DRYVER Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Ptá se paní učitelka, jak mají děti rády Paroubka. Přihlásí se Anička "Sím, já ho mám tak ráda, že si ho nechám vytetovat na prsíčko a jak mi prsa porostou, tak se bude Paroubek zvětšovat" "To já si ho nechám vytetovat na bříško a až budu v jináči, poroste s mým miminkem", říká Mařenka. Nakonec se přihlásí Pepíček: "To já si ho nechám vytetovat na pindíka. Buď půjde do pííči nebo bude viset." :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 1. # # # # # Představuje se nový ředitel zaměstnancům: "Jmenuji se Kot. Pro ty, co # # # # # koktají,........jsem Dušan. # # # # # # # # # # 2. # # # # # Zajíc běží po lese a uvidí velkou jámu, přihopsá k ní a v jámě uvidí # # vlka. # # # # # Zajíc: "Vlku, ty jsi takovej ksindl, já na tebe plivnu (a plivl na # něj)." # # # # # Vlk: "Zajíci, až se dostanu odsud, tak tě zabiju!" # # # # # Zajíc: "Poslouchej vlku, koho tady chceš zastrašit? Já tě počůrám (a # # # počůral # # # # # ho)." # # # # # Vlk: "Zajíci, kurňa to jsi přehnal!" # # # # # Zajíc: "Poslouchej vlku, ty jsi tak strašný debil, že já se na tebe # # rovnou # # # # # vyseru." # # # # # A zajíc začal, ale smekla se mu noha a spadl k vlkovi do jámy. # # # # # Zajíc: "Poslouchej vlku, ty tomu asi nebudeš věřit, ale já jsem se ti # # # přišel # # # # # omluvit....." # # # # # # # # # # 3. # # # # # Inzerát: # # # # # Chceš se vystříkat na moje pětky? Pošli 500,- Kč a já ti obratem pošlu # # mojí # # # # # Žákovskou knížku. # # # # # # # # # # 4. # # # # # Pubertální mladíček sedí ve vlakovém kupé proti krásné blondýně v # # # minisukni. # # # # # Velmi se snaží, ale nemůže odolat tomu, aby nezíral upřeně do jednoho # # # místa. # # # # # A ještě ke všemu si všimne, ze blondýna nemá kalhotky. # # # # # Blondýna si všimne směru jeho pohledu a ptá se: # # # # # "Líbí se ti moje mušlička?" # # # # # Chlapec rudne a v rozpacích se omlouvá. # # # # # "Ale to je v pořádku, to je totiž velmi talentovaná mušlička. Dívej se # # # pozorně # # # # a # # # # # ona ti pošle vzdušný polibek." # # # # # A opravdu, poslala mu hubičku. # # # # # "A taky na tebe může mrknout, říká blondýna." # # # # # Mladík v úžasu zírá, jak na něj mrkla. # # # # # "Pojď si sednout sem vedle mě," říká dívka a když mladík přisedne, # říká: # # # # # "Nechtěl bys do ní strčit dva prstíky?" # # # # # Mladík v úžasu vydechne: # # # # # "Týý jóó, neříkejte, že umí i pískat?!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 1. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 Franta a Pepík se chtějí pořádně ožrat a zjistí, že mají # # posledních # # # # 50 # # # # # # # > Kč. # # # # # # # > # Pepa je vezme a koupí za ně kus kabanosu. Franta je na něj # # # naštvanej: # # # # # # # > # To se ti povedlo, za co teď půjdeme chlastat... # # # # # # # > # Pepa na to: # # # # # # # > # mám super nápad... uvidíš! # # # # # # # > # Půjdem do hospody, objednáme 2 vodky, já si strčím ten # # # # # # # > # kabanos do poklopce a ty si klekneš na kolena a strčíš ho do # # # huby... # # # # # # # > # domluveno uděláno. # # # # # # # > # Šli do hospody, objednali 2 vodky, Pepa si strčil kabanos # # # # # # # > # do poklopce, Franta si kleknul a začal mu ho kouřit... # # # # # # # > # hospodský se vytočil, že takové prasárny ve své hospodě # # # # # # # > # neakceptuje a vyrazil je... bez placení.. # # # # # # # > # Situace se opakuje... ve druhé hospodě ve třetí # # hospodě...atd., # # # atd. # # # # # # # > # Před desátou hospodou běduje úplně ožralej Franta, že ho # # # # # # # > # bolí kolena a huba, že už má naprosto dost!!! # # # # # # # > # Na to Pepa: a co mám říkat já?.. # # # # # # # > # U páté hospody jsem ztratil ten zasranej kabanos!