Dakie Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj, dneska sem půjčil auto mamce a zase problém.. V pondělí přijela že svítí nonstop brzdovky.. Dneska přijela, že se jí při jízdě rozsvítila kontrolka immobilizéru (no říkala že taková ta spirálka na žhavení ).. tak sem to šel zkusit a krom toho že zase svítily brzdovky (stačilo se dotknout toho plastu co je nad pedálama...) tak asi minutu po nastartování se opravdu rozsvítil immo... Bohužel mám soukromýho opraváře na dovolený a jinam do servisu se mi nechce, jen jestli někdo nevíte čím by to mohlo bejt a jestli s tím můžu normálně jezdit? Díky! Jo, mám 1,9TDI, r. v. 2001, comfort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Pokial ja viem imobilizér má ikonku klúča tak neviem o akej špirálke hovoríš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Pokial ja viem imobilizér má ikonku klúča tak neviem o akej špirálke hovoríš? u TDI je to zároveň kontrolka na žhavení, takže spirálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Pokial ja viem imobilizér má ikonku klúča tak neviem o akej špirálke hovoríš? u TDI je to zároveň kontrolka na žhavení, takže spirálka Sory nevedel som! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Že by vadný spínač brzdových světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Pokial ja viem imobilizér má ikonku klúča tak neviem o akej špirálke hovoríš? u TDI je to zároveň kontrolka na žhavení, takže spirálka Sory nevedel som! jasný v poho, to sou ty benzíňáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 možná to opravdu bude vadný spínač brzdových světel. Ale většinou u toho ta kontrolka žhavení bliká. Asi se stejně nevyhneš diagnostice v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 možná to opravdu bude vadný spínač brzdových světel. Ale většinou u toho ta kontrolka žhavení bliká. Asi se stejně nevyhneš diagnostice v servisu. a co má společnýho brzdovej spínač s immobilizérem? to mi nějak hlava nebere no každopádně to nechám opravit, de mi jen o to, jestli se nemůžu po.. něco jinýho když s tím budu jezdit cca do neděle... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Pokial ja viem imobilizér má ikonku klúča tak neviem o akej špirálke hovoríš? u TDI je to zároveň kontrolka na žhavení, takže spirálka No já nevím, já mám kontrolku žhavení teda jinou - právě tu spirálu a kontrolku imo mám ve tvaru klíče, možná to je na Fábii jiné, ale o tom bych celkem pochyboval. Takže má reakce je právě na tu kontrolku žhavení versus spínač brzdových světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Taky bych řekl, že kontrolka elektroniky motoru (u benzinu EPC, u TDI spirálka - společně s žhavením) a kontrolka immo jsou dvě rozdílné věci, ni jestli ti svítily brzdovky je to jasně brzdový spínač, může to být on, ikdyž ti brzdovky fungují o.k. - můj případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) našel sem to sice jen na octu, ale de o tuhle kontrolku: (ta bíle označená, je to dost blbě vidět ) Editováno: 26. Září 2007, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ano to je kontrolka žhavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 ano to je kontrolka žhavení. hmm a zároveň immobilizér, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 nie ta kontrolka ktorú si označil nieje immobilizér ale žhavenie skontroluj žhaviče, ta kontrolka nemá nič spoločné s immobilízerom ani s brzdovím spínačom. PS : inač kontrolka immobilizéru je v pravom budíku pri rýchlosti a je to to autíčko v ktorom je klúčik je tieš žltej farby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smreko Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 a ešte som zabudol keby náhodou to bola kontrolka immobilizéru tak by bola závada na imobilizéru a to by si vôbec nenaštartoval resp. by si naštartoval ale hneď by to sciplo. takže hladaj závadu v žhavení. A len tak pre zaújmavosť nieje možné aby kontrolky mali v benzíne iný víznam ako v dieselu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 presne tak je to zhaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Pokial ja viem imobilizér má ikonku klúča tak neviem o akej špirálke hovoríš? u TDI je to zároveň kontrolka na žhavení, takže spirálka Sory nevedel som! jasný v poho, to sou ty benzíňáci HURAAAA tak to vyzerá,že nie som blbec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 já vím že je to žhavení, ale zároveň to slouží jako immo... žádná jiná kontrolka na immo tam totiž není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 tak vtom pripade sis tu palubovku delal sam ze? nemas nahodou 4pedaly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 já vím že je to žhavení, ale zároveň to slouží jako immo... žádná jiná kontrolka na immo tam totiž není blbost to je iba zhavenie imo ma zvlast kontrolku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Dakie, vyfot sve budiky tesne po otoceni klickem a bude po dohadech... Podle me je kontrolka pro zhaveni a immo oddelena, resp. kazdy ma svou, ale nejak si to nevybavuju, takze to tu nechci tvrdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Dakie, vyfot sve budiky tesne po otoceni klickem a bude po dohadech... zkoušel sem to ale nestíhám to, zhasíná to moc rychle (hlavně teda to žhavení).. ale je to vážně tak, sou to budíky z FRS ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Nasel jsem aspon polepy pro TDi, kontrolky jsou obe, otazka je, jestli se tomu da verit... func_jpg.php.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 hmm, jenže já mám uprostřed Maxíka... Nemám bohužel DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.