Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, dneska sem půjčil auto mamce a zase problém.. V pondělí přijela že svítí nonstop brzdovky.. Dneska přijela, že se jí při jízdě rozsvítila kontrolka immobilizéru (no říkala že taková ta spirálka na žhavení :) ).. tak sem to šel zkusit a krom toho že zase svítily brzdovky (stačilo se dotknout toho plastu co je nad pedálama...) tak asi minutu po nastartování se opravdu rozsvítil immo... Bohužel mám soukromýho opraváře na dovolený a jinam do servisu se mi nechce, jen jestli někdo nevíte čím by to mohlo bejt a jestli s tím můžu normálně jezdit? Díky! Jo, mám 1,9TDI, r. v. 2001, comfort ;)

Vloženo
Pokial ja viem imobilizér má ikonku klúča tak neviem o akej špirálke hovoríš?

u TDI je to zároveň kontrolka na žhavení, takže spirálka ;)

Sory nevedel som! -_-

jasný v poho, to sou ty benzíňáci lol;)

Vloženo
možná to opravdu bude vadný spínač brzdových světel. Ale většinou u toho ta kontrolka žhavení bliká. Asi se stejně nevyhneš diagnostice v servisu.

a co má společnýho brzdovej spínač s immobilizérem? to mi nějak hlava nebere :feve: no každopádně to nechám opravit, de mi jen o to, jestli se nemůžu po.. něco jinýho když s tím budu jezdit cca do neděle... Dík ;)

Vloženo

No já nevím, já mám kontrolku žhavení teda jinou - právě tu spirálu a kontrolku imo mám ve tvaru klíče, možná to je na Fábii jiné, ale o tom bych celkem pochyboval. Takže má reakce je právě na tu kontrolku žhavení versus spínač brzdových světel.

Vloženo

Taky bych řekl, že kontrolka elektroniky motoru (u benzinu EPC, u TDI spirálka - společně s žhavením) a kontrolka immo jsou dvě rozdílné věci, ni jestli ti svítily brzdovky je to jasně brzdový spínač, může to být on, ikdyž ti brzdovky fungují o.k. - můj případ.

Vloženo

nie ta kontrolka ktorú si označil nieje immobilizér ale žhavenie :t skontroluj žhaviče, ta kontrolka nemá nič spoločné s immobilízerom ani s brzdovím spínačom. PS : inač kontrolka immobilizéru je v pravom budíku pri rýchlosti a je to to autíčko v ktorom je klúčik je tieš žltej farby.

Vloženo

a ešte som zabudol keby náhodou to bola kontrolka immobilizéru tak by bola závada na imobilizéru a to by si vôbec nenaštartoval resp. by si naštartoval ale hneď by to sciplo. ;) takže hladaj závadu v žhavení. A len tak pre zaújmavosť nieje možné aby kontrolky mali v benzíne iný víznam ako v dieselu.

Vloženo

Sory nevedel som! -_-

jasný v poho, to sou ty benzíňáci lol;)

HURAAAA tak to vyzerá,že nie som blbec! :palec2:

Vloženo
já vím že je to žhavení, ale zároveň to slouží jako immo... žádná jiná kontrolka na immo tam totiž není :p

blbost to je iba zhavenie imo ma zvlast kontrolku.

Vloženo

Dakie, vyfot sve budiky tesne po otoceni klickem a bude po dohadech...

Podle me je kontrolka pro zhaveni a immo oddelena, resp. kazdy ma svou, ale nejak si to nevybavuju, takze to tu nechci tvrdit.

Vloženo
Dakie, vyfot sve budiky tesne po otoceni klickem a bude po dohadech...

zkoušel sem to ale nestíhám to, zhasíná to moc rychle (hlavně teda to žhavení).. ale je to vážně tak, sou to budíky z FRS ;-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...