maiklzacek Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 je to nedávno, co jsem viděl černou fabii, která měla ve své výbavě také mlhovky. koukám, koukám a vedle mlhovek měla ještě jedny stejý světla a podle mého názoru to byly světla pro denní svícení a vypadalo to vážně překrásněl. Setkal jste se s tím už někdo? chtěl bych to na svoji pipinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 zkus vyhledávání, již se to tady probíralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 nebyla to tahle http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=30216&st=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Linka Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Takhle vypadají světla pro denní svícení od Helly: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 dejte sem prosím fotky jak máte vyřešeno denní svícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 je to nedávno, co jsem viděl černou fabii, která měla ve své výbavě také mlhovky. koukám, koukám a vedle mlhovek měla ještě jedny stejý světla a podle mého názoru to byly světla pro denní svícení a vypadalo to vážně překrásněl. Setkal jste se s tím už někdo? chtěl bych to na svoji pipinku. Kde jsi tu fabku viděl?? Jinak se mrkni na podkaz co dal Bylzde, možná to byla ona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 to ste ještě nikdo nedávali světla pro denní svícení ukažte jak je máte namontované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmvnitra Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 to ste ještě nikdo nedávali světla pro denní svícení ukažte jak je máte namontované http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11487&st=0 http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Nová světýlka pro denní svícení : http://www.stualarm.cz/produkt/sj-286e-sve...led-homologace/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 asta mária jaké drahé, to už mohli použiť v nich luxeony od Philipsu nie tie lacaky uf, ale super že použili tie asi 1W diody nie obyč 5mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 naco preboha su svetla na denne svietenie? za prachy investovane do toho kupim dve sady vybojok...keby uz o cenu islo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 jj, tyhle jsou dost drahý, ale zase to jsou diodky a určitě to bude vypadat pěkně. Holt někde se platí za kvalitu, někdy za značku a někdy ani za jedno a ani za druhé)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 (editace) ja som si zohnal svetielka z audinky nove ledkove a tiez by som ich tam chcel dat ale inak mi svetla na denne svietenie pripadaju zbytocne. audi ma tie ledkove svetla ako parkovacky. Editováno: 22. Únor 2008, autor: cartmanko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 No to je pekne ale ked nedáš na preskúmanie, skrblíš to tam u seba.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Nová světýlka pro denní svícení :http://www.stualarm.cz/produkt/sj-286e-sve...led-homologace/ Tady sou levnější: http://www.levnealarmy.eu/denni-sviceni-14/svetla-pro-denni-sviceni-s-led-homologace-3958.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 Inak som nad tym rozmyšlal že do faceliftov hmloviek by sa dalo dať 5 luxeonov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 ja som si zohnal svetielka z audinky nove ledkove a tiez by som ich tam chcel dat ale inak mi svetla na denne svietenie pripadaju zbytocne. audi ma tie ledkove svetla ako parkovacky. když parkovačky tak jedině s LEDKou fotka je sice z OII ale principielně je to stejný a ani se nemusí řešit pájení odporů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 tak to modre to je akoze led parkovacka? to mi pripada ako pekny cirkus....to by som teda nechcel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machlak Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Tohle budu mít na Octavii.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Mohol si kludne dať len link na tvoj post v sekcii Oktávií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Červen 2008 Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 taky se po něčem dívám, jen chci něco s homologací, tyhle jsou pěkný, ale mají dvě vady, cenu a příliš velký rozměr délky - 21cm, nevejdou se vedle mlhovky, ale to zaoblení je přesně pro fábii s faceliftem nárazníkem http://www.milotec.net/led-denni-svetla-svetle.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben115 Vloženo 4. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2008 Takto jsem vyřešil denní svícení já světla jsou od Helly. předem se omlouvám za kvalitu foto jsou z mobilu po neděli vyfotím fotákem dcera ho má ve Francii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 proč jsi je nezapustil do mřížky? takhle mi to přijde jako nalepené navrchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Původní majitel dal na moji fábulinku obvod, který rozsvěcuje tlumená a parkovací světla cca 4 sekundy po tom, co nastartuju motor, ale chci si ho upravit: 1) přidat relé a diody, aby mi fungovalo svícení parkovaček jen na jedné straně a abych mohl zhasnout tlumená světla pomocí spínače světel (např. když někde déle stojím a chci nechat motor běžet); 2)přidám si tam jeden obvod, který mi při funkci denního svícení rozsvítí tlumená světla na nižší svítivost pomocí PWM, kvůli úspoře žárovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben115 Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 TY SVĚTLA OD HELLY JSOU POMĚRNĚ DLOUHÉ TAK TAK SE TAM VEJDOU . JINAK ČINNÁ SVÍTÍCÍ PLOCHA MUSÍ BÝT KOLMO K PODÉLNÉ OSE VOZU TAKŽE JSOU VYTOČENA JEDNOU STRANOU VEN A VYPADAJÍ JAKO PŘILEPENA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.