Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

už se mi nepodařilo najít to moje téma kde se to řešilo, tak zakládám nové, tentokrát z trošku jiného úhlu. Takže definitivně je vybráno a včíl potřebuju koupit 5ks Mio C720. Máte s těmito shopy skušenosti? Jestli jsou v odkazu uvedené Mia všechny s konstantním příslušenstvím, pak logicky je zajímavá lepší cena. Nemám teda tucha, jestli všici prodávají tento typ se stejným vybavením a s žádným shopem nemám osobní zkušenost. Upřednostňuju spíše pražské firmy s kamennou adresou byť za cenu o pár korun vyšší. V případě reklamace asi neocenitelná výhoda. Tož jak, máte osobní zkušenosti?

• Autor
už se mi nepodařilo najít to moje téma kde se to řešilo, tak zakládám nové, tentokrát z trošku jiného úhlu. Takže definitivně je vybráno a včíl potřebuju koupit 5ks Mio C720. Máte s těmito shopy skušenosti? Jestli jsou v odkazu uvedené Mia všechny s konstantním příslušenstvím, pak logicky je zajímavá lepší cena. Nemám teda tucha, jestli všici prodávají tento typ se stejným vybavením a s žádným shopem nemám osobní zkušenost. Upřednostňuju spíše pražské firmy s kamennou adresou byť za cenu o pár korun vyšší. V případě reklamace asi neocenitelná výhoda. Tož jak, máte osobní zkušenosti?

kunda z ryby, tady ještě odkaz: http://zbozi.seznam.cz/searchScreen?q=mio%20c720&r=hint

www.mall.cz

• Autor
www.mall.cz

no koukám, že tam je mezi doporučenýma i mobilka, která se tady probírala ve zlém, takže to asi moc dobré doporučení nebude.

• Autor
www.mall.cz

no koukám, že tam je mezi doporučenýma i mobilka, která se tady probírala ve zlém, takže to asi moc dobré doporučení nebude.

tak nic, tak už to smažte, stejně z vás nic nevypadlo a už jsem to objednal

www.mall.cz

To je omyl mobilka.cz je dobrý obchod. Mobilky.cz jsou skurvený zloději :aggressive:

• Autor
www.mall.cz

To je omyl mobilka.cz je dobrý obchod. Mobilky.cz jsou skurvený zloději :aggressive:

no teď už je to jedno. Vybral jsem kšeft, kterej je několik minut pěšky od našeho kanclu. Mio C720T včetně RDS a nejnovější verze databáze radarů za 12000,- včetně DPH. Mohl jsem sice docílit lepší ceny, ale zase nechci kupovat od někoho z druhého konce republiky. Holt to není jako u nás, když má zákazník problém tak jedem kamkoliv. No a v případě případného problému by to byla zdržovačka jezdit kvůli tomu někam do prdele a ztrácet čas.

www.entershop.cz

spokojenost. Pokud se zaregistruješ na foru drobecek.net tak máš lepší ceny

co se týká reklamace tak spokojenost

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.