Jump to content

Stěrače

mvh
 Share

Recommended Posts

nemuzu si odpustit abych nezminil moji naprostou spokojenost se steracema u Roomsteru.

Jsou tenky (az me to poprvy prekvapilo co je to za proutky) ale stiraji dokonale a hlavne bezhlucne.

Jsem znam ve svem okoli velkou spotrebou vody do ostrikovacu, protoze mam uchylku na cistotu predniho skla kvuli dobre viditelnosti a sterace u Roomsteru - to je blaho :wub:

Veď len počkajte pár mesiacov, to skvelé stieranie veľmi skoro prejde do úplne štandardného a potom sa to postupne zhorší tak, že budú stierače zrelé na výmenu.

Čo mám skúsenosti s aero stieračmi, vydržali úplne rovnako, ako tie obyčajné...

Sterace jsou proste spotrebni vec, nejde o to nekomu kazit radost... Proste to na ne prijde, jedno jestli na Roomsteru, Fabii, OII RS (vid Diamante :)), proste nikdo neunikne... ;)

Fábia Bobík unikne lol

at si rika kdochcecochce, muj cervenej Roomster 1.6 ma supr sterace kol4

Kdyz si vzpomenu na svoji nove kupovanou fabii pred tremi roky a jeste jednu loni do firmy tak se mi furt zdaji tyhle vo plnofous lepsi.

Ale mozna, ze za rok budu mluvit jinak :wallbash:

No panove, az pujdete kolem nejakyho Roomstera, tak si ty sterace zkuste zvednout. Jsou to takovy bezpaterni mrdky, ale stiraj jak o zivot. B)

Proste mi to neda abych na jedinecnost Roomstrovskejch steracu neupozornil, jenom nechapu jaktoze se v tyhle diskuzi neobjevil jinej roomsterak, jediny vysvetleni je, ze misto aby tady roomsteraci pisali, tak sedej ve svejch karach a fascinovane ziraj na svy sterace ;)

Ono to bude asi tým, že tie Aero stierače (tak sa to volá) sa už na autá dávajú dosť dávno. Od začiatku výroby ich má OII, VW to má ešte dávnejšie a už nejakú dobu si to ľudia dokupujú aj na Fabie (ja som mal asi úplne prvú Fabiu s Aerolištami - implantoval som ich z Pola pred vyše troma rokmi).

Tak tak, aero sterace jsem mel na prvnim supu r.v. 2003 (nebyl to zadny zazrak) a ted mam normalni sterace r.v. 2006, ale ty nejsou taky zadny zazrak - cele celni sklo na supu je totiz nejake divne a hodne nerovne. Co si vsak nemohu vynachvalit, je vyrhivani celniho skla....