mvh Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 jeee, vyhrejvani predniho skla, to by se mi líííbilo. Proc to nedelaji do roomstera. Jinak mozna i tvar toho predniho skla prispiva k tomu proc mi ty sterace pekne stiraji. Ted prijde par reakci na tema ze se mi to stejne ochodi a jak na jinejch autech to taky chodi pekne, ba lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 S tim vyhrivanim celniho skla prisli nejak tajemne - zadne zasadni reklamni masirovani jak je zvykem, ale je to docela prima a nebylo ani nijak zasadne drahy (tusim, ze to byl priplatek 5 tis.). Je vsak pravda, ze pri jizde, a to hlavne v noci proti osvetleni, je videt ty mikro dratky, ktere zajistuji vyhrev, coz nekomu asi muze vadit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 mvh - najskôr by to mohli dať na OII. Je to ozaj dobrá vec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Diamant: zadny OII, napred Roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 mhv>tak teď už ti to může být jedno, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvh Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 No treba bych uvazoval o jinym roomsteru, stejne se mi zda tenhle nejakej spinavej a aspon bych usetril za mycku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 11. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2006 Hlavně,aby to sklo při mínusových teplotách neprasklo,když se bude rozmrazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 12. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2006 44kW: Zadnej strach, leda bys tomu jeste pomahal horkou vodou... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 sterace jsou prima a vydrzej dost nebojte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 Stierace su vyborne .. neda sa to porovnat s fabkou tam prd stierali uz po pol roku a este to bolo cele hlucne .. ale uvidime dokedy vydrzia .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Zdarec lidi. Mám dotaz. Když zapnu ostřik předního okna tak se nejdříve rozjedou stěrače zajedou až nahoru a pak teprve stříká voda z ostřikovačů. Takže půl jednoho cyklu jedou nasucho. U fabie a u Octavie to je tak, že nejdříve začnou stříkat ostřikovače a pak se rozjedou stěrače. A pak mi ještě vadí to, že po nějaké časové době se opakovaně nesetře okno tak jak tomu je u Fabky. Nevíte, jde s tím něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 No tak ta prodleva ve strikani vody na sklo je samozrejme chyba - melo by to fungovat tak jako u F a O. Slysis hned po pritazeni packy cerpadlo? A druha vec - dodatecny setreni se jeste u FI po nekolika mesicich vyroby deaktivovalo. Hodne lidi si na to stezovalo, ze jim to rozmazava uz polozaschlou vodu nebo spinu na skle. V kazdym pripade to slo nastavit pomoci VAGu, kde se nastavoval interval v sekundach mezi poslednim setrenim a dosetrenim. Funkce se deaktivovala nastavenim na 0 sekund. Zkus pohledat, mozna to tu nekde je podrobnejs popsany - adresy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Ještě jsem se o to tak nezajímal, ale zkusím na to mrknout, jestli se čerpadlo spouští hned a nebo až po nějaké prodlevě. No pro mě diagnostika je španělská vesnice, ale kdyby to někdo uměl, tak by to bylo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 No tak ta prodleva ve strikani vody na sklo je samozrejme chyba - melo by to fungovat tak jako u F a O. Slysis hned po pritazeni packy cerpadlo? A druha vec - dodatecny setreni se jeste u FI po nekolika mesicich vyroby deaktivovalo. Hodne lidi si na to stezovalo, ze jim to rozmazava uz polozaschlou vodu nebo spinu na skle. V kazdym pripade to slo nastavit pomoci VAGu, kde se nastavoval interval v sekundach mezi poslednim setrenim a dosetrenim. Funkce se deaktivovala nastavenim na 0 sekund. Zkus pohledat, mozna to tu nekde je podrobnejs popsany - adresy atd. je to stejný jako u fábky na stejné adrese, viz elektrika a diagnostika roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Aha, takze s tím dodatečným setřením by neměl být problém, ale co s těmi ostřiky, vadí mi, že mi ty stěrače jezdí po suchém skle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 No tak ta prodleva ve strikani vody na sklo je samozrejme chyba - melo by to fungovat tak jako u F a O. Slysis hned po pritazeni packy cerpadlo? A druha vec - dodatecny setreni se jeste u FI po nekolika mesicich vyroby deaktivovalo. Hodne lidi si na to stezovalo, ze jim to rozmazava uz polozaschlou vodu nebo spinu na skle. V kazdym pripade to slo nastavit pomoci VAGu, kde se nastavoval interval v sekundach mezi poslednim setrenim a dosetrenim. Funkce se deaktivovala nastavenim na 0 sekund. Zkus pohledat, mozna to tu nekde je podrobnejs popsany - adresy atd. Je to tak jak píše, napřed jedou stěrače a až potom stříkání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 mno kdyz drzim ostrikovac, tak nez sterace dojedou do pulky okna, tka uz to strika, tkaze to neresim. to dosetreni mi nevadi. Spis naopka me stve u OII. Jak psal nekdo vyse. pokud to nesetre poradne hned, tak to jeste setru cucne. Samosetreni s prodlevou spis rozmatla dalsi bordel po skle, protoze uz to jde bez vody. Ale zalezi to na situaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 pridani pozdniho setreni řídicí jednotka 9 funkce 10 (přizpůsobení ŘJ) kanál 007 přednastavená hodnota je 0, nově se nastaví 5 melo by to fungovat, a pozdeji jednout setrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 mno kdyz drzim ostrikovac, tak nez sterace dojedou do pulky okna, tka uz to strika, tkaze to neresim. to dosetreni mi nevadi. Spis naopka me stve u OII. Jak psal nekdo vyse. pokud to nesetre poradne hned, tak to jeste setru cucne. Samosetreni s prodlevou spis rozmatla dalsi bordel po skle, protoze uz to jde bez vody. Ale zalezi to na situaci. A prave to ze jedou pul oknana sucho to mi vadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 A a ted kdo by to umel za mensi uplatek aktivovat? Nejlepe v okoli Severni moravy, ale pojedu shodou okolnosti i do Prahy pristi tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 A a ted kdo by to umel za mensi uplatek aktivovat? Nejlepe v okoli Severni moravy, ale pojedu shodou okolnosti i do Prahy pristi tyden. Taky by mě to zajímalo, kdo to umí, kolem Prahy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 A a ted kdo by to umel za mensi uplatek aktivovat? Nejlepe v okoli Severni moravy, ale pojedu shodou okolnosti i do Prahy pristi tyden. Taky by mě to zajímalo, kdo to umí, kolem Prahy??? umim ale trutnov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 To je strasna skoda. Byl jsem v Trutnove asi pred dvema mesícema. Ted nevim, kdy se tam zase dostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 No tak ta prodleva ve strikani vody na sklo je samozrejme chyba - melo by to fungovat tak jako u F a O. Slysis hned po pritazeni packy cerpadlo? A druha vec - dodatecny setreni se jeste u FI po nekolika mesicich vyroby deaktivovalo. Hodne lidi si na to stezovalo, ze jim to rozmazava uz polozaschlou vodu nebo spinu na skle. V kazdym pripade to slo nastavit pomoci VAGu, kde se nastavoval interval v sekundach mezi poslednim setrenim a dosetrenim. Funkce se deaktivovala nastavenim na 0 sekund. Zkus pohledat, mozna to tu nekde je podrobnejs popsany - adresy atd. Já nevim, ale u Fabule mi to taky nejdříve setře nasucho cca 1/2 dráhy stěračů směrem nahoru a až pak jde voda z trysek a je to tak od novoty...pěkně stupidní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 A a ted kdo by to umel za mensi uplatek aktivovat? Nejlepe v okoli Severni moravy, ale pojedu shodou okolnosti i do Prahy pristi tyden. Taky by mě to zajímalo, kdo to umí, kolem Prahy??? umim ale trutnov No to je škoda, mám to trochu z ruky a do těhle končin bohužel nejezdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.