Srpen 30, 20205 r https://tydenikpolicie.cz/zdrogovany-muz-vyplazoval-na-strazniky-v-brne-jazyk-a-tvrdil-jim-ze-je-cert/?fbclid=IwAR3f-YGzsrXAKFKukZgm8idIEJkB57ANTnUX7PZnQKVaUCzZjHa_cxmv0mU
Září 9, 20204 r Bojíte se jezdit autem po Praze? Chcete si to někde nacvičit? Zajeďte si do Brna. Chaos, fronty, špatné značení, děs, pláč, beznaděj, smích, klauni, balonky, superrychlé babičky, holčičky v růžových šatičkách s vražednými sklony ....... Za jedno dopoledne budete připraveni na cokoliv, jako nikdy před tím ???
Září 9, 20204 r Manželka kouká na účet všechny prachy v tahu, křičím na ní miláčku přivezl jsem scalu. Vyrazil jsem na výlet a na plyn šlapat mám nutkání, koupil jsem jí v naftě, takže žádný cukání. Nastavil jsem sedačku hezky dopředu, než jsem dojel do cíle, byl jsem v lehu. Hnědá barva ta jí ale sluší, zapni nahlas rádio, brzdy hodně hučí. zapl jsem rádio info se mi seklo, chtěl jsem přidat zvuk asi se mě leklo. A Tekutý blinkr v pravo i v levo, když někoho předjíždím jako bych měl EVO. Jedu jedu jedu 3 litry spotřeba, za takovou úsporu měnit olej netřeba. Koukám, že mám odřený dveře boční, moje auto dělali v neděli na noční. A tak jedu na první garančku, kde mi řekli pane to auto je na sračku. 30 tisíc najeto a náprava bouchá, technik v škoda auto na mě blbě kouká. A tak jedu domů radši, pač mám hovno na stěrači.
Září 14, 20204 r V zásadě nepřeji nikomu nic zlého, ale tady musím udělat výjimku - dobře mu tak. Upraveno Září 14, 20204 r od Rapid1.0
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.