Publikováno Říjen 9, 200717 r shanim zadni vyklopne vrata na pickapa,kde se to da sehnat? koukal jsem ze nove ani moc nestojej,ale je to jen plech,a sehnat vsechny ty dily a plastiky je nehoraznej opruz.
Říjen 10, 200717 r shanim zadni vyklopne vrata na pickapa,kde se to da sehnat?koukal jsem ze nove ani moc nestojej,ale je to jen plech,a sehnat vsechny ty dily a plastiky je nehoraznej opruz. teď jsme prodal skoro nový koplet nastrojený za 500,- na vrakáč, doma překážely a nikdo je nechtěl, škoda
Listopad 18, 200717 r shanim zadni vyklopne vrata na pickapa,kde se to da sehnat?koukal jsem ze nove ani moc nestojej,ale je to jen plech,a sehnat vsechny ty dily a plastiky je nehoraznej opruz. ja mam doma jedny vyklopne vrata - fungl nove.. -bile
Listopad 19, 200717 r Autor dik, minuly tyden jsem koupil nove, ale nemuzu sehnat veci dovnitr,kliku a pod. kolik bys za ne chtel ?? kdyz tak SZ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.