Publikováno Říjen 6, 200717 r Ahojte,pekne vas prosim ludia ty co mate fabiu 1,2 HTP 40KW a mate budiky predfacelift pekne vas prosim odfotte mi pri zapnutom zapalovani rucicku otackomeru co najdetailnesie a hlavne z pohladu z rovna nie z boku alebo sikma prosim ide mi oto ze v akej polohe je rucicka v tom bielom poli pri nule.Menil som podsvietenie budikoch chcem vediet ci mam dobre nastavenu rucicku za pochopenie dakujem PS: ty co chcete mat blbe pripomienky radsej si ich nechajte pre seba a nekamenujte ma za porozumenie dakujem PS.2: cim skor budem mat foto tym lepsie prevas a samozrejme premna :)este raz dakujem Upraveno Říjen 6, 200717 r od Reso
Říjen 6, 200717 r vyhrazas sa? hehe pocuj ved ju naskrutkuj proti smeru hodinovych ruciciek a nechaj ju na nule. to nestaci? ved otacky mas mat okolo 900.
Říjen 6, 200717 r a co sa ti zda? ved to nemozes zle nastavit. otacaj to proti smeru hodinovych ruciciek na nulu.
Říjen 6, 200717 r Nezda sa mu to že mu ručička nezastane PRESNE na 6000 keď jazdí do obmedzovača...a rieši to v mnoho príspevkoch a hlavne pár mesiacov... ludia prosim dajte foto nech už má klud na srdci... a co sa ti zda?ved to nemozes zle nastavit. otacaj to proti smeru hodinovych ruciciek na nulu.
Říjen 6, 200717 r ty vole kaviarovy toasty.-) ty vole nemas ferrari , ale vysavac bud rad ze mas vubec otackomer, nekteri majitele felicii takove stesti nemeli .-)
Říjen 6, 200717 r a Profor do obmedzovaca nechodim ! len ma to stve a co sa tyka otaciek tak 40Kw netoci do 6000 tisic je tesne pred 6000 tisic takze vyzera ze je problem vyrieseny
Říjen 6, 200717 r ty vole kaviarovy toasty.-) ty vole nemas ferrari , ale vysavac bud rad ze mas vubec otackomer, nekteri majitele felicii takove stesti nemeli .-) to je fakt jeste ze na byvale felde sme nemeli ty hodiny ale pravy otackomer, nezvyk bych si radit podle hodin :smich:
Říjen 7, 200717 r ty vole kaviarovy toasty.-) ty vole nemas ferrari , ale vysavac bud rad ze mas vubec otackomer, nekteri majitele felicii takove stesti nemeli .-) to som si vzdy robil srandu s toho ze mala rucicka ukazuje zaradenu rychlost a velka otacky p.s.: najlepsie bolo ked to na felde tocili za 2-ke 12t ot.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.