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2009 tak to je drsne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 ... jo, to jo ... a tady je další ... Lékař ve své ordinaci je právě po sexu s jednou ze svých # # # # # # pacientek. # # # # # # # > # # Sedí # # # # # # # > # # # v # # # # # # # > # # # # # křesle, opírá se lokty o stůl a s hlavou v dlaních # # přemýšlí # # # # nad # # # # # # # tím,co # # # # # # # > # # # # # # # # # > # # # se # # # # # # # > # # # # právě # # # # # # # > # # # # # stalo. Trápí ho velké výčitky svědomí: # # # # # # # > # # # # # # # # # # # # > # # # # # "Ach bože, jak se mi jen mohlo něco takového přihodit? # # # # # Panebože, # # # # # # # > # # taková # # # # # # # > # # # # ostuda! # # # # # # # > # # # # # Zcela jsem ztratil svou etiku povolání!!!" # # # # # # # > # # # # # # # # # # # # > # # # # # V průběhu toho, jak se sám fackuje za svůj skutek, se # mu # # # # # # # zčistajasna # # # # # # # > # # # objeví # # # # # # # > # # # # na # # # # # # # > # # # # # jeho pravém rameni čertík, natáhne se k jeho uchu a # říká # # # mu: # # # # # # # > # # # # # "Dej mi za pravdu, nehraj si na idiota ... víš ty # vůbec, # # # # kolik # # # # # # # > # # takových # # # # # # # > # # # # lékařů # # # # # # # > # # # # # existuje, kteří mají sex se svými pacientkami?! Ty # naivní # # # # # # hlupáku, # # # # # # # > # # # opravdu # # # # # # # > # # # # sis # # # # # # # > # # # # # myslel, že jsi jediný????? Nemysli už na to, je to # vcelku # # # # # # normální # # # # # # # > # # # věc!!!" # # # # # # # > # # # # # # # # # # # # > # # # # # Lékař, přesvědčený čertem, se uklidní a myslí si: # # # # # # # > # # # # # "Má nakonec pravdu, v konečném důsledku jsem se ničeho # # # zlého # # # # # # # > # # # nedopustil." # # # # # # # > # # # # # # # # # # # # > # # # # # Krátce poté se však na jeho levém rameni objeví malý # # # # andělíček, # # # # # # # > # # přiblíží # # # # # # # > # # # se k # # # # # # # > # # # # # # # # # # # > # # # # # jeho levému uchu a říká mu: # # # # # # # > # # # # # "Uvědom si, že jsi zvěrolékař, nezapomínej na to!!! # # # # ZVĚROLÉKAŘ, # # # # # # ty # # # # # # # > # # # blbče!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 mas zalubu v sexualnych omyloch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Babka táhne po ulici za sebou dvě igelitové tašky. Z jedné jí # # > občas # # > # # # Vypadne # # > # # # # # # tisícikoruna.Všimne si toho policajt a zastaví ji : "Matko, # # > padají # # > # vám # # > # # # # # # peníze z tašky.....,mimochodem, odkud je máte, Neukradla jste # # > je.. ?" # # > # # # praví # # > # # # # # # žertovně. Babka : "No, víš synáčku, já mám zahradu, která # # > sousedí # # > # # přímo # # > # # # s # # > # # # # # # parkovištěm u stadionu. Tam chodí chlapi a čůrají mi přes plot # # > na # # > # moje # # > # # # # # # květiny. Já jen tak stojím a čekám za keřem se zahradnickýma # # > nůžkama # # > # a # # > # # # # # # vždycky když některý prostrčí svého......hm ehm...přes díru v # # > # # # plotě,chytím # # > # # # # ho # # > # # # # # # a zavolám - TISÍCOVKU, NEBO TI HO USTŘIHNU!" Policajt se # # > usmívá: # # > # "Hm, # # > # # to # # > # # # # zní # # > # # # # # # fér....... Tak hodně zdaru! Jo a Mimochodem co máte v té # # druhé # # > # # # igelitce?" # # > # # # # # # Babka: " No...., ne všichni jsou ochotni zaplatit....... :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Tři podnikatelé se přihlásí na opravu plotu kolem ministerstva financi. # # # # Slovák vezme pásmo, změří délku plotu všechno načrtne na papír, něco # # spočítá # # # a # # # # praví: "Spravím to za 350.000 Kč, to je 200.000,- materiál,100.000,- pro # # # # zaměstnance a 50.000,- je marže firmy" # # # # Ukrajinec vezme palici, něco poměří, něco nakreslí, něco vypočítá: "My to # # # # spravíme za 250.000,-Kč to je 150.000,- za materiál,50.000,- za práci a # # # 50.000,- # # # # marže firmy" # # # # Čech se neobtěžuje žádným měřením, žádný nákres ani výpočty, přistoupí k # # # # úředníkovi a pošeptá mu: "Za 2.250.000 Kč to udělám" # # # # Ministerský úředník na to: "Jak jste došel k tak vysoké sumě ?" # # # # Čech: "Milion tobě, milion mě a za 250.000,- to objednáme u toho # Ukrajince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Jo s kamionem se musí umět. To nemůže řídit každej blbec. Tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piloun1 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Milá technická podporo, # # # # # # # # loni jsem aktualizovala program Milenec 5.0 na program Manzel 1.0 a # # zjistila # # # # # # # jsem zpomalení celého procesu, zejména u aplikací Kvetiny 3.5 a Sperky # # 2.0, # # # # # # # které přitom v programu Milenec 5.0 fungovaly bezchybně. # # # # # # # # Navíc program Manzel 1.0 odinstaloval některé velmi důležité aplikace, # # jako # # # # třeba Romantika 9.5 nebo Osobni pozornosti 6.5 a sám si nainstaloval # # # # nežádoucí aplikace jako je Fotbal 5.0 nebo # # # # Hokej 3.0. # # # # # # # # Také aplikace Rozhovor 8.0 je nefunkční a při spuštění aplikace Uklid # 2.6 # # # # # # celý systém, zkolabuje. # # # # # # # # Zkusila jsem aplikaci Rejpani 5.3, abych tyto problémy odstranila, ale # # # # nepomohlo to. # # # # # # # # Co mám dělat? # # # # # # # # Zoufalá. # # # # # # # # # # # # # # # # # # ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ # # # # # # # # Vážená Zoufalá # # # # # # # # uvědomte si, prosím, že program Milenec 5.0 patří do příslušenství Hry, # # # # # zatímco program # # # # Manžel 1.0 je operační systém. # # # # # # # # Prosím zadejte povel myslelajsemsizememilujes.html a zkuste si stáhnout # # # # # aplikaci Slzy 6.2 a také nezapomeňte aktualizovat aplikaci Vina 3.0. # # Program # # # # # # # Manzel 1.0 by pak měl automaticky aktualizovat aplikace Sperky 2.0 a # # Kvetiny # # # # # # # 3.5. # # # # # # # # Mějte však na paměti, že zneužívání výše uvedených aplikací může # # zapříčinit, # # # # # # # že Manžel 1.0 se změní na program Podrazdeneticho 2.5 nebo Pivo 6.1. # # Pozor! # # # # Program Pivo 6.1 je velmi špatný program, který si sám nainstaluje # # aplikace # # # # Prdeniahlasitechrapani Beta. # # # # # # # # V žádném případě neinstalujte program Tchyne 1.0 , do Vašeho systému by # se # # # # # # dostal virus, který by postupně převzal nad celým systémem kontrolu! # # # # # # # # Také se nesnažte znovu nainstalovat program Milenec 5.0. Jde o # # # # nepodporovanou aplikaci a její instalace zhroutí program Manzel 1.0. # # # # # # # # Shrnutí: Manzel 1.0 je výborný program, má však limitovanou paměť a # # nenaučí # # # # se nové aplikace jednoduše. Možná, že byste měla zvážit zakoupení # # podpůrného # # # # # # # softwaru, na zvětšení paměti a výkonu. Doporučujeme programy Vareni 3.0 # a # # # # # # Svudnepradlo 7.7. # # # # # # # # Hodně štěstí! # # # # # # # # Vaše technická podpora. Děti psaly slohovou práci # na téma "Co je zajímavé?" # # # # # # # # Maruška napsala: # # # # # # # # Je nás doma # pět a všichni spíme v jednom pokoji. # # # # # # # # V jednom rohu má postel # tatínek, ve druhém já, # # # # # # # # vetřetím moje sestra a v posledním malý # bratříček. # # # # # # # # Maminka spí uprostřed a nad její postelí visí velký # skleněný # # lustr. # # # # # # # # # # # Zajímavé je to, že když lustr spadl, střepy v prdeli # měl # # tatínek... Hlasatel v TV novinách: "Vážení diváci. Mám pro vás jednu dobrou a # # # jednu # # # # # # # špatnou zprávu. # # # # # # # Ta špatná je, že dva poslanci parlamentu onemocněli nemocí # # šílených # # # krav. # # # # # # # Ta dobrá je, že bude muset být utraceno celé stádo!