Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, tak tu tak projíždím forum a tohle téma jsem nikde nenašla, pokud to tu už bylo tak se předem omlouvám :worthy Máte své Fábijky nějak pojmenované? Pochlubte se... :t

Mnooo a ty sa nepochvališ? :D :D

ja mám Ovečku hihi :)

Já mam jméno Zelená

Moje fabča se jmenuje HRÁŠEK. a ještě doma máme Papričku,ale to je OII.

• Autor

Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. :)

modry diablik :)

Moje je Trudy :)

A moje prostě žádné pojmenování nemá.

I když občas krám,popelnice,šuplík........

Já jí nijak nijakneříkám, ale kamarád má "ústřici", jakou má asi barvu?

Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. :)

:feve: moje bejvala taky hatatytla :kuk::p

Mé červené Fabijce říkáme "Beruška" :wub: někdy taky prostě jen "Holka" kol5

Dřívější Favorit byl "Fanouš"... ;)

Jinak máme v rodině ještě bílou Fabii, která se říká "Sněženka" a když mě třeba trochu nasejří, tak je to "Běloba"... :)

Ale pořád se nám ještě nepochlubila Janinka, jak říká té své? A my to tady na sebe práskáme jako diví... :doh

Ale pořád se nám ještě nepochlubila Janinka, jak říká té své? A my to tady na sebe práskáme jako diví... :doh

ale pochlubila (Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. ), ale trvalo jí to :p

Moje se jmenuje Fejby -_-

• Autor

Nejdřív jsem čekala, jak se téma ujme. Takže ještě jednou, je to Haty :horse: , někdy i stříbrná mrcha... :t

Upraveno od Janina

Nejdřív jsem čekala, jak se téma ujme. Takže ještě jednou, je to Haty :horse: , někdy i stříbrná mrcha... :t

no spíš jsi čekala jestli jsou chlapi taky sentimentální a přiznají barvu ;)

Ja s manželkou mame to svoje vozitko pojmenovaný Ferda,předtim jsme měli favorita ten byl Franta no a ještě před byla Š120 a to byla klasicky Máňa... :kol-99:

• Autor

No i tak se to dá říct ... :palec2:

No i tak se to dá říct ... :palec2:

tak teda nebudu zatloukat ;) a přiznám barvu i s ostatními ... stodváca byla Vendula, Forman byl Valentýn (familiérně Vatyn ale hlavně často "krám jeden") a Felda combi byla Otylka :) .

Upraveno od Malta

Noo a ja som sa chytil....:D

tak sa aj ja pridam, mojej fabinke hovorime "abbie" je to nasa ebinka, ale asi iba zatial, lebo zatial poslucha, myslim ze zachvilku sa dostane aj do inej sfery pomenovania ;)

ale pochlubila (Tak naše je Hatatytla, pro kamarády Haty:-))) a bejvalá felda byla žirafka. ), ale trvalo jí to :p

Kua jsem slepej :doh:blbec: Omlouvám se Janince i Haty -_-

Tak to já tý fabce říkám fabča, nebo stříbrnej dráček a když je dobře naleštěná, tak i mazlik :D

• Autor

Kua jsem slepej :doh:blbec: Omlouvám se Janince i Haty -_-

Přijímám a Haty vyřídím :D dnes se vrací od pana doktora kol9 Je v servisu...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.