HanyZ Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 s největší pravděpobodností jsem LOKALIZOVAL zdroj klepání ! Je to vzpěra 5- dveří. Teď jen jak klepání odstranit. Není nějak uvolněná. Ale je tam vůle zřejmě a klepe do odtokového kanálku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 HanyZ,vzpoměl jsem si na tvoje klepání od někud.včera jsem sundal zadní nárazník a našel pod ním upadlo výstuhu(všechny šrouby uhnily)Takže tam musela lítat a bouchat do kastle.Dnes když jsem jel už bez výstuhy krásně ticho.A to jsem původně myslel že mi tam buší bedna s vercajkem v kufru.Zkus to očíhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 u mě to dělá vzpěra 5. dveří na 99% - když je zavřený kufr a s autem zatřepu, tak slyším ťukání z míst vzpěry - když kufr otevřu je klid... na zkušební jízdu jsem prostor kolem spodního (do kastle uchyceného) čepu vystlal papírovými ubrousky a klepání bylo o dost méně intenzivní - navíc je pod spodním čepem ďůlek v kastli, takže tam bude vůle (kufr mi vždy nějak moc vystřelí při otevření, tak se to asi vyběhalo)... zkusím sundat vzpěru a jet bez ní a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 já už to jebu ... tak vzpěru jsem vymontoval a klepání bylo velice intenzivnější ! Tak fakt netuším kde dále hledat, ale bude to mít spojitost s dveřmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 dveře otevřené, kufr otevřený, jedu si po "polňačce" a pořád ťuk ťuk ťuk ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JFK2010 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 Ahoj, mám sice fabii, ale problem s klepanim mam uplne stejny....prejedu nerovnost a od LZ kola neco zaklepe ale jakoby dvakrat...ze je slyset dozvuk nebo jak to popsat...stává se ti to taky nebo je to jedna rána? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 to stejné co tobě... takový klep klep... jako by něco na sebe narazilo a zase se to vrátilo do původní polohy... jako když se kroutí kastle a někde se něco dotkne a pak je to ok jak se kastle srovná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Tohle je vážně záhada. Jediný co mě tak napadá, je sundat dveře nárazník, pátý dveře, vyndat rezervu, hever...a jet to vyzkoušet. Když to nepomůže tak zkoušet dál. Nemyslím to nijak ironicky, jen být na vašich místech, tak už mi z toho asi šibe. Není v blatníku nějaký el. svazek nebo něco podobnýho, který by to mohl dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 no mě z toho už docela šibe... pořád nevím odkud to jde, podle mě to budou asi nějaké plasty. čekám kdy nějaký upadne a bude konečně klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 Tak jsem si tohle téma celé přečetl a Hanzi ty musíš mít fakt nervy z kamene. Dle fora je to už asi rok co ti to tam klepe a pořád ne a ne najít příčinu. No abych tě v tom nenechal, mě to klepe taky začalo to asi tak 2 měsíce zpátky, a cca před 2mi týdny jsem byl na STK a tam mě upozornil na vůli v uložení. Že jsou spodní čepy ramen ve předu už po smrti. Tak se je chystám objednat a čenžnout Ale nevím jistě jestli je to v předu, myslím si totiž, že to klepání jde odzadu no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 25. Červen 2011 Sdílet Vloženo 25. Červen 2011 přední náprava prošla minulý rok kompletní GO. čepy, uložení tlumičů, letos dokonce celé řízení vyměněné více info v mém topicu. ale to klepání je fakt masakr, chystám se najet znovu na rampu a prolézt vše kolem zadního kola, je možné, že klepe třeba nějaký bovden od lanka k brzdě nebo nevím.... ale je to fakt na palici :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
říhouš Vloženo 4. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2011 ahoj,dělá mi moje kombi 81kw to samé,dnes jsem vše kontroloval a na nic nepřišel...tak mě napadlo,jestli nemůžou klepat třmeny brzd,jsou přeci jen plovocí a tím pádem volné.No ty tam na té 55kw máš asi bubny,je to záhada...budem řešit,dokut to nevyřešíme,štve mě,když něco někde bouchá nebo klepe,prostě nefunguje !!případá mi,že to jde taky od Z.L.kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 jo mě to taky jde o levého zadního kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 tak jsem znovu prolezl celý podvozek, přidělal všechny možné věci tak, aby neťukalo nic - a změna nulová. Pořád klep klep.... tak od podvozku to fakt nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JFK2010 Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Tak mě servisák začal přesvědčovat, že to jde zepředu a klidně to může bejt silentblok motoru (mám fabii RS), páč to klepe při jizdě bez plynu na nerovnostech.....tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyBart Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Výfuk to dělá. Taky jsem s tím měl problémy. Ono se to nezdá, ale zadní náprava se při zatížení nebo nerovnosti protačí směrem nahoru, tudíž směrem k výfuku. Já měl tenkrát uhnilý držáky na prostředním dílu a celý se to prověsilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
říhouš Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 tak jsem vyměnil dorazy zadních tlumičů+jsem vše na tlumičích vyčistil a přetáhl a vypadá to,že je po klepání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 4. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2011 to já dorazy měnil jako první a žádný rozdíl... už si na to zvykám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antonoctan Vloženo 29. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2014 Zdarec chlapi, me to uz dela pres rok a reseni nikde... :-( Uz jste to nekdo doresil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) Tak se přidávám k partě stejných problémistů.... Úplně přesně od zadního levého kola po i malých nerovnostech tuk tuk.... začalo to lehce před půl rokem občas a nyní už je to časté ke zbláznění.... Budu to tento týden řešit dám určitě vědět čím to bylo u mě pokud na to přijdeme...přeji pevné nervy Tak mám vyměněny tlumiče a už nic neťuká!!!!!!! Tlumiče nové vydržely cca 30 000 km byly to Bilsteiny!!!!!!! Editováno: 3. Březen 2015, autor: Píďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Čau chlapi, tak rok se s rokem sešel a mám úplně stejný problém jak v předchozím příspěvku..... Bilsteiny jsem tehdy vyměnil za Bilsteiny a přestalo to a nyní se to objevilo znovu..... Nevím jaké tlumiče zkusit Sachs? nebo Monroe? Můžete poradit a doporučit, které Vám vydržely? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B10ckER Vloženo 21. Duben 2016 Sdílet Vloženo 21. Duben 2016 Čau lidi také mi klepe něco u zadní nápravy vše jsem vyměnil jak uložení tak tlumiče a stále klepe ale když sem mel zvedke auto tak jsem zkusil zatlačit na nádrž a ma vůli která je dostatečná na to aby při průjezdu nerovnosti klepala možná je to ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mehy80 Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 (editace) Ahoj. Podařilo se někomu tento problém vyřešit? Já jsem minulý víkend měnil zadní nápravu a od včera také slyším takové klepání. Dával jsem nové horní uložení tlumičů. Dorazy co jsem měl asi tři roky staré a v uložení mi vysloveně lítaly. Vůle asi půl centimetru, ale jelikož uložení je Kayaba a dorazy asi Meyle, tak se tomu nedivím. Sice jsem omotal dorazy takovou páskou, že v uložení drží, ale ne jako dříve. Zkusím je ještě vyndat a trochu omotat a uvidíme. Kdyby někdo věděl, napište te. Díky Editováno: 5. Červen 2016, autor: Mehy80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigalus Vloženo 23. Srpna Sdílet Vloženo 23. Srpna Zdravím chlapi, tak mě to taky klepe. Dcera skákala na taznym a já hledal. Tapec venku, vše zkontrolovano. Nic.nakonec jsem chytil zadní tlumic za ten plastový kryt a ten gum.doraz ,trochu vyhnul a klepání přestalo.Takze buď výměna tlumiče a dorazu nebo tam něco mezi tyto dva díly nacpat. Tlumiče mají nalitano cca.15000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.