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Jo s kamionem se musí umět. To nemůže řídit každej blbec. Tady Teda Luďo, moc vtipný to neni, spíš docela drsný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ty woe fakt hustý ten odkaz od Ludi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Teda Luďo, moc vtipný to neni, spíš docela drsný Ty woe fakt hustý ten odkaz od Ludi.... Někdy se to holt seje. Právě proto píšu, že se to musí umět a nemůže řídit kdejakej blbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayson Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 1) uvažte si takové balóny za auto 2) jeďte tak rychle, jak chcete 3) smějte se na lidi, kteří se vylekají 4) řekněte policistovi že jste mysleli, že jsou skutečné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 to je přísnýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 tak jeden dobrej ve slovečině Príde chlapík k lekárovi, že má modré jedno vajco. Lekár ho prezrie a vraví: "Nevyzerá to dobre, musím vám ho odrezať a poslať na výskum." O týždeň príde chlapík znova, že má modré aj druhé vajco.Zas mu ho odreže a pošle na výskum. O Ďalší týždeň príde, že má modrého vtáka. Tak mu ho lekár zase odreže a pošle na výskum. Po mesiaci dostane chlap pozvanie k lekárovi. Ten konštatuje: "Mám pre vás dobrú správu, nie je to nič vážne, to vám len farbili montérky." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Manžel povídá manželce: "Co bys udělala, kdyby se stala taková náhoda, že mě najdeš v posteli s jinou?" Manželka na to: "A co ty bys dělal, kdybys mě našel v posteli s jiným?" Manžel povídá: "No pozor! Nepleť si náhodu s kurvením!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 http://www.youtube.com/watch?v=A9T2tN4UWaQ...player_embedded :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DRYVER Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Jak to vypada pri silniccni kontrole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Tak bukanýr nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 21. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2009 Zvířátka v lese se rozhodla, že už nebudou bydlet v lese a postaví si sídliště. Musejí si však na to sehnat povolení. Přemýšlejí o tom koho poslat na úřad, aby povolení sehnal. Tak se rozhodnou, že pošlou lišku, protože je nejchytřejší. Liška odešla, celý týden je pryč, pak se vrátí a říká: Ať jsem dělala co jsem mohla, sehnala jsem 34 povolení, ale poslední 2 jsem nemohla sehnat. Zvířátka tedy vyšlou medvěda, není sice nejchytřejší, ale je nejsilnější. Medvěd odešel, je pryč celý měsíc, pak se vrátí a říká: Ať jsem dělal co jsem mohl, sehnal jsem 35 povolení, to poslední mi vydat nechtějí. Zvířátka přemýšlejí co budou dělat, nevědí si rady, když v tom se ozve vůl, že by to teda taky zkusil. Zvířátka se diví: "Ty vole ? Vždyť nic neumíš ?" No ale, protože se nikdo jiný nenašel, souhlasili všichni, aby to vůl zkusil. Vůl druhý den ráno odešel. Všichni čekali jak to dopadne a přemýšleli jestli se vůbec ještě vrátí. Po obědě se najednou vůl vrací. Za ním jedou bagry, nakladače, jeřáby a další technika. Zvířátka se diví jak to dokázal a všichni se ho na to ptají. A vůl jim říká: " No nebyl to takový problém. Přijdu do první kanceláře a koukám - sedí tam spolužák, přijdu do druhé kanceláře a tam také sedí spolužák, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.