JurajTDI Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Zdravim Vás, čistě teoreticky, chtěl bych se poradit o přestavbě octavie na biturbo, samozřejmě ne na normální provoz. Neslyšeli jste o tom někdy, viděl jsem pár fotek z anglie kde měli octavii TDI biturbo a docela to jelo ale zase se mi to zdá dost přehnaný. Jaký máte na to názor? peníze neřešim, jen jestli se to vyplatí za ten výkon. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 moj strýko má O1 1.8T prerobenú na biturbo + nejaké ďalšie úpravy a dostal z toho 280k. ale normálne je to asi nevýhodné, on je podľa mňa šialenec, má to auto čisto len na preteky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JurajTDI Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 moj strýko má O1 1.8T prerobenú na biturbo + nejaké ďalšie úpravy a dostal z toho 280k.ale normálne je to asi nevýhodné, on je podľa mňa šialenec, má to auto čisto len na preteky... no to je pěkný a o TDI jsi neslyšel? docela bych to zhecu chtěl postavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 moj strýko má O1 1.8T prerobenú na biturbo + nejaké ďalšie úpravy a dostal z toho 280k.ale normálne je to asi nevýhodné, on je podľa mňa šialenec, má to auto čisto len na preteky... no to je pěkný a o TDI jsi neslyšel? docela bych to zhecu chtěl postavit. Vsechno jde ale je to o penezich o velkych penezich bych rekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Zdravim Vás, čistě teoreticky, chtěl bych se poradit o přestavbě octavie na biturbo, samozřejmě ne na normální provoz. Neslyšeli jste o tom někdy, viděl jsem pár fotek z anglie kde měli octavii TDI biturbo a docela to jelo ale zase se mi to zdá dost přehnaný. Jaký máte na to názor? peníze neřešim, jen jestli se to vyplatí za ten výkon. Diky www.dieselpower.cz/forum => uživatel forest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Zdravim Vás, čistě teoreticky, chtěl bych se poradit o přestavbě octavie na biturbo, samozřejmě ne na normální provoz. Neslyšeli jste o tom někdy, viděl jsem pár fotek z anglie kde měli octavii TDI biturbo a docela to jelo ale zase se mi to zdá dost přehnaný. Jaký máte na to názor? peníze neřešim, jen jestli se to vyplatí za ten výkon. Diky www.dieselpower.cz/forum => uživatel forest A co je snim???Ten to ma nebo co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Jo, velmi inteznivne se tim zabyva. Jinak bych to sem asi nepsal, ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fantik Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Zase tak intenzivní to nebude, auto už mu stojí hodně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Asi tak nejak ani na srazy nejezdi tak intenzita pominula. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Tak to až ho potkám, tak se ho musím zeptat, ale co jsme se jednou potkali, tak mi o tom básnil, jak už to má všechno připravené, svody měl už hotové, tak semmyslel že to dotáhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdipower Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Tak to až ho potkám, tak se ho musím zeptat, ale co jsme se jednou potkali, tak mi o tom básnil, jak už to má všechno připravené, svody měl už hotové, tak semmyslel že to dotáhl. Forest???? A dotáhl...... Pozdrav mi ho... Ještě upřesnění....myslíš malé a velké turbo pro větší rozsahy tlaků?????? Nebo jak vlastně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Já teda dost dobře nechápu proč dávat biturbo na takhle malej motor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdipower Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Já teda dost dobře nechápu proč dávat biturbo na takhle malej motor... ...proto se ptám, jak je to myšleno...pokud jedno malé a jedno velké...tak to smysl má....obdobně jako u 1,4tsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Já teda dost dobře nechápu proč dávat biturbo na takhle malej motor... ...proto se ptám, jak je to myšleno...pokud jedno malé a jedno velké...tak to smysl má....obdobně jako u 1,4tsi. Právě, to je fakt jen na závodění a nebo když někdo neví co s penězma, ale to zas nebude dělat octu. 1,4tsi je dost zajímavej motůrek, ten kompresor bych chtěl vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 (editace) Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes... Editováno: 29. Září 2007, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdipower Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes... ...přesně tak....tak to mám i já....motor je na prodej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JurajTDI Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes... ...přesně tak....tak to mám i já....motor je na prodej.... a za kolik tak? neco stim uděláme třeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdipower Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes... ...přesně tak....tak to mám i já....motor je na prodej.... a za kolik tak? neco stim uděláme třeba. za 20 už je zadán..... Ale rozhodující je samo cena.....když tak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.