Petrkiller Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 Přítelkyně by to chtěla koupit otci .. nevíte kde to sehnat? Moc se nám to líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Duben 2017 Sdílet Vloženo 14. Duben 2017 Tak tomu říkám frajeřina! [emoji106] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 15. Duben 2017 Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 (editace) pouzivan primo v zetoru v lisni tusim pro prevoz navstev nebo zamestnancu Editováno: 15. Duben 2017, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Duben 2017 Sdílet Vloženo 15. Duben 2017 "Prý se vyznáte ve víně?""Říká se to...""Jaké kupujete?""V akci." Přijde homosexuál k doktorovi a říká mu: „Pane doktore, mě něco škrábe v zadečku.” „Tak se tam podíváme,” s chladnou samozřejmostí odvětí lékař. Strčí mu ruku do zadku, hmatá, hmatá a za chvíli vytáhne růži. Homosexuál se sladce usměje: „To je pro vás, pane doktore.“ Matka k dítěti: "Neplivej to! Když už to máš v puse, tak to spolkni!"Otec se na ni podíval a tázavě zvedl obočí...."Ani slovo!", sykla. Prý jsem jak žákovská knížka… Ne, nemám pětky, ale hodně blbých poznámek. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 18. Duben 2017 Sdílet Vloženo 18. Duben 2017 Přijde chlap do masny a pozdraví: „ Čest práci !“ Je na řadě. "Co si přejete", ptá se prodavač. "Kilo bůčku." Prodavač mu jej podá a říká "22 korun..." On objednává dále: "Dvě kila hovězí zadní". Prodavač: "48 korun", V tom se velice vehementně ozve zákazník , co nakupoval předním, "Pane vedoucí co to má znamenat, já jsem platil za kilo bůčku 90.- korun A za 2 kila hovězího skoro 500,- korun!!!". Na to mu prodavač odpoví: "Jo pane, starý pozdrav, starý ceny!" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Znáte disciplínu sundávání fólie z oboustranné lepící pásky bez nehtů? Takovou kadencí sprostých slov za minutu jsem určitě překonal dosavadní ostravský rekord. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 Mal si to natočiť a zavesiť niekde na web. Rád by som sa niečomu novému poučil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 19. Duben 2017 Sdílet Vloženo 19. Duben 2017 (editace) takovejch disciplín znám celou řadu - třeba vyndavání sítka z nádobky na brzdovou kapalinu (užíval jsem si to zrovna na velikonoční pátek) Banda pánských přirození to vymyslí tak, že sítko drží v nádobce za výstupky (nejspíš by mohlo samovolně vyletět i přez zavřený víčko) přičemž jde sice snadno zasunout - zacvaknout dovnitř, ale jak to rvát to ven, když to neni za co chytit, to idioti neřeší - pouze "geniálně" napíšou do origo dílenské příručky "vyjměte sítko a odsajte starou kapalinu"!!! Takže u toho si taky vždycky zapěnim jak pěna do koupele Editováno: 19. Duben 2017, autor: Sir_Jarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Zima se vrátila. Zmatení Pražané začali zoufale pobíhat a nakupovat vánoční dárky. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 20. Duben 2017 Sdílet Vloženo 20. Duben 2017 Jedno videíčko... ...a ještě selfíčko... (ono to vlastně moc vtipný neni, když na základě "zpravodajství" "humanitární" organizace Bílé Helmy lítaj US-rakety, ale prdel si z nás dělaj dobře...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 V 19. 4. 2017 na 14:13, Ondra16V napsal: Znáte disciplínu sundávání fólie z oboustranné lepící pásky bez nehtů? Takovou kadencí sprostých slov za minutu jsem určitě překonal dosavadní ostravský rekord. pokud nemáš nějakou noname pásku tak ty inteligentnější jsou udělaný tak, že ta krycí papírová folie co máš strhnout je na 2 části podél..tzn když ji zlomíš tak se sama odlepí od pokladu, který sloupneš a poté použiješ pásku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 Ten text jsem někde okopíroval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Duben 2017 Sdílet Vloženo 21. Duben 2017 Víte, jaký je rozdíl mezi ženou a mouchou?Moucha vás otravuje jen v létě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 (editace) Nedá mě to, musím to tu dát Až Tě život omrzí a stane se Ti peklem, skoč po hlavě do hajzlu a přikryj se deklem. Taková krávovina a mě to hrozně pobavilo Editováno: 22. Duben 2017, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Duben 2017 Sdílet Vloženo 22. Duben 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 Aktuálně... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 23. Duben 2017 Sdílet Vloženo 23. Duben 2017 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 24. Duben 2017 Sdílet Vloženo 24. Duben 2017 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 to dají rusáky do kopy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.