JurajTDI Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Zdravim Vás, čistě teoreticky, chtěl bych se poradit o přestavbě octavie na biturbo, samozřejmě ne na normální provoz. Neslyšeli jste o tom někdy, viděl jsem pár fotek z anglie kde měli octavii TDI biturbo a docela to jelo ale zase se mi to zdá dost přehnaný. Jaký máte na to názor? peníze neřešim, jen jestli se to vyplatí za ten výkon. Diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speeder Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 moj strýko má O1 1.8T prerobenú na biturbo + nejaké ďalšie úpravy a dostal z toho 280k. ale normálne je to asi nevýhodné, on je podľa mňa šialenec, má to auto čisto len na preteky... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JurajTDI Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 moj strýko má O1 1.8T prerobenú na biturbo + nejaké ďalšie úpravy a dostal z toho 280k.ale normálne je to asi nevýhodné, on je podľa mňa šialenec, má to auto čisto len na preteky... no to je pěkný a o TDI jsi neslyšel? docela bych to zhecu chtěl postavit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 moj strýko má O1 1.8T prerobenú na biturbo + nejaké ďalšie úpravy a dostal z toho 280k.ale normálne je to asi nevýhodné, on je podľa mňa šialenec, má to auto čisto len na preteky... no to je pěkný a o TDI jsi neslyšel? docela bych to zhecu chtěl postavit. Vsechno jde ale je to o penezich o velkych penezich bych rekl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrix Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Zdravim Vás, čistě teoreticky, chtěl bych se poradit o přestavbě octavie na biturbo, samozřejmě ne na normální provoz. Neslyšeli jste o tom někdy, viděl jsem pár fotek z anglie kde měli octavii TDI biturbo a docela to jelo ale zase se mi to zdá dost přehnaný. Jaký máte na to názor? peníze neřešim, jen jestli se to vyplatí za ten výkon. Diky www.dieselpower.cz/forum => uživatel forest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Zdravim Vás, čistě teoreticky, chtěl bych se poradit o přestavbě octavie na biturbo, samozřejmě ne na normální provoz. Neslyšeli jste o tom někdy, viděl jsem pár fotek z anglie kde měli octavii TDI biturbo a docela to jelo ale zase se mi to zdá dost přehnaný. Jaký máte na to názor? peníze neřešim, jen jestli se to vyplatí za ten výkon. Diky www.dieselpower.cz/forum => uživatel forest A co je snim???Ten to ma nebo co?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrix Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Jo, velmi inteznivne se tim zabyva. Jinak bych to sem asi nepsal, ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fantik Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Zase tak intenzivní to nebude, auto už mu stojí hodně dlouho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TDIfun Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Asi tak nejak ani na srazy nejezdi tak intenzita pominula. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrix Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Tak to až ho potkám, tak se ho musím zeptat, ale co jsme se jednou potkali, tak mi o tom básnil, jak už to má všechno připravené, svody měl už hotové, tak semmyslel že to dotáhl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdipower Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Tak to až ho potkám, tak se ho musím zeptat, ale co jsme se jednou potkali, tak mi o tom básnil, jak už to má všechno připravené, svody měl už hotové, tak semmyslel že to dotáhl. Forest???? A dotáhl...... Pozdrav mi ho... Ještě upřesnění....myslíš malé a velké turbo pro větší rozsahy tlaků?????? Nebo jak vlastně? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stihacka Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Já teda dost dobře nechápu proč dávat biturbo na takhle malej motor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdipower Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Já teda dost dobře nechápu proč dávat biturbo na takhle malej motor... ...proto se ptám, jak je to myšleno...pokud jedno malé a jedno velké...tak to smysl má....obdobně jako u 1,4tsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stihacka Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Já teda dost dobře nechápu proč dávat biturbo na takhle malej motor... ...proto se ptám, jak je to myšleno...pokud jedno malé a jedno velké...tak to smysl má....obdobně jako u 1,4tsi. Právě, to je fakt jen na závodění a nebo když někdo neví co s penězma, ale to zas nebude dělat octu. 1,4tsi je dost zajímavej motůrek, ten kompresor bych chtěl vidět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasteR Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 (edited) Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes... Edited September 29, 2007 by JasteR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdipower Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes... ...přesně tak....tak to mám i já....motor je na prodej.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JurajTDI Posted October 1, 2007 Author Share Posted October 1, 2007 Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes... ...přesně tak....tak to mám i já....motor je na prodej.... a za kolik tak? neco stim uděláme třeba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdipower Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Dej tam radsi jedno turbo VNT20 z 2,5tky a s dalsima upravama (trysky, hlava, ic, sani, airbox, kat a egr of) se pres 200PS dostanes... ...přesně tak....tak to mám i já....motor je na prodej.... a za kolik tak? neco stim uděláme třeba. za 20 už je zadán..... Ale rozhodující je samo cena.....když tak SZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts