kos Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Zdravim, Nevi nekdo co by mohlo zpusobovat kolisani otacek u TDi 66kw r.v.2001? Projevuje se to tak, ze na volnobeh si to samo prida otacky cca o 200-250 ot/min. Dela to prevazne pri studenem motoru, ale nekdy i pri provozni teplote. Vim, ze nejjistejsi bude Diagnostika. Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Refi Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Zdravim, mam ten samy problem. Obcas mi po natoceni kolisaji otacky pri volnobehu. v intervalu asi tak 0,75 sekundy o tech 200 ot/min. Mam 1.9 tdi 74kw. Pomuze nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Vag! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 EGR ventil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 I bez VAGu to bude z 90 % kombinované čidlo teploty chladicí kapaliny kombinované se snímačem teploty pro přístrojovou desku (G62). Výměna jednoduchá prakticky bez nářadí, cena cca 200 - 300 Kč. Jinak vyhledej podrobnosti v předchozích diskusích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 dělá mi to taky. Po studeném startu a snad jen když je venku chladno, spíš mráz. Tak co to bylo? EGR nebo to čidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanek86 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Zdravím taky mi to u TDI dělalo čidlo chladící kapaliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Tak to me to zas delala vaha vzduchu ... a mel jsem teda spinavy turbo, ale jak se na podzim ochladilo, tak to bylo jak 120ka, otacky mi skakly na 1500 apod. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotovo666 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Zdravím, asi před měsícem začala naše octa trochu zlobit. Občas při volnoběhu vyběhnou otáčky motoru z 900 na 1100 a po chvíli se zase vrátí k normálu. Někdy to dělá i při startování že vyletí hned na 1100 a pak spadnou na normální. Je to motor ALH 66kw. Nevíte někdo co by to mohlo být? Moc děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Může to způsobovat vadný spínač na spojkovém pedálu, ŘJ si pak myslí, že budeš řadit a přidá otáčky. Chce to udělat diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.