Ondra16V Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2017 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 ... a pointa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 8. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Brno-Prygl Na molu u půjčovny šlapadel stojí chlapík a volá megafonem: "Devítko,devítko.Už Vám vypršel čas,vraťte se!" ... "Vraťte se zpět,slyšíte mně?" Příjde k němu kolega a říká: "Počkej,vždyť my máme jenom 7 šlapadel" A ten první říká: "Nojo,sakra... šestko,šestko,máte problém?" 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 11. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2017 Došlo majlom: 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Ten výše znám trošku jinak: My jsme ještě pionýrky,máme ještě malé dírky,až budeme ženy míru,budeme mít velkou díru,až budeme svazačky,budem dupat za kačky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 To jsou věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 to jako fakt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Od srdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Presný popis , ale chirurg nevyužil všetky krásy českého jazyka. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiricekHacicek Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Kazdy rok se na Slovensku udeluje cena za zachranu lidskeho zivota....Letos vyhral 8-lety Jozko ze Ziliny za zachranu zivota mistnimu farari,kdyz mu nasel bulku na varleti... 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Cigan Fero letí na dovolenou a na letišti potká kámoše Deža. A ptá se ho: "hoj, co ty tady děláš?" Dežo odpoví: já tady pracuji. Fero: Fakt? A s čím lítáš? Dežo: s hadrem po chodbě. .Starý cigan vzpomíná na staré časy... Kdysy jsem za 20kčs,- nakoupil v obchodě chleba, máslo, mlíko, sýry, cigarety, pivo a ještě mi zbylo... Teď, teď jsou na každém rohu ty zasrané kamery! . Skinhead hází žabky u břehu rybníka, když v tom jeden doskáče až na druhou stranu a trefí ciganku, která pere ručně prádlo, do hlavy a ta umře. Vyběhne cigan a povídá: "hej, rozbil jsi mi pračku!" Skinhead odpoví: "to víš, vodní kámen je prevít." . Cigánska rodinná společenská hra na 6 písmen?.............. INCEST. . Ciganek šu*á svoji o 2 roky mladší ségru. Po sexu ségra povídá: hej brácha, ty fakt šu*áš líp jak táta. Cigan: já vím, i máma říkala. . Víte co udělá cigan, když doděla vysokou školu? Sundá lešení a jde na univerzitu. . Černý humor je: 1 cigan v 10 popelnicich, Morbidní humor: 10 popelnic v 1 ciganovi. . Jak se řekne cigánsky daleko? Toronto. . Víte jak začíná cigánska kuchařka? Ukradneme 3 vejce... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 On 13. 10. 2017 at 7:45 PM, slapnahrabe said: to az take vtipne nie je - pretoze je to zdieranie pacientov v nemocnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 16. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2017 (editace) Dal jsem to jen jako zajímavost, osobně jsem to ještě u nás neviděl. A tématická výzdoba popelnic u nás v ulici: Editováno: 16. Říjen 2017, autor: slapnahrabe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 My na SVK sme uz iny level v "starostlivosti" o pacienta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Bratia ceski, musel som 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Zaťuká soused u souseda v paneláku na dveře a ptá se:"Dobrý večer sousede. Promiňte, ale stala se mi taková nemilá věc. Došel mi doma rum a tak jsem se přišel zeptat, jestli je ta porucha jenom u nás nebo v celém baráku..." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2017 Jak gambler pozná, že spadl na úplné dno?Když jde koupit rohlík, aby si mohl vsadit alespoň Účtenkovku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.