Přejít na obsah

Jména našich miláčků

Janina

Doporučené příspěvky

Přijímám a Haty vyřídím :D dnes se vrací od pana doktora kol9 Je v servisu...

copak něco vážného :huh: , nebo běžná prohlídka v x km?

Je to servis v bazaru, kde sme jí kupovali. Opravovali nám centrál a od té doby nešel mikrospínač u PP dveří, tak nám to ještě dodělávali. Ale mám strach že podělaj zase něco jinýho. Tam už v životě nepůjde. Kluci nekupujte nikdy nic v Extra auto a už vůbec tam nic nenechávejte opravit! kol114

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to servis v bazaru, kde sme jí kupovali. Opravovali nám centrál a od té doby nešel mikrospínač u PP dveří, tak nám to ještě dodělávali. Ale mám strach že podělaj zase něco jinýho. Tam už v životě nepůjde. Kluci nekupujte nikdy nic v Extra auto a už vůbec tam nic nenechávejte opravit! kol114

Tak hlavně, ať to dobře dopadne -_-

Odkaz ke komentáři

ja by som chcel skor origo pismenka ako su na fabii a dat to druhu stranu kufru, len neviem ci sa to da zohnat ako samostatne pismena

no už se to tu řešilo, ale byla to jen písmena použitá ve Felicii (facelift), Octavia, Fabia, Superb ... takže omezené množství písmenek <_< . Navíc sehnat se dá jen komplet nápis a ne zrovna za laciný peníz (ledaže bys měl známého v lakovně jak někdo tady na fóru a ten ti dohazoval písmenka jednotlivě). Jinak tady házel někdo dotaz na typ fontů, ale bez odpovědi

Odkaz ke komentáři

tak tento rok dostala aj iny titul ked trochu zastrajkovala v nespravnu dobu tak si vysluzila: sku..... poj..... srot a najradsej by som vtedy do nej kopol ale nastalo racionalne rozmyslanie a potvrdilo sa to co som si myslel takze v pohode a dufam ze si uz nebude vysluhovat taketo neslusne mena ;)

Odkaz ke komentáři

Tak hlavně, ať to dobře dopadne -_-

Ahojky, večer jsem to už nestihla, takže píšu až teď. Podle očekávání to zkončilo blbě. Hotový to podle nich včera bylo, ale.... Sice auto už o těch dveřích ví, ale když auto zamknem zevnitř pravý přední dveře se nezavřou, i kvůli tomu jsme to tam dávali, ale ani šéf reklamace, ani šéf servisu a ani mechanik nepochopili co chcem. Když sme jim ukázali, že to dělá pořád byli překvapený, že o tom vůbec nevěděli. Ale samozamykání po rozjezdu, to nám vymazali. Prej ať tam auto na dva tři dny necháme zkusej se na to ještě podívat. Prej ho celý rozeberou a půjdou po drátkach, to mě docela u nich vyděsilo. A zámek s mikročipem, který minule měnili a od té doby to blblo, na ten se ani nepodívali. Teď má auto kamarád, koukne na to, proleze všechno, ale tam už opravdu nepůjdem. Prý museji sehnat zámek a komfortku aby to mohli zkusit (čekaji asi až jim do bazaru přijde fabka, ze které by to vzali) takhle čekáme už 2 měsíce na tlačítka stahování oken, který už jsem si sehnala tady sama. Tak takhle asi vypadalo včerejší dohadování. Na otázku, jestli nám půjde tempomat řekli, že ano, pokud si uděláme plyn na lanko, že s řídící jednotkou to nemá nic společného.... Zatím přeji všem krásný den a držte mi palce ať to nakonec vše dobře dopadne :)

Odkaz ke komentáři

Ahojky, večer jsem to už nestihla, takže píšu až teď. Podle očekávání to zkončilo blbě. Hotový to podle nich včera bylo, ale.... Sice auto už o těch dveřích ví, ale když auto zamknem zevnitř pravý přední dveře se nezavřou, i kvůli tomu jsme to tam dávali, ale ani šéf reklamace, ani šéf servisu a ani mechanik nepochopili co chcem. Když sme jim ukázali, že to dělá pořád byli překvapený, že o tom vůbec nevěděli. Ale samozamykání po rozjezdu, to nám vymazali. Prej ať tam auto na dva tři dny necháme zkusej se na to ještě podívat. Prej ho celý rozeberou a půjdou po drátkach, to mě docela u nich vyděsilo. A zámek s mikročipem, který minule měnili a od té doby to blblo, na ten se ani nepodívali. Teď má auto kamarád, koukne na to, proleze všechno, ale tam už opravdu nepůjdem. Prý museji sehnat zámek a komfortku aby to mohli zkusit (čekaji asi až jim do bazaru přijde fabka, ze které by to vzali) takhle čekáme už 2 měsíce na tlačítka stahování oken, který už jsem si sehnala tady sama. Tak takhle asi vypadalo včerejší dohadování. Na otázku, jestli nám půjde tempomat řekli, že ano, pokud si uděláme plyn na lanko, že s řídící jednotkou to nemá nic společného.... Zatím přeji všem krásný den a držte mi palce ať to nakonec vše dobře dopadne :)

Dúfam že to kamoš urobí k kTvojej spokojnosti.

Prosím koniec tomuto OT

Odkaz ke komentáři

ja by som chcel skor origo pismenka ako su na fabii a dat to druhu stranu kufru, len neviem ci sa to da zohnat ako samostatne pismena

no už se to tu řešilo, ale byla to jen písmena použitá ve Felicii (facelift), Octavia, Fabia, Superb ... takže omezené množství písmenek <_< . Navíc sehnat se dá jen komplet nápis a ne zrovna za laciný peníz (ledaže bys měl známého v lakovně jak někdo tady na fóru a ten ti dohazoval písmenka jednotlivě). Jinak tady házel někdo dotaz na typ fontů, ale bez odpovědi

Viděl jsem takhle na jedné pěkné, červené Octě nápis CARCOOLCA, prostě Karkulka :) Vypadalo to moc hezky, bylo to z origo písmen a ve stejném místě, kde musel dříve spočívat nápis Octavia. Ještě ke všemu na červeném auti, no vypadalo to :specool:

Nejsem si jist, jak by ten nápis vypadal na druhé straně kufru, spíš bych se přikláněl k odstranění původního a dát ten nový na jeho místo, ale to už je na zvážení každého a jeho osobním vkusu...

Je ale pravdou, že spektrum origo písmen člověka hodně omezuje, bohužel ;)

Odkaz ke komentáři

Asi to na ni taky prásknu :p Moje Fabka je někdy Bublinka a někdy Fabinka podle nalady:)když potřebuju předjíždět a moc to nejde si v duchu říkám "jeď bublino" lol

Teta má fabku Saharu a před tím měla Fabku Lentilku :palec2: Barvy říkat nemusím ;)

Brácha má červenou 206tku (rv.2007) a s přítulkou jí říkají Špízek :)

PS: a co sraz v Olmiku...jedete někdo???

Editováno: , autor: xtrack
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...