Publikováno Říjen 11, 200717 r Dobrý večer,mam Oktávku 1,6 s klimou a po ted letních vedrech jsem zapnul topení a nic,chvíli jakoby se chytlo a pak zas funí studený vzduch,můžete nekdo poradit???díky
Říjen 11, 200717 r Dobrý večer,mam Oktávku 1,6 s klimou a po ted letních vedrech jsem zapnul topení a nic,chvíli jakoby se chytlo a pak zas funí studený vzduch,můžete nekdo poradit???díky asi ti nefunguje mísící klapka zkontroluj VAGem
Říjen 12, 200717 r Dobrý večer,mam Oktávku 1,6 s klimou a po ted letních vedrech jsem zapnul topení a nic,chvíli jakoby se chytlo a pak zas funí studený vzduch,můžete nekdo poradit???díky klima je manual nebo regule (automaticka)?? Pokud manual tak si udelej v auti ticho a otacej regulaci tepla v krajnich polohach by si mel slyset bouchnuti klapky o telo klimy ,v krajnich polohach otoc rychleji a nebo "bouchej klakou" tj. otacej regulaci v krajni poloze sem tam kdyz ji uslysis tak je ok pokud ne tak se mrkni na vedeni bowdenu je mozne ze ti vypadl bowden z packy. poud mas automatickou tak pres VAG
Říjen 13, 200717 r Autor automatická,když reguluju,tak asi na 19 stupních slyším překlapnutí,pak to chvili topí a začne studeně foukat,ale ne uplne studeně takovej vlažnej vzduch
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.