Janina Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ahoj, tak tu tak projíždím forum a tohle téma jsem nikde nenašla, pokud to tu už bylo tak se předem omlouvám Máte své Fábijky nějak pojmenované? Pochlubte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Mnooo a ty sa nepochvališ? :D ja mám Ovečku hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 a já Andělku kol7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Já mam jméno Zelená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Moje fabča se jmenuje HRÁŠEK. a ještě doma máme Papričku,ale to je OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 modry diablik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beda Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Moje je Trudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 A moje prostě žádné pojmenování nemá. I když občas krám,popelnice,šuplík........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nej.amant Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Já jí nijak nijakneříkám, ale kamarád má "ústřici", jakou má asi barvu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. moje bejvala taky hatatytla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Mé červené Fabijce říkáme "Beruška" někdy taky prostě jen "Holka" Dřívější Favorit byl "Fanouš"... Jinak máme v rodině ještě bílou Fabii, která se říká "Sněženka" a když mě třeba trochu nasejří, tak je to "Běloba"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Ale pořád se nám ještě nepochlubila Janinka, jak říká té své? A my to tady na sebe práskáme jako diví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Ale pořád se nám ještě nepochlubila Janinka, jak říká té své? A my to tady na sebe práskáme jako diví... ale pochlubila (Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. ), ale trvalo jí to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Moje se jmenuje Fejby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 (editace) Nejdřív jsem čekala, jak se téma ujme. Takže ještě jednou, je to Haty , někdy i stříbrná mrcha... Editováno: 19. Září 2007, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Nejdřív jsem čekala, jak se téma ujme. Takže ještě jednou, je to Haty , někdy i stříbrná mrcha... no spíš jsi čekala jestli jsou chlapi taky sentimentální a přiznají barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Ja s manželkou mame to svoje vozitko pojmenovaný Ferda,předtim jsme měli favorita ten byl Franta no a ještě před byla Š120 a to byla klasicky Máňa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Nejdřív jsem čekala, jak se téma ujme. Takže ještě jednou, je to Haty , někdy i stříbrná mrcha... no spíš jsi čekala jestli jsou chlapi taky sentimentální a přiznají barvu No i tak se to dá říct ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 (editace) No i tak se to dá říct ... tak teda nebudu zatloukat a přiznám barvu i s ostatními ... stodváca byla Vendula, Forman byl Valentýn (familiérně Vatyn ale hlavně často "krám jeden") a Felda combi byla Otylka . Editováno: 19. Září 2007, autor: Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Noo a ja som sa chytil.... Nejdřív jsem čekala, jak se téma ujme. Takže ještě jednou, je to Haty , někdy i stříbrná mrcha... no spíš jsi čekala jestli jsou chlapi taky sentimentální a přiznají barvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 tak sa aj ja pridam, mojej fabinke hovorime "abbie" je to nasa ebinka, ale asi iba zatial, lebo zatial poslucha, myslim ze zachvilku sa dostane aj do inej sfery pomenovania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Ale pořád se nám ještě nepochlubila Janinka, jak říká té své? A my to tady na sebe práskáme jako diví... ale pochlubila (Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. ), ale trvalo jí to Kua jsem slepej Omlouvám se Janince i Haty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2P4 Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Tak to já tý fabce říkám fabča, nebo stříbrnej dráček a když je dobře naleštěná, tak i mazlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Ale pořád se nám ještě nepochlubila Janinka, jak říká té své? A my to tady na sebe práskáme jako diví... ale pochlubila (Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. ), ale trvalo jí to Kua jsem slepej Omlouvám se Janince i Haty Přijímám a Haty vyřídím dnes se vrací od pana doktora Je v servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.