Petr Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Je to Beruška A je to Octavia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Přijímám a Haty vyřídím dnes se vrací od pana doktora Je v servisu... copak něco vážného , nebo běžná prohlídka v x km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Přijímám a Haty vyřídím dnes se vrací od pana doktora Je v servisu... copak něco vážného , nebo běžná prohlídka v x km? Je to servis v bazaru, kde sme jí kupovali. Opravovali nám centrál a od té doby nešel mikrospínač u PP dveří, tak nám to ještě dodělávali. Ale mám strach že podělaj zase něco jinýho. Tam už v životě nepůjde. Kluci nekupujte nikdy nic v Extra auto a už vůbec tam nic nenechávejte opravit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Přijímám a Haty vyřídím dnes se vrací od pana doktora Je v servisu... copak něco vážného , nebo běžná prohlídka v x km? Je to servis v bazaru, kde sme jí kupovali. Opravovali nám centrál a od té doby nešel mikrospínač u PP dveří, tak nám to ještě dodělávali. Ale mám strach že podělaj zase něco jinýho. Tam už v životě nepůjde. Kluci nekupujte nikdy nic v Extra auto a už vůbec tam nic nenechávejte opravit! Tak hlavně, ať to dobře dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Doufám že jo, večer dám vědět... Zatím pište další jména:-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ... Zatím pište další jména:-))))) tolik aut jsem zase neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 mal by som dotaz, ked uz davate svojim milacikom mena, aj to mate niekde napisane na aute? myslim, ze uz som tu par takych videl a celkom sa mi to zapacilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 mal by som dotaz, ked uz davate svojim milacikom mena, aj to mate niekde napisane na aute? myslim, ze uz som tu par takych videl a celkom sa mi to zapacilo sám to nemám, ale známému jsem na Feldu dělal z černé samolep.tapety nápis Barča2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 sám to nemám, ale známému jsem na Feldu dělal z černé samolep.tapety nápis Barča2 ja by som chcel skor origo pismenka ako su na fabii a dat to druhu stranu kufru, len neviem ci sa to da zohnat ako samostatne pismena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 ja by som chcel skor origo pismenka ako su na fabii a dat to druhu stranu kufru, len neviem ci sa to da zohnat ako samostatne pismena no už se to tu řešilo, ale byla to jen písmena použitá ve Felicii (facelift), Octavia, Fabia, Superb ... takže omezené množství písmenek . Navíc sehnat se dá jen komplet nápis a ne zrovna za laciný peníz (ledaže bys měl známého v lakovně jak někdo tady na fóru a ten ti dohazoval písmenka jednotlivě). Jinak tady házel někdo dotaz na typ fontů, ale bez odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 tady to je: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8745 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robko Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 dik moc asi to budem nuteny teda poriesit inym sposobom ako origo pismenkami, ale nieco vymyslim a co teda ti ostatni? uz nikto svojho milacka nijak nevola? podla mna ma kazdy nejake meno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 je to moje rudá beruška, ale když sem měl ještě favorita tak tomu sme říkali Mopači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 tak tento rok dostala aj iny titul ked trochu zastrajkovala v nespravnu dobu tak si vysluzila: sku..... poj..... srot a najradsej by som vtedy do nej kopol ale nastalo racionalne rozmyslanie a potvrdilo sa to co som si myslel takze v pohode a dufam ze si uz nebude vysluhovat taketo neslusne mena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Já říkám svému autíčku "žluťásek" ikdyž je to teda slečna a předchozí fáčko byla žabička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoblik Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Fabie se jmenuje BUBLA a octavie je INGOT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Přijímám a Haty vyřídím dnes se vrací od pana doktora Je v servisu... copak něco vážného , nebo běžná prohlídka v x km? Je to servis v bazaru, kde sme jí kupovali. Opravovali nám centrál a od té doby nešel mikrospínač u PP dveří, tak nám to ještě dodělávali. Ale mám strach že podělaj zase něco jinýho. Tam už v životě nepůjde. Kluci nekupujte nikdy nic v Extra auto a už vůbec tam nic nenechávejte opravit! Tak hlavně, ať to dobře dopadne Ahojky, večer jsem to už nestihla, takže píšu až teď. Podle očekávání to zkončilo blbě. Hotový to podle nich včera bylo, ale.... Sice auto už o těch dveřích ví, ale když auto zamknem zevnitř pravý přední dveře