Bikes Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 disky nove octavky? :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 Bylo u toho psáno toto: Zákazník si chcel sám doma prehodiť kolesá a tak to dopadlo ?prišiel za nami s otázkou ci sa stým dá niečo robiť, došiel normálne na tom aute :D zarezal aj do kotúča takže musia ísť nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 co ti lidi nevymysli :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 disky nove octavky? Pokud narážíš na volant, tak to byl super +1 hlod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 @_Denis_ ano, presne tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 (editace) Editováno: 5. Listopad 2019, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 1 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2019 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 (editace) Editováno: 6. Listopad 2019, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 Baví se dva kamarádi kdy souloží s manželkou. První říka, já večer, dětičky spí a celkově na to máme klid a pohodu. Druhý na to, já zásadně ráno, to mám jistotu, že jsem ten den první! :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 (editace) Editováno: 7. Listopad 2019, autor: Bikes 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 7. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2019 (editace) Editováno: 7. Listopad 2019, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Něco pro @Ondra16V :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 Pepíček nakreslí sprostý obrázek na tabuli. Druhý den si paní učitelka pozve tatínka do svého kabinetu a začne, ten váš Pepíček... ani si nedovedete představit co ten váš chlapec včera nakreslil. Tatínek odvětí, ale dovedu, minulý týden nakreslil doma na sporák píču... já si spálil držku a dědek kokota. V baru: "Ááá, nazdar Milane!" "Ticho, jsem tu s manželkou." "Milane, tequilu jako vždycky?" "Krucinál, ticho, jsem tady s manželkou." Na pódiu probíhá striptýz, striptérka už odhodila všechno, a najednou volá: "Tak pánové, kdo z vás je nejlepší?" A celá restaurace křičí: "Miláááááááán!" Manželka naskočí do taxíku, on za ní, a ona začne nadávat: "Myslela jsem si, že jsi normální chlap, a ty jsi takové prase!" Taxikář se ohlídne a říká: "Teda, Milane, takhle protivnou kurvu máš prvně!" Do tramvaje nastoupil opilec, zavěsil se na tyč a spustil: "Vy všichni napravo jste kokoti! A vy nalevo jste všichni zloději!" "Dovolte," ohradí se pán v kravatě, "já jsem v životě nic neukradl." "Tak jsi kokot a přesedni si doprava!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 8. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2019 (editace) Editováno: 8. Listopad 2019, autor: Bikes 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 9. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2019 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyjko Vloženo 11. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2019 Chlápek strčil hlavu mezi dveře holičství a zeptal se,„Jak dlouho budu čekat na ostříhání?“ Holič se rozhlédl po místnosti plné zákazníků a řekl:„Asi tak dvě hodiny.“ Chlápek odešel, toho dne se ale již nevrátil. O několik dní později, stejný chlápek strčil hlavu mezi dveře a zeptal se:„Jak dlouho budu čekat na ostříhání?“ Holič se rozhlédl po místnosti a řekl:„Asi tak tři hodiny.“ Chlápek opět odešel, a zase se toho dne již nevrátil. O týden později, stejný chlápek strčil hlavu mezi dveře a zeptal se:„Jak dlouho budu čekat na ostříhání?“ Holič se rozhlédl po místnosti a řekl:„Asi tak půldruhé hodiny.“ Chlápek odešel. Holič se obrátil na svého kamaráda:„Hej, Bobe, mohl bys pro mě něco udělat ? Běž za ním a zjisti, kam jde. Stále se ptá, jak dlouho musí čekat na ostříhání, nikdy se ale nevrátí.“ Bob se za chvíli vrátí do holičství a hystericky se směje. Holič se jej zeptá: „Tak kam jde, když odsud odejde?“ Bob se na něj podívá, utře si slzy a řekne: „K tobě domů!“ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 1 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 15. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2019 https://youtu.be/daRCLH0xc1w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.