Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

jeee, vyhrejvani predniho skla, to by se mi líííbilo. Proc to nedelaji do roomstera.

Jinak mozna i tvar toho predniho skla prispiva k tomu proc mi ty sterace pekne stiraji.

Ted prijde par reakci na tema ze se mi to stejne ochodi a jak na jinejch autech to taky chodi pekne, ba lip :)

S tim vyhrivanim celniho skla prisli nejak tajemne - zadne zasadni reklamni masirovani jak je zvykem, ale je to docela prima a nebylo ani nijak zasadne drahy (tusim, ze to byl priplatek 5 tis.). Je vsak pravda, ze pri jizde, a to hlavne v noci proti osvetleni, je videt ty mikro dratky, ktere zajistuji vyhrev, coz nekomu asi muze vadit...

mvh - najskôr by to mohli dať na OII. :D Je to ozaj dobrá vec.

• Autor

Diamant: zadny OII, napred Roomster -_-

mhv>tak teď už ti to může být jedno, ne?

• Autor

No treba bych uvazoval o jinym roomsteru, stejne se mi zda tenhle nejakej spinavej a aspon bych usetril za mycku :D

Hlavně,aby to sklo při mínusových teplotách neprasklo,když se bude rozmrazovat.

44kW: Zadnej strach, leda bys tomu jeste pomahal horkou vodou... :-D

• 1 měsíc později...

sterace jsou prima a vydrzej dost nebojte.

• 3 měsíce později...

Stierace su vyborne .. neda sa to porovnat s fabkou tam prd stierali uz po pol roku a este to bolo cele hlucne .. ale uvidime dokedy vydrzia ..

• 4 měsíce později...

Zdarec lidi. Mám dotaz. Když zapnu ostřik předního okna tak se nejdříve rozjedou stěrače zajedou až nahoru a pak teprve stříká voda z ostřikovačů. Takže půl jednoho cyklu jedou nasucho. U fabie a u Octavie to je tak, že nejdříve začnou stříkat ostřikovače a pak se rozjedou stěrače. A pak mi ještě vadí to, že po nějaké časové době se opakovaně nesetře okno tak jak tomu je u Fabky. Nevíte, jde s tím něco udělat?

No tak ta prodleva ve strikani vody na sklo je samozrejme chyba - melo by to fungovat tak jako u F a O.

Slysis hned po pritazeni packy cerpadlo?

A druha vec - dodatecny setreni se jeste u FI po nekolika mesicich vyroby deaktivovalo. Hodne lidi si na to stezovalo, ze jim to rozmazava uz polozaschlou vodu nebo spinu na skle. V kazdym pripade to slo nastavit pomoci VAGu, kde se nastavoval interval v sekundach mezi poslednim setrenim a dosetrenim. Funkce se deaktivovala nastavenim na 0 sekund.

Zkus pohledat, mozna to tu nekde je podrobnejs popsany - adresy atd.

Ještě jsem se o to tak nezajímal, ale zkusím na to mrknout, jestli se čerpadlo spouští hned a nebo až po nějaké prodlevě.

No pro mě diagnostika je španělská vesnice, ale kdyby to někdo uměl, tak by to bylo super.

No tak ta prodleva ve strikani vody na sklo je samozrejme chyba - melo by to fungovat tak jako u F a O.

A druha vec - dodatecny setreni se jeste u FI po nekolika mesicich vyroby deaktivovalo. Hodne lidi si na to stezovalo, ze jim to rozmazava uz polozaschlou vodu nebo spinu na skle. V kazdym pripade to slo nastavit pomoci VAGu, kde se nastavoval interval v sekundach mezi poslednim setrenim a dosetrenim. Funkce se deaktivovala nastavenim na 0 sekund.

je to stejný jako u fábky na stejné adrese, viz elektrika a diagnostika roomster

Aha, takze s tím dodatečným setřením by neměl být problém, ale co s těmi ostřiky, vadí mi, že mi ty stěrače jezdí po suchém skle.

Je to tak jak píše, napřed jedou stěrače a až potom stříkání.

mno kdyz drzim ostrikovac, tak nez sterace dojedou do pulky okna, tka uz to strika, tkaze to neresim. to dosetreni mi nevadi. Spis naopka me stve u OII. Jak psal nekdo vyse. pokud to nesetre poradne hned, tak to jeste setru cucne. Samosetreni s prodlevou spis rozmatla dalsi bordel po skle, protoze uz to jde bez vody. Ale zalezi to na situaci.

pridani pozdniho setreni

řídicí jednotka 9

funkce 10 (přizpůsobení ŘJ)

kanál 007

přednastavená hodnota je 0,

nově se nastaví 5

melo by to fungovat, a pozdeji jednout setrit

mno kdyz drzim ostrikovac, tak nez sterace dojedou do pulky okna, tka uz to strika, tkaze to neresim. to dosetreni mi nevadi. Spis naopka me stve u OII. Jak psal nekdo vyse. pokud to nesetre poradne hned, tak to jeste setru cucne. Samosetreni s prodlevou spis rozmatla dalsi bordel po skle, protoze uz to jde bez vody. Ale zalezi to na situaci.

A prave to ze jedou pul oknana sucho to mi vadi

A a ted kdo by to umel za mensi uplatek aktivovat? Nejlepe v okoli Severni moravy, ale pojedu shodou okolnosti i do Prahy pristi tyden.

A a ted kdo by to umel za mensi uplatek aktivovat? Nejlepe v okoli Severni moravy, ale pojedu shodou okolnosti i do Prahy pristi tyden.

Taky by mě to zajímalo, kdo to umí, kolem Prahy???

umim ale trutnov

To je strasna skoda. Byl jsem v Trutnove asi pred dvema mesícema. Ted nevim, kdy se tam zase dostanu.

Já nevim, ale u Fabule mi to taky nejdříve setře nasucho cca 1/2 dráhy stěračů směrem nahoru a až pak jde voda z trysek a je to tak od novoty...pěkně stupidní :(

umim ale trutnov

No to je škoda, mám to trochu z ruky a do těhle končin bohužel nejezdím. :help::help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.