Ludvíček Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Oslovuji tímto všechny octaviany (samo, že prioritně majitele O II RS ) ať sem pověsí fotky či názory k O II RS kterými jezdí, nebo které viděli (nafotili) - ať tu my příznivci RS máme přehled a pokoukáníčko byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 a ještě pro pořádek toho předváděcího a testovacího bělouše z Boleslavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Jedná se o TFSI jen tak pro info Zitra taky něco přihodím ... Teď nejsem na svým PC. Jinak dobrej nápad na topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Jedná se o TFSI jen tak pro info Zitra taky něco přihodím ... Teď nejsem na svým PC. Jinak dobrej nápad na topic a přiznám, že pro mě i tak trochu inspirace , brousím si příští rok zuby na O II RS (asi kombajn) a pořád laboruji s barvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 a přiznám, že pro mě i tak trochu inspirace , brousím si příští rok zuby na O II RS (asi kombajn) a pořád laboruji s barvou Zůstaň věrnej "yellow submarine" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 a přiznám, že pro mě i tak trochu inspirace , brousím si příští rok zuby na O II RS (asi kombajn) a pořád laboruji s barvou Zůstaň věrnej "yellow submarine" no zatím to je no.1 ale přiznávám, že občas přemýšlím nad černou nebo modrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) a přiznám, že pro mě i tak trochu inspirace , brousím si příští rok zuby na O II RS (asi kombajn) a pořád laboruji s barvou Zůstaň věrnej "yellow submarine" no zatím to je no.1 ale přiznávám, že občas přemýšlím nad černou nebo modrou Můj názor: ČERNÁ - je elegantní barva, ale RS-ka na ni moc nevynikne, je na ni vidět každej čmouh a prach MODRÁ - snad nejhezčí barva na Oktávce, ale je moc profláknutá = má ji každej Já osobně bych volil mezi žlutou a bílou. V dnešní době si udělá z bílé, černé a červené RSo každej Editováno: 25. Září 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Oslovuji tímto všechny octaviany (samo, že prioritně majitele O II RS ) ať sem pověsí fotky či názory k O II RS kterými jezdí, nebo které viděli (nafotili) - ať tu my příznivci RS máme přehled a pokoukáníčko byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Přiznej se kdepak jsi vzal tyhle fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 2.0 TDI 125kW DPF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Fotka interiéru s jedním řidičem co vypadá jako minda Neznámá setkání žlutého druhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Sice to tu už někde bylo, ale patří to jistojistě sem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ještě něco co tu možná nebylo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Oslovuji tímto všechny octaviany (samo, že prioritně majitele O II RS ) ať sem pověsí fotky či názory k O II RS kterými jezdí, nebo které viděli (nafotili) - ať tu my příznivci RS máme přehled a pokoukáníčko byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Přiznej se kdepak jsi vzal tyhle fotky... že bych je stáhl někde z fóra??? , nevydávám je za svoje, ale hrooozně se mi to v policejní úpravě líbí - nic proti Mondeu STi ale kurňa jsme v čechách. A přiznávám, že jsem ji ještě na silnici neviděl..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Fotka interiéru s jedním řidičem co vypadá jako minda Neznámá setkání žlutého druhu kurňa, krasavice..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Fotka interiéru s jedním řidičem co vypadá jako minda Neznámá setkání žlutého druhu kurňa, krasavice..) tak jsem našel ještě nějaké fotky (nefotil jsem já ), tak dávám na skouknutí [attachmen =41343:rsbmw5.jpg] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 tak jsem našel ještě nějaké fotky (nefotil jsem já ), tak dávám na skouknutí MŇAM MŃAM Ty jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Vecer sem taky neco prihodim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Mensi uz si tam nenasel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Myslím že to byla studie v kombajn:u na brněnským výstavišti ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Myslím že to byla studie v kombajn:u na brněnským výstavišti ... Poznam tak ze je to bily RSo...vic uz ne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Myslím že to byla studie v kombajn:u na brněnským výstavišti ... Poznam tak ze je to bily RSo...vic uz ne! sorry , jsem si nevšiml jak je to velká (malá) fotka a teď jsem už na noťasu a v něm to nemám..) jj má to být RS v kombajnu a snad i to Brno sedí..), až budu v práci tak sem dám nom.velikost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Ludvíček, to sú moje fotky, aj tá biela v MB (BTW to nie je predvádzačka, ale kohosi firemné auto ). Inak vo vlákne o mojej OII RS tie fotky sú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Ludvíčku , ty čudlíčku, fotky se krást nemají !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludvíček Vloženo 29. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Ludvíček, to sú moje fotky, aj tá biela v MB (BTW to nie je predvádzačka, ale kohosi firemné auto ). Inak vo vlákne o mojej OII RS tie fotky sú. sorry, já je měl stažené už delší dobu (tušil jsem že od někoho z fooora ), tož se omlouvám, nebyl v tom zlý úmysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.