mvh Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 nemuzu si odpustit abych nezminil moji naprostou spokojenost se steracema u Roomsteru. Jsou tenky (az me to poprvy prekvapilo co je to za proutky) ale stiraji dokonale a hlavne bezhlucne. Jsem znam ve svem okoli velkou spotrebou vody do ostrikovacu, protoze mam uchylku na cistotu predniho skla kvuli dobre viditelnosti a sterace u Roomsteru - to je blaho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomasino Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Otazka casu, kdy uz nebudou stirat, tak jako ted 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Presne tak, novy stiraji vsechny dobre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvh Posted November 26, 2006 Author Share Posted November 26, 2006 nekery lidi sou stejne pekny ku*vy chteji zkazit cloveku radost za kazdou cenu... ale ja se nedam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamant Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Ale čo tam po nich. Oni len závidia Užívaj si svoje stierače, ja som so svojimi tiež spokojný. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Veď len počkajte pár mesiacov, to skvelé stieranie veľmi skoro prejde do úplne štandardného a potom sa to postupne zhorší tak, že budú stierače zrelé na výmenu. Čo mám skúsenosti s aero stieračmi, vydržali úplne rovnako, ako tie obyčajné... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamant Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Moje z Pola (na Fabii) vydržali temer 2 roky. To som bol prekvapený. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Moje z Pola (na Fabii) vydržali temer 2 roky. To som bol prekvapený. Na našom Pole boli po necelom roku zrelé do koša. Ten nepríjemný nezotretý povlak, čo zostával na skle bol hnusný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Sterace jsou proste spotrebni vec, nejde o to nekomu kazit radost... Proste to na ne prijde, jedno jestli na Roomsteru, Fabii, OII RS (vid Diamante ), proste nikdo neunikne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bobik Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Sterace jsou proste spotrebni vec, nejde o to nekomu kazit radost... Proste to na ne prijde, jedno jestli na Roomsteru, Fabii, OII RS (vid Diamante ), proste nikdo neunikne... Fábia Bobík unikne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinoslav Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Na centrumu mas spoustu dukazu, ze Bobik teda rozhodne neunikne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 (edited) Bobik to ma uz za par... Edited November 28, 2006 by Maverick Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvh Posted November 28, 2006 Author Share Posted November 28, 2006 at si rika kdochcecochce, muj cervenej Roomster 1.6 ma supr sterace Kdyz si vzpomenu na svoji nove kupovanou fabii pred tremi roky a jeste jednu loni do firmy tak se mi furt zdaji tyhle vo plnofous lepsi. Ale mozna, ze za rok budu mluvit jinak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamant Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Ale samozrejme, lišty stieračov sú spotrebný materiál. Ale pri troche správnej starostlivosti sa dá ich životnosť predĺžiť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bobik Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 jo to je fakt, já třeba svoje stěrače chodim v noci přikrejvat, protože se porád vodkopávaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamant Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 To je dobrý prístup. Ja im dávam ráno aj horúci čaj, aby celý deň vládali stierať Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomasino Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 2mvh: Nikdo Ti samozrejme radost nechce kazit... Jinak neporovnavej faby sterace s roomovejma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mvh Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 No panove, az pujdete kolem nejakyho Roomstera, tak si ty sterace zkuste zvednout. Jsou to takovy bezpaterni mrdky, ale stiraj jak o zivot. Proste mi to neda abych na jedinecnost Roomstrovskejch steracu neupozornil, jenom nechapu jaktoze se v tyhle diskuzi neobjevil jinej roomsterak, jediny vysvetleni je, ze misto aby tady roomsteraci pisali, tak sedej ve svejch karach a fascinovane ziraj na svy sterace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamant Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Ono to bude asi tým, že tie Aero stierače (tak sa to volá) sa už na autá dávajú dosť dávno. Od začiatku výroby ich má OII, VW to má ešte dávnejšie a už nejakú dobu si to ľudia dokupujú aj na Fabie (ja som mal asi úplne prvú Fabiu s Aerolištami - implantoval som ich z Pola pred vyše troma rokmi). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Tak, tak, Diamant ma zase pravdu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamant Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkonf Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Superb je má též od začátku výroby (2001). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 rkonf: Drobna oprava - Superb je mel od zacatku vyroby nez je po (tusim) dvou letech opet nahradili raminkovou konstrukci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rkonf Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 (edited) A jo. To jsem ani nezaregistroval. Simply clever! Edited December 7, 2006 by rkonf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vytlacil Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Tak tak, aero sterace jsem mel na prvnim supu r.v. 2003 (nebyl to zadny zazrak) a ted mam normalni sterace r.v. 2006, ale ty nejsou taky zadny zazrak - cele celni sklo na supu je totiz nejake divne a hodne nerovne. Co si vsak nemohu vynachvalit, je vyrhivani celniho skla.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts