Prosinec 7, 200618 r Autor jeee, vyhrejvani predniho skla, to by se mi líííbilo. Proc to nedelaji do roomstera. Jinak mozna i tvar toho predniho skla prispiva k tomu proc mi ty sterace pekne stiraji. Ted prijde par reakci na tema ze se mi to stejne ochodi a jak na jinejch autech to taky chodi pekne, ba lip
Prosinec 7, 200618 r S tim vyhrivanim celniho skla prisli nejak tajemne - zadne zasadni reklamni masirovani jak je zvykem, ale je to docela prima a nebylo ani nijak zasadne drahy (tusim, ze to byl priplatek 5 tis.). Je vsak pravda, ze pri jizde, a to hlavne v noci proti osvetleni, je videt ty mikro dratky, ktere zajistuji vyhrev, coz nekomu asi muze vadit...
Prosinec 8, 200618 r Autor No treba bych uvazoval o jinym roomsteru, stejne se mi zda tenhle nejakej spinavej a aspon bych usetril za mycku
Prosinec 11, 200618 r Hlavně,aby to sklo při mínusových teplotách neprasklo,když se bude rozmrazovat.
Květen 19, 200718 r Stierace su vyborne .. neda sa to porovnat s fabkou tam prd stierali uz po pol roku a este to bolo cele hlucne .. ale uvidime dokedy vydrzia ..
Říjen 7, 200717 r Zdarec lidi. Mám dotaz. Když zapnu ostřik předního okna tak se nejdříve rozjedou stěrače zajedou až nahoru a pak teprve stříká voda z ostřikovačů. Takže půl jednoho cyklu jedou nasucho. U fabie a u Octavie to je tak, že nejdříve začnou stříkat ostřikovače a pak se rozjedou stěrače. A pak mi ještě vadí to, že po nějaké časové době se opakovaně nesetře okno tak jak tomu je u Fabky. Nevíte, jde s tím něco udělat?
Říjen 7, 200717 r No tak ta prodleva ve strikani vody na sklo je samozrejme chyba - melo by to fungovat tak jako u F a O. Slysis hned po pritazeni packy cerpadlo? A druha vec - dodatecny setreni se jeste u FI po nekolika mesicich vyroby deaktivovalo. Hodne lidi si na to stezovalo, ze jim to rozmazava uz polozaschlou vodu nebo spinu na skle. V kazdym pripade to slo nastavit pomoci VAGu, kde se nastavoval interval v sekundach mezi poslednim setrenim a dosetrenim. Funkce se deaktivovala nastavenim na 0 sekund. Zkus pohledat, mozna to tu nekde je podrobnejs popsany - adresy atd.
Říjen 7, 200717 r Ještě jsem se o to tak nezajímal, ale zkusím na to mrknout, jestli se čerpadlo spouští hned a nebo až po nějaké prodlevě. No pro mě diagnostika je španělská vesnice, ale kdyby to někdo uměl, tak by to bylo super.
Říjen 7, 200717 r No tak ta prodleva ve strikani vody na sklo je samozrejme chyba - melo by to fungovat tak jako u F a O. Slysis hned po pritazeni packy cerpadlo? A druha vec - dodatecny setreni se jeste u FI po nekolika mesicich vyroby deaktivovalo. Hodne lidi si na to stezovalo, ze jim to rozmazava uz polozaschlou vodu nebo spinu na skle. V kazdym pripade to slo nastavit pomoci VAGu, kde se nastavoval interval v sekundach mezi poslednim setrenim a dosetrenim. Funkce se deaktivovala nastavenim na 0 sekund. Zkus pohledat, mozna to tu nekde je podrobnejs popsany - adresy atd. je to stejný jako u fábky na stejné adrese, viz elektrika a diagnostika roomster
Říjen 7, 200717 r Aha, takze s tím dodatečným setřením by neměl být problém, ale co s těmi ostřiky, vadí mi, že mi ty stěrače jezdí po suchém skle.
Říjen 8, 200717 r No tak ta prodleva ve strikani vody na sklo je samozrejme chyba - melo by to fungovat tak jako u F a O. Slysis hned po pritazeni packy cerpadlo? A druha vec - dodatecny setreni se jeste u FI po nekolika mesicich vyroby deaktivovalo. Hodne lidi si na to stezovalo, ze jim to rozmazava uz polozaschlou vodu nebo spinu na skle. V kazdym pripade to slo nastavit pomoci VAGu, kde se nastavoval interval v sekundach mezi poslednim setrenim a dosetrenim. Funkce se deaktivovala nastavenim na 0 sekund. Zkus pohledat, mozna to tu nekde je podrobnejs popsany - adresy atd. Je to tak jak píše, napřed jedou stěrače a až potom stříkání.
Říjen 8, 200717 r mno kdyz drzim ostrikovac, tak nez sterace dojedou do pulky okna, tka uz to strika, tkaze to neresim. to dosetreni mi nevadi. Spis naopka me stve u OII. Jak psal nekdo vyse. pokud to nesetre poradne hned, tak to jeste setru cucne. Samosetreni s prodlevou spis rozmatla dalsi bordel po skle, protoze uz to jde bez vody. Ale zalezi to na situaci.
Říjen 9, 200717 r pridani pozdniho setreni řídicí jednotka 9 funkce 10 (přizpůsobení ŘJ) kanál 007 přednastavená hodnota je 0, nově se nastaví 5 melo by to fungovat, a pozdeji jednout setrit
Říjen 12, 200717 r mno kdyz drzim ostrikovac, tak nez sterace dojedou do pulky okna, tka uz to strika, tkaze to neresim. to dosetreni mi nevadi. Spis naopka me stve u OII. Jak psal nekdo vyse. pokud to nesetre poradne hned, tak to jeste setru cucne. Samosetreni s prodlevou spis rozmatla dalsi bordel po skle, protoze uz to jde bez vody. Ale zalezi to na situaci. A prave to ze jedou pul oknana sucho to mi vadi
Říjen 12, 200717 r A a ted kdo by to umel za mensi uplatek aktivovat? Nejlepe v okoli Severni moravy, ale pojedu shodou okolnosti i do Prahy pristi tyden.
Říjen 12, 200717 r A a ted kdo by to umel za mensi uplatek aktivovat? Nejlepe v okoli Severni moravy, ale pojedu shodou okolnosti i do Prahy pristi tyden. Taky by mě to zajímalo, kdo to umí, kolem Prahy???
Říjen 13, 200717 r A a ted kdo by to umel za mensi uplatek aktivovat? Nejlepe v okoli Severni moravy, ale pojedu shodou okolnosti i do Prahy pristi tyden. Taky by mě to zajímalo, kdo to umí, kolem Prahy??? umim ale trutnov
Říjen 13, 200717 r To je strasna skoda. Byl jsem v Trutnove asi pred dvema mesícema. Ted nevim, kdy se tam zase dostanu.
Říjen 16, 200717 r No tak ta prodleva ve strikani vody na sklo je samozrejme chyba - melo by to fungovat tak jako u F a O. Slysis hned po pritazeni packy cerpadlo? A druha vec - dodatecny setreni se jeste u FI po nekolika mesicich vyroby deaktivovalo. Hodne lidi si na to stezovalo, ze jim to rozmazava uz polozaschlou vodu nebo spinu na skle. V kazdym pripade to slo nastavit pomoci VAGu, kde se nastavoval interval v sekundach mezi poslednim setrenim a dosetrenim. Funkce se deaktivovala nastavenim na 0 sekund. Zkus pohledat, mozna to tu nekde je podrobnejs popsany - adresy atd. Já nevim, ale u Fabule mi to taky nejdříve setře nasucho cca 1/2 dráhy stěračů směrem nahoru a až pak jde voda z trysek a je to tak od novoty...pěkně stupidní
Říjen 22, 200717 r A a ted kdo by to umel za mensi uplatek aktivovat? Nejlepe v okoli Severni moravy, ale pojedu shodou okolnosti i do Prahy pristi tyden. Taky by mě to zajímalo, kdo to umí, kolem Prahy??? umim ale trutnov No to je škoda, mám to trochu z ruky a do těhle končin bohužel nejezdím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.