Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, dneska sem půjčil auto mamce a zase problém.. V pondělí přijela že svítí nonstop brzdovky.. Dneska přijela, že se jí při jízdě rozsvítila kontrolka immobilizéru (no říkala že taková ta spirálka na žhavení :) ).. tak sem to šel zkusit a krom toho že zase svítily brzdovky (stačilo se dotknout toho plastu co je nad pedálama...) tak asi minutu po nastartování se opravdu rozsvítil immo... Bohužel mám soukromýho opraváře na dovolený a jinam do servisu se mi nechce, jen jestli někdo nevíte čím by to mohlo bejt a jestli s tím můžu normálně jezdit? Díky! Jo, mám 1,9TDI, r. v. 2001, comfort ;)

Pokial ja viem imobilizér má ikonku klúča tak neviem o akej špirálke hovoríš?

• Autor

u TDI je to zároveň kontrolka na žhavení, takže spirálka ;)

Sory nevedel som! -_-

Že by vadný spínač brzdových světel?

• Autor

Sory nevedel som! -_-

jasný v poho, to sou ty benzíňáci lol;)

možná to opravdu bude vadný spínač brzdových světel. Ale většinou u toho ta kontrolka žhavení bliká. Asi se stejně nevyhneš diagnostice v servisu.

• Autor
možná to opravdu bude vadný spínač brzdových světel. Ale většinou u toho ta kontrolka žhavení bliká. Asi se stejně nevyhneš diagnostice v servisu.

a co má společnýho brzdovej spínač s immobilizérem? to mi nějak hlava nebere :feve: no každopádně to nechám opravit, de mi jen o to, jestli se nemůžu po.. něco jinýho když s tím budu jezdit cca do neděle... Dík ;)

No já nevím, já mám kontrolku žhavení teda jinou - právě tu spirálu a kontrolku imo mám ve tvaru klíče, možná to je na Fábii jiné, ale o tom bych celkem pochyboval. Takže má reakce je právě na tu kontrolku žhavení versus spínač brzdových světel.

Taky bych řekl, že kontrolka elektroniky motoru (u benzinu EPC, u TDI spirálka - společně s žhavením) a kontrolka immo jsou dvě rozdílné věci, ni jestli ti svítily brzdovky je to jasně brzdový spínač, může to být on, ikdyž ti brzdovky fungují o.k. - můj případ.

• Autor

našel sem to sice jen na octu, ale de o tuhle kontrolku: (ta bíle označená, je to dost blbě vidět lol)

post-6682-1190819005_thumb.jpg

Upraveno od Dakie

ano to je kontrolka žhavení.

• Autor
ano to je kontrolka žhavení.

hmm a zároveň immobilizér, ne? ;)

nie ta kontrolka ktorú si označil nieje immobilizér ale žhavenie :t skontroluj žhaviče, ta kontrolka nemá nič spoločné s immobilízerom ani s brzdovím spínačom. PS : inač kontrolka immobilizéru je v pravom budíku pri rýchlosti a je to to autíčko v ktorom je klúčik je tieš žltej farby.

a ešte som zabudol keby náhodou to bola kontrolka immobilizéru tak by bola závada na imobilizéru a to by si vôbec nenaštartoval resp. by si naštartoval ale hneď by to sciplo. ;) takže hladaj závadu v žhavení. A len tak pre zaújmavosť nieje možné aby kontrolky mali v benzíne iný víznam ako v dieselu.

presne tak je to zhaveni lol

Sory nevedel som! -_-

jasný v poho, to sou ty benzíňáci lol;)

HURAAAA tak to vyzerá,že nie som blbec! :palec2:

• Autor

já vím že je to žhavení, ale zároveň to slouží jako immo... žádná jiná kontrolka na immo tam totiž není :p

tak vtom pripade sis tu palubovku delal sam ze? nemas nahodou 4pedaly?:)

já vím že je to žhavení, ale zároveň to slouží jako immo... žádná jiná kontrolka na immo tam totiž není :p

blbost to je iba zhavenie imo ma zvlast kontrolku.

• Autor
:kol-14:

Dakie, vyfot sve budiky tesne po otoceni klickem a bude po dohadech...

Podle me je kontrolka pro zhaveni a immo oddelena, resp. kazdy ma svou, ale nejak si to nevybavuju, takze to tu nechci tvrdit.

• Autor
Dakie, vyfot sve budiky tesne po otoceni klickem a bude po dohadech...

zkoušel sem to ale nestíhám to, zhasíná to moc rychle (hlavně teda to žhavení).. ale je to vážně tak, sou to budíky z FRS ;-)

Nasel jsem aspon polepy pro TDi, kontrolky jsou obe, otazka je, jestli se tomu da verit...

func_jpg.php.jpg

• Autor

hmm, jenže já mám uprostřed Maxíka... Nemám bohužel DP :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.