se nezavřou, i kvůli tomu jsme to tam dávali, ale ani šéf reklamace, ani šéf servisu a ani mechanik nepochopili co chcem. Když sme jim ukázali, že to dělá pořád byli překvapený, že o tom vůbec nevěděli. Ale samozamykání po rozjezdu, to nám vymazali. Prej ať tam auto na dva tři dny necháme zkusej se na to ještě podívat. Prej ho celý rozeberou a půjdou po drátkach, to mě docela u nich vyděsilo. A zámek s mikročipem, který minule měnili a od té doby to blblo, na ten se ani nepodívali. Teď má auto kamarád, koukne na to, proleze všechno, ale tam už opravdu nepůjdem. Prý museji sehnat zámek a komfortku aby to mohli zkusit (čekaji asi až jim do bazaru přijde fabka, ze které by to vzali) takhle čekáme už 2 měsíce na tlačítka stahování oken, který už jsem si sehnala tady sama. Tak takhle asi vypadalo včerejší dohadování. Na otázku, jestli nám půjde tempomat řekli, že ano, pokud si uděláme plyn na lanko, že s řídící jednotkou to nemá nic společného.... Zatím přeji všem krásný den a držte mi palce ať to nakonec vše dobře dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Ahojky, večer jsem to už nestihla, takže píšu až teď. Podle očekávání to zkončilo blbě. Hotový to podle nich včera bylo, ale.... Sice auto už o těch dveřích ví, ale když auto zamknem zevnitř pravý přední dveře se nezavřou, i kvůli tomu jsme to tam dávali, ale ani šéf reklamace, ani šéf servisu a ani mechanik nepochopili co chcem. Když sme jim ukázali, že to dělá pořád byli překvapený, že o tom vůbec nevěděli. Ale samozamykání po rozjezdu, to nám vymazali. Prej ať tam auto na dva tři dny necháme zkusej se na to ještě podívat. Prej ho celý rozeberou a půjdou po drátkach, to mě docela u nich vyděsilo. A zámek s mikročipem, který minule měnili a od té doby to blblo, na ten se ani nepodívali. Teď má auto kamarád, koukne na to, proleze všechno, ale tam už opravdu nepůjdem. Prý museji sehnat zámek a komfortku aby to mohli zkusit (čekaji asi až jim do bazaru přijde fabka, ze které by to vzali) takhle čekáme už 2 měsíce na tlačítka stahování oken, který už jsem si sehnala tady sama. Tak takhle asi vypadalo včerejší dohadování. Na otázku, jestli nám půjde tempomat řekli, že ano, pokud si uděláme plyn na lanko, že s řídící jednotkou to nemá nic společného.... Zatím přeji všem krásný den a držte mi palce ať to nakonec vše dobře dopadne Dúfam že to kamoš urobí k kTvojej spokojnosti. Prosím koniec tomuto OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 20. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2007 OK tak zpět ke jménum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 ja by som chcel skor origo pismenka ako su na fabii a dat to druhu stranu kufru, len neviem ci sa to da zohnat ako samostatne pismena no už se to tu řešilo, ale byla to jen písmena použitá ve Felicii (facelift), Octavia, Fabia, Superb ... takže omezené množství písmenek . Navíc sehnat se dá jen komplet nápis a ne zrovna za laciný peníz (ledaže bys měl známého v lakovně jak někdo tady na fóru a ten ti dohazoval písmenka jednotlivě). Jinak tady házel někdo dotaz na typ fontů, ale bez odpovědi Viděl jsem takhle na jedné pěkné, červené Octě nápis CARCOOLCA, prostě Karkulka Vypadalo to moc hezky, bylo to z origo písmen a ve stejném místě, kde musel dříve spočívat nápis Octavia. Ještě ke všemu na červeném auti, no vypadalo to Nejsem si jist, jak by ten nápis vypadal na druhé straně kufru, spíš bych se přikláněl k odstranění původního a dát ten nový na jeho místo, ale to už je na zvážení každého a jeho osobním vkusu... Je ale pravdou, že spektrum origo písmen člověka hodně omezuje, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 a já zas viděl v Lipůvce na červené Oktě černý nápis "J@ra", tak jsem si myslel že to bude nějaký místní člen a má na autě svůj nick, ale nikoho takového jsem tu nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 23. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2007 to uz to tady pěkně utichlo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 moje je bluelaser a do Vánoc přibyde ještě blackpearl, ale je to tajemství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 (editace) Asi to na ni taky prásknu Moje Fabka je někdy Bublinka a někdy Fabinka podle nalady:)když potřebuju předjíždět a moc to nejde si v duchu říkám "jeď bublino" Teta má fabku Saharu a před tím měla Fabku Lentilku Barvy říkat nemusím Brácha má červenou 206tku (rv.2007) a s přítulkou jí říkají Špízek PS: a co sraz v Olmiku...jedete někdo??? Editováno: 1. Říjen 2007, autor: xtrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Z Hatatytly se stává Chcíplotinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.