Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Jakou máte dlouhodobou průměrnou spotřebu u tohohle motoru? (Na dvojce)

U mě je to: Provoz 60% město 40% mimo a 7,8l /100km

Zhruba 6.3 l/100 :)

Já mám dlouhodobou 6,5/100

kamarád má ten samý motor a na maxidotu má dlouhodobou 5,8/100. Přitom jezdí zhruba ty samé kilometry co já, tzn. 80%město, 20%venek. Nechápu, jak to dělá :feve::feve:

Dlouhodobou 5,5l...s tim ze po dalnici 180km/h :D a o vikendech mezi vesnicema prohanim ostatni TDI!!!

Mám dlouhodobou podle PC 6.9 , 60% město 40% mimo město, jo a mám automat, takže spokojenost :palec2: v zimě je to obvykle kolem 7.5

Dlouhodobou 5,5l...s tim ze po dalnici 180km/h :D a o vikendech mezi vesnicema prohanim ostatni TDI!!!

máš to chipnutý nebo normál? Mě se teda na tuhle hladinu nedaří dostat, a to plyn jen šimrám :unsure:

Bez chipu ted o vikendu sem byl na Slovensku po dalnici porad tak 160Km/h i sem zkousel 210km/h v peti s tchyni a nalozenym kufrem a jel sem za 5,4l a zpet dokonce za 5,3l :t kdyz sem to koupil tak sem se tomu divil za jak malo to jezdi nato jak to jede ...

Zdarec, můj si bere pořád dlouhodobě 5,5 30% město, 60% mimo, 10% dálnice - 140km/h

Jsem spokojen :palec2:

Já mám dlouhodobou 5,5 L a jezdím tak 50% město 50% dálnice.

Já mám dlouhodobou 5,7 jinak jsem jel Chorvatsko 4,9 tam a 5,2 zpět, ůžasný na tak velký auto maximální spokojenost !!! :palec2:

Upraveno od kačer

No ja mesto mesto 70 mimo 30% a mam 6 a kurim tomu hned jak sa to zohreje ,na spotrebu isto nejazdim ,ale nejak to nezere ,tusim menej jak octavia co som mal rpedtym 1.9 81kw

Jinak moje firemní Octavia 1.9TDI 66kW za 4,6l a to se jezdi mezi vesnicema a po Pardubicich..

Nevím sice jak jezdíte a kudy,nejsem žádný závodník a průměr mám 7litrů málokdy se mi podaří jet pod 7 a to nemám těžkou nohu!!!

Mám kolegu co má ten samý motor a spotřebově je na tom podobně.

Takže prosím zkuste nechat těch pohádek o spotřebě 5litrů po městě a na dálici při 160km/h.

Děkuji všem.

Nic proti tobě ale příspěvky víše se moc neliší tak jaký pohádky. Zkus ještě zlehčit nohu!!! Známej má 96kw passat a jezdí taky 7 a víš a nevěřil že se dá jet za míň, když jsem ho svezl tak koukal jak se sním dá jet za 5,3/100!!!

Cus, moje dlouhodoba je 6,2 a to jezdim 80% ve meste . Jasne kdyz je zacpa tak pocitac ukazuje i 8 ale dlouhodoba je 6,2. Udelal jsem zkousku Brno - Praha v 1 rano . Nastenen tempomat na 180 a po dojeti do cile 6l na 100 proste pohoda , na takovy auto nadhera

Upraveno od jendaa

Tak to je dobra spotreba na to ze jezdis prevazne po meste !!!Na ty dalnici to mam zhruba stejny !!!! :D

Tak to je dobra spotreba na to ze jezdis prevazne po meste !!!Na ty dalnici to mam zhruba stejny !!!! :D

Nic proti tobě ale příspěvky víše se moc neliší tak jaký pohádky. Zkus ještě zlehčit nohu!!! Známej má 96kw passat a jezdí taky 7 a víš a nevěřil že se dá jet za míň, když jsem ho svezl tak koukal jak se sním dá jet za 5,3/100!!!

To je v pohodě,já nerýpal,jen se zapojil do diskuze a napsal tu svůj názor a zkušenost....

Je pravda,že jsem se sedmilitrovou spotřebou na takovou káru spokojen,jen 5,3l mi přijde fakt málo a 6l při závodění taky.

7-8L jen po městě, pokud jsou kolony není problém 11 :)

Dlouhodobý průměr 6,6 l, jezdím denně Zlín - Hodonín - Zlín = okresky+obce, jinak dálnice s tempomatem na 160 km/h cca 6,3 - 6,8 l

Kačer souhlas s tebou , akorát jsem zapoměl podotknou,že co jedu mimo město tak mezi 100-120kmh. 90sát nejezdím :p

No já tam mám dlouhodobou taky kolem těch 7 lit. ale jezdím 90% po městě a o víkendech na chalupu po dálnici kde jezdím tak v průměru kolem 160 až 200 jak se da a jakej je provoz.

Nedavno sem jel do Italie dohromady 1700 km i se surfem na střeše (přes německo sem to kostil i 180) ale pak taky občas pomalu (kolem Mnichova) a po dojetí tam bylo 6,8 lit

TAky moc nechápu ty 5 lit spotřeby... po městě zhola nereálný

taky bych chtěl jezdit za 5 , ale nějak se mi to jestě nikdy nepodařilo lol

mám auto sice v automatu, ale ve městě jezdím tak za 8-12 , podle provozu. Mimo město to vždy spadne, takže nejčastější hodnota, když nejezdím jen po městě je mezi 6-7.5l (mimo obec těch 100, dálnice 150)

• 4 týdny později...

Já mám spotřebu na palubáku 7,5-7,6 a skutečná je 7,52 .

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.