jozzi Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 No to nam s Markem taky ale dalo nam zabrat nez jsme ji nasli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Chlapi nemá někdo fotky té průchodky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 bohužel otevřeně byl jsem tak rad že jsem se tam dostal že už na foceni ani nebyla chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 A můžeš mi to prosím napsat "jak pro debila" nerad bych tam něco podělala naposledy mi stěrače nešli sundta když jsme dával pryč to tapecirum co je připevněno těmi hlinikovými kolečky na šroubování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 tak s tim tapicerungem jsi mě zarazil to zas nvim ja kde je ,ale pokud ses dostal až k motorku stěraču ta kjsi byl u pruhodky, je centralně za nim ,a jak jsem psal z interieru se tam nejlip dostaneš takovou pidi dirou za budikama , ono na todle to nak nepomysleli a palubka v Fll a ROO je v jednom kuse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Tak daleko jsem nebyl je to jen prostě ta první vrstav vzadu v motoru co drží na 5 šroubkách z toho hliniku no šroubky to není to zprávné slovo spíše kolečka ktetý se šroubují na karoseii na závit.a v tom interieru za budíky se dostanu když sundám krytí nad pedálama jak je tam ten polistirén?A ještě dotaz co myslíš tím torpédem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 takže torpedo to je to v červenem ovalu jinak postupuješ tak že sundaš stěrače žlute kroužky pak sundaš těsněni , pak musiš odšroubovat takove plastove matky co drži torpedo zelene kroužky (je jich tam vic) pak odpojiš ostřokovače a vyndaš torpedo , pod nim je taky takovy torpedoidni kus plastu , drži jej stejne plastove matice co torpedo. pruhodka je označena fialově a nahazi se v prostoru mezi motorem a interierem přesně pod stěračema pruhodka do meziprostoru je označena modře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Moc diky za obrazek zkusim to udelat a dam vedet jak jsme dopadl jinak tu meziprostorovou jsme jiz nasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 jo jeste k tomu přistupu , tak s tim polystyrenem si moc nepomuzes, ono je to tam celkem zaplastovane, je tam komfortka, relatka a všelijaka havet , nejlip je vyndat budiky a zleva za nima je takova menši dira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vassek Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 já si pro kabel dokázal sáhnout rukou zespoda od pedálů. Pravda, trochu krkolomně, ale dalo se to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Tak jsem se do toho pustil vše mám odmontovany akorát mi nejdou sundat stěrače, šrouby jsem povolil pomoci oleje ale nevím co s něma dál zda nahoru či vyšroubovat po závitu prosím pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Taaaakze , vem si sikovky , nasroubuj na sterace matky , ale ne dokonce , tak Ti mezi steracem a matkou vznikne mezera. A zaber kousek poskoci a uz jdou kraaaasne vyndat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Tak už to mám hotový jsem to torpedo roztřihl a sundal podél stěrače a ty kabely jsem protáhl kolem průchodky od otevírání kapoty sice tu druhou jsme tam už zpet nedal ale snad nevadí.Jinak jak se dá zkrátit dosah dálkovýho ovládání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 stihl jsme i nafotit rostřižené torpédo a průchodku kterou jsi myslel že jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Jsi tam proc jdi proboha strihal to torpedo ? Jak stratil dosah DO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Nesli mi sundat ty stěrače.No prostě ten muj dalkac ma strasne dlouhej dosah.Nejde tam dát něco co by zkrátilo alobal nebo tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Ja bych tomu udelal faradajovu klec , obycejne pomuze i alobal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Alobal jsem zkusil a je to lepší díky tak jak budu zase něco kutit na autě napíšu.Díky za rady měj se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Klidne napis i pres sz jsem rad ze muzu pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Centrální zamykání má vstup na konektoru T23a/6 centrální jednotce konfortního systému (J396) (strana řidiče), Ukostření přímo - zamknout; ukostření přes odpor 180 ohmů - odemknout. Záleží jestli "nějaký Keetec" disponuje patřičným výstupem. Vhodnejší je napsat přesný typ, nebo vložit návod - pak se dát relevantně poradit. Ahoj. Diskuze skončila zrovna v tom nejzajímavějším. Taky řeším problém problém jak zapojit dálkové ovládání Keetec cz 100 do Fábie I s centrálním zamykáním. Návod od Keetec je tady http://alarmtuning.cz/stahnout-soubor.htm?id=1309. Ale nějak v tom tápu. Formulace jako například sekvenční výstup a impulzní vodič mně naprosto nic neříkají. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Křeček Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 Mám Škodu Romster 2008. Z výroby má centrální zamykání. Jaký postup zvolit, pokud budu chtít přidat dálkové ovládání? Mám koupit nějaký set nebo stačí koupit v zámečnictví orig. dálkový ovladač a nechat ho nastavit v řídící jednotce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Najednou mi přestalo fungovat odemykání DO klíčem. Baterka je sice ještě origo, ale auto se zamyká i z 20 metrů, takže problém bude asi jinde. Dovedl by mi někdo říct, jestli to půjde opravit? Druhý klíč už nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Přesně to samé řešila někdy před rokem či dvěma kolegyně a zjistili jsme, že druhý klíč normálně funguje, takže nejspíš v háji mikrospínač tlačítka odemykání prvního klíče. S jistotou to nevím, protože když zjistila, že druhý klíč funguje, přestala to řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roseckaeliska Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 Dobrý den, Mám dotaz,chtěla bych přidělat na svojí Fabii 2 (2009) dálkové ovládání ale nevím jak na to. Zda-li stačí koupit dálkové ovládání určené pro Škodovky a nakódovat (popřípadě jak se to dělá a kde nejlépe koupit). Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMaxII_2 Vloženo 24. leden 2021 Sdílet Vloženo 24. leden 2021 Poradí mi někdo člověka na dodělání DO na fabii 2 2008 s centrálem? Snad má jít jen o řj co se připojí k centrálu... Středočeský kraj, nejlépe Mělník, Praha, Ml. Boleslav... Díky MMII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.