizace jde dolu treba technicakem, ale ty listy to se fakt neda.

Vloženo

staci ocistit a pak tempem ;)

no me tam prave zbylo to ze kdyz to auto umeju je to z urcityho uhlu trochu poznat

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Nevíte někdo jestli se dají sehnat ochranné lišty, nalepené na dveřích, jiné než orig. Nebo jestli se dají použít z OII na OI? Pokud má někdo jinné dík za info kde sehnat nebo za foto.

Vloženo
Tak to je mazec, i dily do motoru dovoz Cina, Polsko, Turecko, to je dobra cholera jasna :unsure:

Jj, nejlepší jsou čínský altíky na Feldy, už jsme měli na dílně tři s vyhořelým motorovým prostorem... lollollol

Vloženo

Jakou máš tu užší nebo širší? Mě by se líbila ta širší víc, proto sem uvažoval o lištách na OII ty sou ještě ''masivnější''. Ale nevím jestli tam pasují.

Vloženo
Jakou máš tu užší nebo širší? Mě by se líbila ta širší víc, proto sem uvažoval o lištách na OII ty sou ještě ''masivnější''. Ale nevím jestli tam pasují.

já mám tu širší

Já zkusím oměřit jestli tam nepůjde ta z OII a pokud ne tak během příštího týdne ti dám vědět a koupím ju od tebe, pokud ju ještě budeš mít, dík. :ph34r:

Vloženo

to ani nezkoušej oměřovat, protože to tam nejde. Nebo to snad chceš řezat ? :o

Jediný, co by se asi dalo je, zkrátit a upravit hrany a pak to dát do laku. To možná jo.

Vloženo

Jak to víš že to tam nejde? Já sem to měřil a přední je stejně dlouhá a zadní o 5 cm delší to by snad šlo nějak pěkně zkrátit. Šlo by jen o jeden řez. Ale trochu se bojím že sou moc tlustý,aby se vlezly do spár při otevření dveří.

Vloženo

No právě! Kdo ví co je to zač. Už sem ty zadní na OII zkrátil, nejde to skoro vůbec poznat,jenom když se člověk dívá strašně z blízka a zkoume to. Až to dám na auto tak přidám foto, aby se Jirka K mohl podívat.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Chtel bych se zeptat jestli se dfaji koupit cerne ochrane listy na bocni dvere,na jedne strane mi jedna chybi a kamarad co dela ve skodovce,tak mi rikal ze se da koupit jen cela sada. Nevite kde by se dala sehnat jen jedna?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...