Publikováno Září 25, 200717 r Oslovuji tímto všechny octaviany (samo, že prioritně majitele O II RS ) ať sem pověsí fotky či názory k O II RS kterými jezdí, nebo které viděli (nafotili) - ať tu my příznivci RS máme přehled a pokoukáníčko byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou
Září 25, 200717 r byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Jedná se o TFSI jen tak pro info Zitra taky něco přihodím ... Teď nejsem na svým PC. Jinak dobrej nápad na topic
Září 25, 200717 r Autor byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Jedná se o TFSI jen tak pro info Zitra taky něco přihodím ... Teď nejsem na svým PC. Jinak dobrej nápad na topic a přiznám, že pro mě i tak trochu inspirace , brousím si příští rok zuby na O II RS (asi kombajn) a pořád laboruji s barvou
Září 25, 200717 r a přiznám, že pro mě i tak trochu inspirace , brousím si příští rok zuby na O II RS (asi kombajn) a pořád laboruji s barvou Zůstaň věrnej "yellow submarine"
Září 25, 200717 r Autor a přiznám, že pro mě i tak trochu inspirace , brousím si příští rok zuby na O II RS (asi kombajn) a pořád laboruji s barvou Zůstaň věrnej "yellow submarine" no zatím to je no.1 ale přiznávám, že občas přemýšlím nad černou nebo modrou
Září 25, 200717 r a přiznám, že pro mě i tak trochu inspirace , brousím si příští rok zuby na O II RS (asi kombajn) a pořád laboruji s barvou Zůstaň věrnej "yellow submarine" no zatím to je no.1 ale přiznávám, že občas přemýšlím nad černou nebo modrou Můj názor: ČERNÁ - je elegantní barva, ale RS-ka na ni moc nevynikne, je na ni vidět každej čmouh a prach MODRÁ - snad nejhezčí barva na Oktávce, ale je moc profláknutá = má ji každej Já osobně bych volil mezi žlutou a bílou. V dnešní době si udělá z bílé, černé a červené RSo každej Upraveno Září 25, 200717 r od pentadius
Září 26, 200717 r Oslovuji tímto všechny octaviany (samo, že prioritně majitele O II RS ) ať sem pověsí fotky či názory k O II RS kterými jezdí, nebo které viděli (nafotili) - ať tu my příznivci RS máme přehled a pokoukáníčko byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Přiznej se kdepak jsi vzal tyhle fotky...
Září 26, 200717 r Fotka interiéru s jedním řidičem co vypadá jako minda Neznámá setkání žlutého druhu
Září 27, 200717 r Autor Oslovuji tímto všechny octaviany (samo, že prioritně majitele O II RS ) ať sem pověsí fotky či názory k O II RS kterými jezdí, nebo které viděli (nafotili) - ať tu my příznivci RS máme přehled a pokoukáníčko byť zatím O II RS nevlastním začnu jednou firemní barvou Přiznej se kdepak jsi vzal tyhle fotky... že bych je stáhl někde z fóra??? , nevydávám je za svoje, ale hrooozně se mi to v policejní úpravě líbí - nic proti Mondeu STi ale kurňa jsme v čechách. A přiznávám, že jsem ji ještě na silnici neviděl..)
Září 27, 200717 r Autor Fotka interiéru s jedním řidičem co vypadá jako minda Neznámá setkání žlutého druhu kurňa, krasavice..)
Září 27, 200717 r Autor Fotka interiéru s jedním řidičem co vypadá jako minda Neznámá setkání žlutého druhu kurňa, krasavice..) tak jsem našel ještě nějaké fotky (nefotil jsem já ), tak dávám na skouknutí [attachmen =41343:rsbmw5.jpg]
Září 27, 200717 r tak jsem našel ještě nějaké fotky (nefotil jsem já ), tak dávám na skouknutí MŇAM MŃAM Ty jsou
Září 27, 200717 r ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Myslím že to byla studie v kombajn:u na brněnským výstavišti ...
Září 27, 200717 r ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Myslím že to byla studie v kombajn:u na brněnským výstavišti ... Poznam tak ze je to bily RSo...vic uz ne!
Září 27, 200717 r Autor ještě jsem vyšťoural tuhle fotku z netu Myslím že to byla studie v kombajn:u na brněnským výstavišti ... Poznam tak ze je to bily RSo...vic uz ne! sorry , jsem si nevšiml jak je to velká (malá) fotka a teď jsem už na noťasu a v něm to nemám..) jj má to být RS v kombajnu a snad i to Brno sedí..), až budu v práci tak sem dám nom.velikost
Září 28, 200717 r Ludvíček, to sú moje fotky, aj tá biela v MB (BTW to nie je predvádzačka, ale kohosi firemné auto ). Inak vo vlákne o mojej OII RS tie fotky sú.
Září 29, 200717 r Autor Ludvíček, to sú moje fotky, aj tá biela v MB (BTW to nie je predvádzačka, ale kohosi firemné auto ). Inak vo vlákne o mojej OII RS tie fotky sú. sorry, já je měl stažené už delší dobu (tušil jsem že od někoho z fooora ), tož se omlouvám, nebyl v tom zlý úmysl
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.